Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Çok teşekkür ederim cevabın için canım güzel sonuçlar alalım inşallah

Demek ki hepimiz aynı dettteyiz. Bende tiksinirim diye düşündüm ama yok. Eşimde içiyor dikkat ediyor Allah var ama insan eski rutinini istiyor herseyden önce. Aynen bide kahve de önermedi benim doktorum. Be kahve ne sigara yesilayci gibi geziyorum ortalıkta

Merhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır. bu işi napiyorsunuz ya
Tiksindim ilk haftalarda esim kızıyordu kavga ede ede 1 ad içiyorrum bianda tiksindim eşi içio geliyor git diyorum ona

Benimki 1 taneye izin verdi mesela. Hangi kahveyi seviyorsan 1 fincan sadece dedi. Kafeinden dolayı ama kafeinin ne zararı var onu tam bilmiyorum canım, yönlendirmeyeyim seni
Düşük sebebiymiş canım.
Allaha emanet artık elimden geldiğince içmeyeceğim.
Çayı mesela hiç aramam,içersem çok çok çok açık içiyorum ama kahvesizlik zor.

Düşük sebebiymiş canım.
Allaha emanet artık elimden geldiğince içmeyeceğim.
Çayı mesela hiç aramam,içersem çok çok çok açık içiyorum ama kahvesizlik zor.
Ben çayı daha çok seviyorum, o biraz zorladı beni ama çok canım isterse açık ve limonlu içiyorum onu da. Ya ben bişeyler içince suyu az içiyorum birde, onun için de içmemeye çalışıyorum

Kizlar bende de mide bulantısı çok. Daha sabah kustum. Çok zorlanıyorum dışarı çıkamıyorum. Okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. Yarın doktora ilaç sorayım. Çok zorlanıyorum coook.

Kizlar bende de mide bulantısı çok. Daha sabah kustum. Çok zorlanıyorum dışarı çıkamıyorum. Okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. Yarın doktora ilaç sorayım. Çok zorlanıyorum coook.
Allah yardımcın olsun benim de 1 ay sürdü öyle çok mide bulantısı şimdi prilam içiyorum ama yine de bulanıyor iştah sıfır haşlanmış patates, muz ve kepekli ekmek bana iyi geliyor inşallah en kısa zamanda geçer

Hayırlı olsun, aynı haftadayız sizinle
Çevrenizdekiler neden tepki gösteriyor yaptırmanız konusunda?
Aldırmıcaksan yaptırma diyorlar bende aldırmıcam tabikide ama bir sıkıntı var mı yok mu bilmek hakkım diye düşünüyorum bir anne olarak bilemedim kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…