- 15 Nisan 2024
- 175
- 119
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.761
Merhaba bir şey soracaktım tam denk geldi, her hastanenin acilinde ultrasonla bebeğe bakıyorlar mı?Hanımlar merhaba 6+5 haftalik hamileyim bugün adet olmuş gibi kanamam oldu ve kan pihtilari geldi boyle toplu bir şekilde progesteron fitil de iğnede kullanıyorum acile gittim kese saglam duruyo çok şükür ama kanama çok korkutuyor sanki adet oluyorum böyle birsey yaşayan oldumu
Benim bebeğim zaten hafasından önde keseside büyüktüÖlçü haftasına göre büyük değil mi? Max 15 mm olmalı diye bilgi var. Ay pardon ben Bebek büyüklüğü diye anladım. Şaşırdım. Hesabım şaştı.
Tabi ki vardır. Hatta riskli gebelikleri direkt yönlendirirler ilçeden merkezeÖyle valla aslında herşeyin çok güzel olacagi hiç bir olumsuzluk düşünmemek gereken bir zaman ama zaten gebelik icin uzun zamandır uğraşıyorduk çok şükür de oldu normal şartlarda her türlü altından kalkardik hatta ilk gebeligimde özele gidiyordum herşey son 2 ayda sarpa sardı ve tam 2 aylık hamileyim ister istemez maddiyati da düşünüyorum öyle olunca doğum konusunda benim korkum aslında aile hekimimle aramız çok iyi çok da iyi bir insan ona sorsam her konuda bilgi verir ya da ne yapmam gerektiği hakkında fikir verir yarın da annem için gidecektik žaten eğer senin dediğin gibi doğumu merkezde yap derse öyle yaparım oyle de yapan vardır zaten di mi bı ben olmam
Ay çok sağol canım ilgilendiğin için Allah razı olsun hiç bir fikrim yoktu bu gece düşünmekten uyuyamazdim kesin biraz rahatladım sayende tecrübe çok önemli ya o yüzden burayı çok seviyorum geç keşfettim ama birimizin bilmediğini bir diğeri biliyor faydası oluyor tam dayanışma yeri şimdiye kadar her konuyu kendim halletmeye çalışırken çok yıpranmışımTabi ki vardır. Hatta riskli gebelikleri direkt yönlendirirler ilçeden merkeze
Hayatımız inişli çıkışlı. Borçlar ödenir bir şekilde. Sağlık olsun yeter ki
İmam omega hamileler için olanı kullaniyorum içinde folik asit tüm vitaminler var.12.hafta kesiyor diye hatırlıyorum ilk hamilelgimdenMerhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
1.si: Orzak Ocean Mummy kullanıyordum devam etmemi söyledi folik asitli olan devam yani siz folik asidi nekadar kullandınız ve ilave olarak
2.si Orzak Ocean D3K2 verdi.
Kullanan varmı bunları merak ettim.
Benimde 3 kaybım var.cok yıpratıcı.ogretmenhanim
Ben de bilgilerimi gireyim. Çok şükür kalp atışını duyduk.
2.çocuk inşallah (6 düşüğüm var)
Sat:27 Haziran
Kese:6+5
Kalp atışı:7+5
Doğum:2 Nisan görünüyor
Ben de bunları kullanıcam elimdeki bitince.Merhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
1.si: Orzak Ocean Mummy kullanıyordum devam etmemi söyledi folik asitli olan devam yani siz folik asidi nekadar kullandınız ve ilave olarak
Merhaba. Benim geç döllenme sat 25 mayıstı 2 hazirana çekti doktor. Eğer geç döllenme ise sizinnde sat tarihini değiştiriyorlar. Haftasını öyle yakalamış oluyorHerkese merhaba bende 7haftalık hamileyim geç döllenme benimki doktoruma gitmeme 2hafta var o yüzden burdan sormak istedim merak ettiğim geç döllenme de sonradan haftasını yakalıyor mu
Sağlıkla gelsinler tüm bebişlerAy biz de çok kız istiyorduk sevinmiştik 11.hafta. ama 16.hafta hayal kırıklığı olmuştusağlıkla gelsinler. Şimdi 2.yi kız istiyorum nasipse
Evet ilk başta senin gibi bi endişe ederdim acaba neden yorum yok diye ama sonra bana yaklaşımıyla ilgilenirdim. Çünkü doktor tercihi çok kişisel bir şey. Senin memnun kaldığından başkası memnun kalmayabilir. Eleştirel bi yorum gördüğünde kafan karışabilir.Alakasız bir soruyla geldimBen ve pimpirik hallerim Doktorunuzu sevdiğiniz(sadece 2 randevuda )ama araştırdığınızda hakkında herhangi bi hastasından herhangi yorum veya bilgi bulamadiniz endişe eder miydiniz? Kafam çok karışık durum şu ki küçük bi ilçede yaşıyorum ve hastanemizde küçük geçen sene 4 5 kadın doğum uzmanı vardı biride benim suanki doktorum diğerleri de merkezdeki hastaneden gelen doktorlardi onların hepsi gitti benimki kaldı sanki hepsi geldi bunu eğitti gitti Genç de bir doktor o sorun değil de hiç bir yorumla karşılaşmayinca sanki kimseyi dogurtmamis gibi korku saldı beni ya hastane evime yakın yürüme 5 dk. Merkezdeki otobüsle 1,5 saat her gidiş en az 250 TL oda tek gitmem illa biriyle giderim maddi açıdan bakınca da yakın hastane cazip geliyor eşime bahsetmedim o maddiyati çok takmaz sağlık için varını yoğunu döker aslında ama ben biraz ileriyi daha çok düşünen bir insanım o açıdan ilçeyi tercih ederim ama doktor konusundaki bilgisizlik tedirgin etti beni siz olsaydiniz benim yerimde ne yapardınız arkadaşlar iyiliginden emin olduğunuz bir doktorla mi devam ederdiniz yoksa maddi düşünür müydünüz (ayrica maddiyatin ilerde bizi zorlayacagini da düşünüyorum kirada oturuyoruz eşime baskasi yüzünden yüklü borç kaldı ödeyeceginden ümidi kestik vs. ) ay kafam çok karışık
Elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz tabi ki canımAy çok sağol canım ilgilendiğin için Allah razı olsun hiç bir fikrim yoktu bu gece düşünmekten uyuyamazdim kesin biraz rahatladım sayende tecrübe çok önemli ya o yüzden burayı çok seviyorum geç keşfettim ama birimizin bilmediğini bir diğeri biliyor faydası oluyor tam dayanışma yeri şimdiye kadar her konuyu kendim halletmeye çalışırken çok yıpranmışım
İlk 3 ay folik asit tek, 3. aydan itibaren multivitamin veriyorlar ve onun içinde de folik ait oluyor zaten ve artı olarak d vitaminiMerhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
Teşekkür ederim canım amin hepimizin ki öyle çok mu takiliyorum acaba otobüste ambulansta felan doğuran var dedim amaEvet ilk başta senin gibi bi endişe ederdim acaba neden yorum yok diye ama sonra bana yaklaşımıyla ilgilenirdim. Çünkü doktor tercihi çok kişisel bir şey. Senin memnun kaldığından başkası memnun kalmayabilir. Eleştirel bi yorum gördüğünde kafan karışabilir.munzevimsi arkadaş çok güzel yönlendirmiş seni. Bende olsam dediği şekilde hareket ederdim. Tüm sürecin çok güzel, sağlıkla geçer umarım
Sadece ocean mummy kullanıyorum ben hamile kalmadan önce başlamıştımMerhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?