Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Merhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır. bu işi napiyorsunuz ya

Merhaba kızlar,
8+5’ten selamlar. Sizin durumlar nasıl. Ben bu hafta çok rahat geçirdim. Tek bir sorunum var eminim benim durumumda olanlar vardır. bu işi napiyorsunuz ya
Merhabalar, ben alıştım biraz yokluğuna. Çok canım isterse 2 fırt çekip atıyorum. Kalp durmasının en büyük sebeplerindenmiş doktorum dedi,ama bir şey olmayabilir de dedi,çok zorladı ama başlarda.

Kızlar ikili test kadın doğum mu perinatoloji mi yapacak? Yukarıda perinatoloji okudum ama kafam karıştı emin miyiz perinatoloji olduğuna
canım benim de 12. haftamda çağırdı kendi doktorum ikili tarama yapıcaz diye perinatoloji uzmanı 18-20. haftalarda detaylı ultrasonu yapıyor orada da bütün organları ayrıntılı inceleniyor onu muhakkak perinatoloi uzmanı yapmalı

Ay sağol kuzum gece zor uyudum ama sorunu buldum dün acı biber turşusu yemiştim o yapmiş sabah tuvalete çıkınca dank etti daha da yemem

Merhabalar, ben alıştım biraz yokluğuna. Çok canım isterse 2 fırt çekip atıyorum. Kalp durmasının en büyük sebeplerindenmiş doktorum dedi,ama bir şey olmayabilir de dedi,çok zorladı ama başlarda.
Ay benim doktorumla bu konuda konuşulamıyor bile o kadar karşı. Bende günde 2-3 defa çok az içiyorum ama çok zorluyor. Bende alıştım ama hiç içemediğim bi aşamaya henüz geçemedim.

Ben de olmuştu doktoruma sordum rahmin büyüdüğü için baskı oluyor demişti bana ve ben halada yaşıyorum arada biraz dinlenince geçiyor
Bende öyle düşünmüştüm ama şiddetli olunca korktum ama sorun başkaymış acı biber turşusu bu kadar agirtcagini tahmin edemezdim geçti neyse ki

Ay benim doktorumla bu konuda konuşulamıyor bile o kadar karşı. Bende günde 2-3 defa çok az içiyorum ama çok zorluyor. Bende alıştım ama hiç içemediğim bi aşamaya henüz geçemedim.
Bu konuda kendini strese sokma evet zararlı ama stres de zararlı. Önceki doktorum 2-3 taneye izin verdi. Annesi sürekli içip çocuğa hiçbir şey olmayan bi akrabamızda var tabi uzun vadeli ne olur bilemem özendirmeyeyim. Benim aklıma bebeğim geliyor hemen söndürüyorum. Bir iki fırt çek at.

Merhaba kızlar,
14 yaşından beri günde 1 paket içen biriyim düşün 12 sene ediyor. İlk hamileliğimde 1 paket olmasa bile günde 2-3 bazen 4-5 tane içtim. Bebeğimizi kaybedince bununla ilgili olmasa bile tribe girdim kendimi suçladım
Bu seferkinde de başta çok zorlandım 1 tane yakıp 1-2 fırt aldım ogretmenhanim gibi. 7+2 deyim son 1 haftadır tiksinme geldi çok şükür… size tavsiyem içeceğiniz ya da onu hatırlatan ortamlardan uzak durun gerçekten zor durum ben bebiş doğar doğmaz türk kahvesi eşliğinde içeceğim

Eşim annem hepsi içiyor yaa görmemem lazım. Ben sanıyordum tiksinicem o da yok. emzirirken de zararlı,her şeyi anneler çekiyor pf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…