Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bende o hapı bıraktım sadece folik asit ile tiroid ilacı kullanıyorum benim mide bulantısı genellikle gece oluyor önce hem gündüzleri olurdu şimdi gece bulantılarım başladı

Aldırmıcaksan yaptırma diyorlar bende aldırmıcam tabikide ama bir sıkıntı var mı yok mu bilmek hakkım diye düşünüyorum bir anne olarak bilemedim kafam çok karışık
Bebeğin annesi sensin. Bakacak olan sensin. Sen ve eşin dışında hiç kimseyi ilgilendirmez. Onun için eğer siz istiyorsanız yaptır canım, istemiyorsanız yaptırma

Kız Allah seni acıyı fazla kaçırma canım rahatsız eder benide ediyor ama dayanamıyorum
Ay napiyim dün ilk defa aşerdim sanki o da ne tavuklu pilav sanki başka yiyecek yok onun yanında da biber iyi gitti de abartmisim biraz karnim agrinca da hiç o aklıma gelmedi

Günaydın kızlar,
Dün akşam sol kasığımda bi ağrı vardı,sürekli değil arada giren minik kramp gibi.Bacağa doğru hafif inen. Sadece sol tarafta.
Yaşayan oldu mu?
Benim de benzer bir aydır sol kalçama bacağa doğru vuran uyuşukluk hissi var Dr buna normal dedi hatta normalde ileri haftalarda olur ama senin ikiz olduğu için erken olur dedi. Bence tek taraflı minik minik kramp da normal

Benim de benzer bir aydır sol kalçama bacağa doğru vuran uyuşukluk hissi var Dr buna normal dedi hatta normalde ileri haftalarda olur ama senin ikiz olduğu için erken olur dedi. Bence tek taraflı minik minik kramp da normal
Benimde öyle ya magnezyum başlattı bana ama henüz bi değişiklik yok tabi. Ondan yastık mı denesem diye düşündüm

Bende o hapı bıraktım sadece folik asit ile tiroid ilacı kullanıyorum benim mide bulantısı genellikle gece oluyor önce hem gündüzleri olurdu şimdi gece bulantılarım başladı
Ben bi şeyi fazla yersem de midem bulanıyo aç kalınca da bulanıyor ama şükür hafif yani benim de folik ile progestan içiyorum prilam duruyor kenarda

Kızlar ikili test kadın doğum mu perinatoloji mi yapacak? Yukarıda perinatoloji okudum ama kafam karıştı emin miyiz perinatoloji olduğuna
Perinatolojide yapıyor kadın doğumda. Önemli olan ikili test yapılacak kitin-ulturason bilgisinin hastanenin ya da doktorun elinde olması. Zaten tek tüp kan alınıyor ve ulturasonla destekleniyor.. ulturasonda; ductus venosus (göbek kordonundaki oksijenli kanın karaciğere iletilip iletilmediiği), ense parlaklığı (NT), burun kemiği kökü inceleniyor böylelikle down sendromu şüphesi varsa baştan tespit ediliyor ya da ortadan kaldırılıyor. Sonrasında gelecek olan kan sonucuyla bebeğin kromozomal gelişiminde olabilecek herhangi bir anormalliğin kontrolü sağlanıyo

Bana folik asit hariç vitamin vs vermiyorlar ya. Siz kullanıyor musunuz?
Dünkü komtrolümde 11+1 dim ama ulturasonda 12+1 gördü. Progestan fitil ve folik asit kesti. Yerine Demir, balık yağı, magnezyum gibi bi çok vitamin takviyesi yazdı.. Bi sorun olmadığı sürece 3 hafta sonraya gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…