Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ben bi şeyi fazla yersem de midem bulanıyo aç kalınca da bulanıyor ama şükür hafif yani benim de folik ile progestan içiyorum prilam duruyor kenarda
Allah kolaylık versin hepimize inşallah sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız bebişleri bu arada kaç haftalık sizinki

Detaylı anlatmışsınız çok teşekkür ederim, ben de kadın doğuma gidip konuşacağım

Ben bi şeyi fazla yersem de midem bulanıyo aç kalınca da bulanıyor ama şükür hafif yani benim de folik ile progestan içiyorum prilam duruyor kenarda
Ayni bennbiktim artik bu halimden. Yaz da bi bitmediii disari rahat cikayip yuruyus yapalim. Sicaklar da kotu geliyor mide bulantisina ve bas agirisina

Kızlar iki saat ayakta durunca çok bel ağrım oluyor normal mi sizce? Varmı sizdede ayakta durunca bel ağrısı?

Alt karna vuran bir agrı degılse gaz sancısıdır endişelenmeyın, bende de epey oldu bu gebelıkte

Kabızlık problemi olan arkadaşlar gebeliğimin başından beri bu sıkıntı var bende son üc haftadır da ilaçla çıkabiliyordum. Taki düne kadar arkadaşlar farklı yediğim tek sey eksi elmaydı tuz döküp dün iki tane ekşi elma yedim ve inanılmaz bağırsaklarını çalıştırdı. Deneyin bence belki sizde de fayda eder.

Hayırlı olsun sağlikla doğsun insllah bende 8 haftaligim ne güzel bulanmiyorsa şanslısın diğer türlü zorluyor güzel geçsin sonuna kadar inşallah

Bana 9. Haftada artık folik asıt kullanma, elevıt verdı onun içinde folık asıtte var baska bişe kullanmana gerek yok dedı. Ama türkiyede sankı 12 den sonra verıyolardı eleviti yanlıs hatırlamıyosam
Canım sen türkiyede yaşamıyormusun hangi ülkedesin. Benim gibi almanya da olan var mı

3 kızım 2 kızımda ne mide bulantısı ne koku rahatsızlığı hiç bir şey hissetmedim

Kızlar keseden cinsiyet tahmini yapılıyormuş yapabilecek var mı acaba tabikide fark etmiyor kız erkek sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ama merak ediyorum

Eklentiler

• 1000010047.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…