- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.401
Çok teşekkür ederim cevabın için canım güzel sonuçlar alalım inşallahcanım benim de 12. haftamda çağırdı kendi doktorum ikili tarama yapıcaz diye perinatoloji uzmanı 18-20. haftalarda detaylı ultrasonu yapıyor orada da bütün organları ayrıntılı inceleniyor onu muhakkak perinatoloi uzmanı yapmalı
Demek ki hepimiz aynı dettteyiz. Bende tiksinirim diye düşündüm ama yok. Eşimde içiyor dikkat ediyor Allah var ama insan eski rutinini istiyor herseyden önce. Aynen bide kahve de önermedi benim doktorum. Be kahve ne sigara yesilayci gibi geziyorum ortalıkta14 yaşından beri günde 1 paket içen biriyim düşün 12 sene ediyor. İlk hamileliğimde 1 paket olmasa bile günde 2-3 bazen 4-5 tane içtim. Bebeğimizi kaybedince bununla ilgili olmasa bile tribe girdim kendimi suçladım
Bu seferkinde de başta çok zorlandım 1 tane yakıp 1-2 fırt aldımogretmenhanim gibi. 7+2 deyim son 1 haftadır tiksinme geldi çok şükür… size tavsiyem içeceğiniz ya da onu hatırlatan ortamlardan uzak durun gerçekten zor durum ben bebiş doğar doğmaz türk
ay çok sevindimmm,Evet canım 6+3 te vajinal ultrasonla duyduk
Ayyy evet yediklerimiz artık daha fazla etkilemeye başlıyor laktozsuz kefir öneririm sabah aç karnınaAy sağol kuzum gece zor uyudum ama sorunu buldumdün acı biber turşusu yemiştim o yapmiş sabah tuvalete çıkınca dank etti daha da yemem
Tiksindim ilk haftalarda esim kızıyordu kavga ede ede 1 ad içiyorrum bianda tiksindim eşi içio geliyor git diyorum onaMerhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır.bu işi napiyorsunuz ya
Tamamen mi yasakladı?Demek ki hepimiz aynı dettteyiz. Bende tiksinirim diye düşündüm ama yok. Eşimde içiyor dikkat ediyor Allah var ama insan eski rutinini istiyor herseyden önce. Aynen bide kahve de önermedi benim doktorum. Be kahve ne sigara yesilayci gibi geziyorum ortalıkta
Ne demek canım ay dikkat et bundan sonra :)Sağol canım cevapladigin için sonradan aklıma geldi dün bı kaç tane acı biber turşusu yemiştim o yaptı bende
Bazı doktorlar tamamen yasaklıyormuşTamamen mi yasakladı?
yaa ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum neden yasaklıyorlar acabaBazı doktorlar tamamen yasaklıyormuşbenim bi arkadaşıma maden suyu dahil yasaklamıştı
Benimki 1 taneye izin verdi mesela. Hangi kahveyi seviyorsan 1 fincan sadece dedi. Kafeinden dolayı ama kafeinin ne zararı var onu tam bilmiyorum canım, yönlendirmeyeyim seniyaa ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum neden yasaklıyorlar acaba
Düşük sebebiymiş canım.Benimki 1 taneye izin verdi mesela. Hangi kahveyi seviyorsan 1 fincan sadece dedi. Kafeinden dolayı ama kafeinin ne zararı var onu tam bilmiyorum canım, yönlendirmeyeyim seni
Ben çayı daha çok seviyorum, o biraz zorladı beni ama çok canım isterse açık ve limonlu içiyorum onu da. Ya ben bişeyler içince suyu az içiyorum birde, onun için de içmemeye çalışıyorumDüşük sebebiymiş canım.
Allaha emanet artık elimden geldiğince içmeyeceğim.
Çayı mesela hiç aramam,içersem çok çok çok açık içiyorum ama kahvesizlik zor.
Suyu ihmal etme çok önemli gebelikte,cildin de kurur çatlakların oluşurBen çayı daha çok seviyorum, o biraz zorladı beni ama çok canım isterse açık ve limonlu içiyorum onu da. Ya ben bişeyler içince suyu az içiyorum birde, onun için de içmemeye çalışıyorum
Benim doktorum da 1 fincan türk kahvesi ve 1 şişe maden suyuna izin verdiyaa ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum neden yasaklıyorlar acaba
Evett amin inşallahKarından mı? Erkek
Sağlıkla gelsiinnnn.
Allah yardımcın olsun benim de 1 ay sürdü öyle çok mide bulantısı şimdi prilam içiyorum ama yine de bulanıyor iştah sıfır haşlanmış patates, muz ve kepekli ekmek bana iyi geliyor inşallah en kısa zamanda geçerKizlar bende de mide bulantısı çok. Daha sabah kustum. Çok zorlanıyorum dışarı çıkamıyorum. Okul başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. Yarın doktora ilaç sorayım. Çok zorlanıyorum coook.
İnşallah geçer bir an önce.Allah yardımcın olsun benim de 1 ay sürdü öyle çok mide bulantısı şimdi prilam içiyorum ama yine de bulanıyor iştah sıfır haşlanmış patates, muz ve kepekli ekmek bana iyi geliyor inşallah en kısa zamanda geçer
Aldırmıcaksan yaptırma diyorlar bende aldırmıcam tabikide ama bir sıkıntı var mı yok mu bilmek hakkım diye düşünüyorum bir anne olarak bilemedim kafam çok karışıkHayırlı olsun, aynı haftadayız sizinle
Çevrenizdekiler neden tepki gösteriyor yaptırmanız konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?