Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Merhaba bir şey soracaktım tam denk geldi, her hastanenin acilinde ultrasonla bebeğe bakıyorlar mı?

Tabi ki vardır. Hatta riskli gebelikleri direkt yönlendirirler ilçeden merkeze
Hayatımız inişli çıkışlı. Borçlar ödenir bir şekilde. Sağlık olsun yeter ki

Tabi ki vardır. Hatta riskli gebelikleri direkt yönlendirirler ilçeden merkeze
Hayatımız inişli çıkışlı. Borçlar ödenir bir şekilde. Sağlık olsun yeter ki
Ay çok sağol canım ilgilendiğin için Allah razı olsun hiç bir fikrim yoktu bu gece düşünmekten uyuyamazdim kesin biraz rahatladım sayende tecrübe çok önemli ya o yüzden burayı çok seviyorum geç keşfettim ama birimizin bilmediğini bir diğeri biliyor faydası oluyor tam dayanışma yeri şimdiye kadar her konuyu kendim halletmeye çalışırken çok yıpranmışım

Herkese merhaba bende 7haftalık hamileyim geç döllenme benimki doktoruma gitmeme 2hafta var o yüzden burdan sormak istedim merak ettiğim geç döllenme de sonradan haftasını yakalıyor mu

Merhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
1.si: Orzak Ocean Mummy kullanıyordum devam etmemi söyledi folik asitli olan devam yani siz folik asidi nekadar kullandınız ve ilave olarak
2.si Orzak Ocean D3K2 verdi.
Kullanan varmı bunları merak ettim.

İmam omega hamileler için olanı kullaniyorum içinde folik asit tüm vitaminler var.12.hafta kesiyor diye hatırlıyorum ilk hamilelgimden

Ben de bunları kullanıcam elimdeki bitince. Takviye olarak ocean markasını tercih ediyorum genelde. Doktorum da 12. Haftadan sonra oceana geçeriz dedi

Herkese merhaba bende 7haftalık hamileyim geç döllenme benimki doktoruma gitmeme 2hafta var o yüzden burdan sormak istedim merak ettiğim geç döllenme de sonradan haftasını yakalıyor mu
Merhaba. Benim geç döllenme sat 25 mayıstı 2 hazirana çekti doktor. Eğer geç döllenme ise sizinnde sat tarihini değiştiriyorlar. Haftasını öyle yakalamış oluyor

Evet ilk başta senin gibi bi endişe ederdim acaba neden yorum yok diye ama sonra bana yaklaşımıyla ilgilenirdim. Çünkü doktor tercihi çok kişisel bir şey. Senin memnun kaldığından başkası memnun kalmayabilir. Eleştirel bi yorum gördüğünde kafan karışabilir. munzevimsi arkadaş çok güzel yönlendirmiş seni. Bende olsam dediği şekilde hareket ederdim. Tüm sürecin çok güzel, sağlıkla geçer umarım

Elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz tabi ki canım insan bazen istişare etmek istiyor.
Rabbim kolaylık versin

İlk 3 ay folik asit tek, 3. aydan itibaren multivitamin veriyorlar ve onun içinde de folik ait oluyor zaten ve artı olarak d vitamini bir de demir ilacı hatırlıyorum ama onun ayını tam hatırlamıyorum

Teşekkür ederim canım amin hepimizin ki öyle çok mu takiliyorum acaba otobüste ambulansta felan doğuran var dedim ama ben anksiyeteli biriyim hastanenin küçük doktorun tek olması bile kafamı kurcalayan bi mesele işte olacakken neden profesyonelce olmasın diyorum bi yandan da doğum sancıları gelince bunlari düşünecek halde bile olmam belki ki kim bilir herşey korktuğumdan da güzel olur hayırlısıyla inşallah o zamanları bı görelim de süreç gösterir neler olacağını tavsiyelerinizi değerlendireceğim

Sadece ocean mummy kullanıyorum ben hamile kalmadan önce başlamıştım 12.haftada gideceğim bakalım ekstra bişey verir mi bilemiyorum tabii

ben de 12.haftaya kadar sadece folıdoce kullanıyorum.12.haftada hem randevum var hem de kendiliğinden bırak dedi sonrasında Ocean Mummy geçiş yapmayı planlıyorum doktor ne önerir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…