- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.381
Teşekkürler inşallahCidden büyüdüğünü görmek çok heyecan verici, hiçbir sıkıntı çıkmaz umarım sizde dedoktor da kıza benzetti ama hala tahmin aşamasındayız
Ben de hic bekleyemem, bir sey gorurse doktorlar hemen soylesinler banaEvet evet gidince söyle sen böyle bir niyetim var söylemeyin diye
Biz pat diye söyletcez galiba hahahahaha
Ben de acaba mı dedim ama yaptırmayacağım sanırım dediğin gibi ihtiyaç alınır. Tabi meraktan çatlamazsam.Eşim çok ısrarla fetal dna istiyor. Bana da mantıklı gelmiyor o parayla ihtiyaç alırız diyorum ama o aklına koydu bir kere yaptırırız büyük ihtimalle
Evet ya, bileyim ben hemenBen de hic bekleyemem, bir sey gorurse doktorlar hemen soylesinler bana
Merhabalar, ben alıştım biraz yokluğuna. Çok canım isterse 2 fırt çekip atıyorum. Kalp durmasının en büyük sebeplerindenmiş doktorum dedi,ama bir şey olmayabilir de dedi,çok zorladı ama başlarda.Merhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır.bu işi napiyorsunuz ya
canım benim de 12. haftamda çağırdı kendi doktorum ikili tarama yapıcaz diye perinatoloji uzmanı 18-20. haftalarda detaylı ultrasonu yapıyor orada da bütün organları ayrıntılı inceleniyor onu muhakkak perinatoloi uzmanı yapmalıKızlar ikili test kadın doğum mu perinatoloji mi yapacak? Yukarıda perinatoloji okudum ama kafam karıştı emin miyiz perinatoloji olduğuna
Sağol canım cevapladigin için sonradan aklıma geldi dün bı kaç tane acı biber turşusu yemiştim o yaptı bendeSeninle günümüz aynı bende de oluyor
Ay sağol kuzum gece zor uyudum ama sorunu buldumHayatım aynısını yaşadım 8+3 falanken bi uyandım allahım ölüyorum sandım suanda da rutine dönmeye başlayan bi gaz durumum var endişe etme. Derin nefes al karnın şişsin nefes alırken ve karnının düzleştiğini hissedercesine yavaşça nefes ver. Ayrıca sol yanına uzan bacaklarını cenin pozisyonunda gibi ama rahat olcak şekilde karnına doğru çek. Bi de diğer seçenek 3-5 dk yavaş yavaş yürü nefes alıp vererek. Ben hep bunları yapıyorum şükür geçiyor.
Ay benim doktorumla bu konuda konuşulamıyor bile o kadar karşı. Bende günde 2-3 defa çok az içiyorum ama çok zorluyor. Bende alıştım ama hiç içemediğim bi aşamaya henüz geçemedim.Merhabalar, ben alıştım biraz yokluğuna. Çok canım isterse 2 fırt çekip atıyorum. Kalp durmasının en büyük sebeplerindenmiş doktorum dedi,ama bir şey olmayabilir de dedi,çok zorladı ama başlarda.
Araya çok yazisma girmiş yakalayamadım. Kalp atışını hayırlısıyla duydun mu?MaşallahKaçta gördünüz kalp atışı? Ben de şimdi kalp atışını görmeye erken mi gitsem krizindeyim normalde doktor perşembe gel demişti ama kafada kurmaktan bir hal oldum
Bende öyle düşünmüştüm ama şiddetli olunca korktum ama sorun başkaymışBen de olmuştu doktoruma sordum rahmin büyüdüğü için baskı oluyor demişti bana ve ben halada yaşıyorum arada biraz dinlenince geçiyor
Bu konuda kendini strese sokma evet zararlı ama stres de zararlı. Önceki doktorum 2-3 taneye izin verdi. Annesi sürekli içip çocuğa hiçbir şey olmayan bi akrabamızda var tabi uzun vadeli ne olur bilemem özendirmeyeyim. Benim aklıma bebeğim geliyor hemen söndürüyorum. Bir iki fırt çek at.Ay benim doktorumla bu konuda konuşulamıyor bile o kadar karşı. Bende günde 2-3 defa çok az içiyorum ama çok zorluyor. Bende alıştım ama hiç içemediğim bi aşamaya henüz geçemedim.
Ben çok zorlanmıştım başta 0.1 nikotini olanlar var onlardan alabilirsin dedi önceki doktorum.Ay benim doktorumla bu konuda konuşulamıyor bile o kadar karşı. Bende günde 2-3 defa çok az içiyorum ama çok zorluyor. Bende alıştım ama hiç içemediğim bi aşamaya henüz geçemedim.
Evet canım 6+3 te vajinal ultrasonla duydukAraya çok yazisma girmiş yakalayamadım. Kalp atışını hayırlısıyla duydun mu?
14 yaşından beri günde 1 paket içen biriyim düşün 12 sene ediyor. İlk hamileliğimde 1 paket olmasa bile günde 2-3 bazen 4-5 tane içtim. Bebeğimizi kaybedince bununla ilgili olmasa bile tribe girdim kendimi suçladımMerhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır.bu işi napiyorsunuz ya
Bana hep oluyor canım regl ağrısı da eşlik ediyor giriyor çıkıyor ağrıGünaydın kızlar,
Dün akşam sol kasığımda bi ağrı vardı,sürekli değil arada giren minik kramp gibi.Bacağa doğru hafif inen. Sadece sol tarafta.
Yaşayan oldu mu?
Eşim annem hepsi içiyor yaa görmemem lazım. Ben sanıyordum tiksinicem o da yok.14 yaşından beri günde 1 paket içen biriyim düşün 12 sene ediyor. İlk hamileliğimde 1 paket olmasa bile günde 2-3 bazen 4-5 tane içtim. Bebeğimizi kaybedince bununla ilgili olmasa bile tribe girdim kendimi suçladım
Bu seferkinde de başta çok zorlandım 1 tane yakıp 1-2 fırt aldımogretmenhanim gibi. 7+2 deyim son 1 haftadır tiksinme geldi çok şükür… size tavsiyem içeceğiniz ya da onu hatırlatan ortamlardan uzak durun gerçekten zor durum ben bebiş doğar doğmaz türk kahvesi eşliğinde içeceğim
Benim de eşim baca gibi içiyor yaEşim annem hepsi içiyor yaa görmemem lazım. Ben sanıyordum tiksinicem o da yok.emzirirken de zararlı,her şeyi anneler çekiyor pf.
Aynı bizde de ama arabada yasaklattırdımBenim de eşim baca gibi içiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?