Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Devlette de aynı, bi sorun yoksa 1 ay diyorlar ben biraz ısrar edip 3 haftaya düşürttüm ama tabi muayeneden 1 hafta sonra dayanamayıp başka doktora da gittim
İlk gebelik öyle sanırım ya ben hâlâ alışamadım hamile olduğuma inanasım gelmiyor bazen anı hareket ediyorum eşim hatırlatıyor

Bu arada 9+2 sün sen
Benim 14 haz sat
Bendr hep 9 artı 3 fikan derdim kardeşlerime eşime ama sen sat i yazınca bi bakım dedim 9+2 yazıyor bi yanlışlık olmalı cünkü bnm sat 8 haz internetten baktım 10+2 olmuşum ya uygulama sıcaktan yanmış sanırım bidaki kontrolde cinsiyeti öğrenirim bende inşallah 14de gidecektim 15 de giderim

11. Haftaya girmişsin bile

Banada ayda 1 çağırıcam demişti özelde böyle galiba bilmiyor devlet hastanesi de aynı mı yoksa
Bana da genelde hep 2-3 hafta sonra gel diyorlar da sabredemiyorum ilk defa 3 hafta sonra gidicem
Ahaha güldürdün beni cinsiyet belli olacak sen hala 9+3 üm diyorsun falan

Bana da genelde hep 2-3 hafta sonra gel diyorlar da sabredemiyorum ilk defa 3 hafta sonra gidicem

Ahaha güldürdün beni cinsiyet belli olacak sen hala 9+3 üm diyorsun falan
Hiç sorma
Sağlıklı gelsin inşallah başka uygulama indir bence
Direk sildim zaten vakınıcam şimdi biraz ama mide ağrılarım başladı sanırım sonrqya kalacak o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…