Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Hadi inşallah diyim tabii ki kızda olsa erkekte olsa benim evladım cinsşyet ayırmıyorum ama hep erkek hissediyordum kız deyince garipsedim alışamıyorum
Ay biz de çok kız istiyorduk sevinmiştik 11.hafta. ama 16.hafta hayal kırıklığı olmuştusağlıkla gelsinler. Şimdi 2.yi kız istiyorum nasipse

Şey sorması ayıp toton büyüdü mu kız bebekte büyür diyorlar ya. Ben de cumartesi gidicem. 12+1 içimden kız geçiyor. Seninle benzer belirtiler yasamışız bulantı hariç. Bakalım ne diyecek
Ay benim ilk gebeliğimde kız tipi kilo aldım yani popom büyüdü basen falan baya genişledi. Karnım da top gibi değil yayvandı. İnsanlara erkek dediğimde emin misin belki sonra kız derler kız gibi duruyor vücudun falan dediler hep. Biraz vücudun kilo almaya müsait yerlerine göre değişiyor sanırım bu durum da

Benimki çok uysal ama çocuklara kızıyor bi arkadaşımın kızı cimcirmişti de
Hahahahah ters bir hareket görmesinler onu asla unutmuyorlar canım yani biz sıkıyoruz ısırıyoruz ama bize alışık başkası olunca uzun bir süre gerekiyor bence alışması için ama bizden bir parça olduklarını anlarlar bence kokudan

Ya doğrudur tabi bu belirtilerin bilimsel bir şeyi yoktur sanıyorum. Bakalım neler olcak Allah gönlünüzdekinin en hayırlısını versin

Alakasız bir soruyla geldim Ben ve pimpirik hallerim Doktorunuzu sevdiğiniz(sadece 2 randevuda )ama araştırdığınızda hakkında herhangi bi hastasından herhangi yorum veya bilgi bulamadiniz endişe eder miydiniz? Kafam çok karışık durum şu ki küçük bi ilçede yaşıyorum ve hastanemizde küçük geçen sene 4 5 kadın doğum uzmanı vardı biride benim suanki doktorum diğerleri de merkezdeki hastaneden gelen doktorlardi onların hepsi gitti benimki kaldı sanki hepsi geldi bunu eğitti gitti Genç de bir doktor o sorun değil de hiç bir yorumla karşılaşmayinca sanki kimseyi dogurtmamis gibi korku saldı beni ya hastane evime yakın yürüme 5 dk. Merkezdeki otobüsle 1,5 saat her gidiş en az 250 TL oda tek gitmem illa biriyle giderim maddi açıdan bakınca da yakın hastane cazip geliyor eşime bahsetmedim o maddiyati çok takmaz sağlık için varını yoğunu döker aslında ama ben biraz ileriyi daha çok düşünen bir insanım o açıdan ilçeyi tercih ederim ama doktor konusundaki bilgisizlik tedirgin etti beni siz olsaydiniz benim yerimde ne yapardınız arkadaşlar iyiliginden emin olduğunuz bir doktorla mi devam ederdiniz yoksa maddi düşünür müydünüz (ayrica maddiyatin ilerde bizi zorlayacagini da düşünüyorum kirada oturuyoruz eşime baskasi yüzünden yüklü borç kaldı ödeyeceginden ümidi kestik vs. ) ay kafam çok karışık

Bu doktor devlet hastanesi doktoru mu ?
Ben ilk gebeligimde doğuda küçük bir ilcedeydik. Tek doktor vardı. Randevularımda da ilgilendi. Genç bir doktordu. Devlet hastanesi doktorlarında cok yorum olmuyor. O doktorda o zaman yoktu mesela. Arada merkezde özel hastane doktora gittim. Kendi arabamız vardı. Yok masrafı daha azdı. Orda kiradaydik ama cüzi miktardı. O yüzden maddi açıdan sıkıntı olmayınca sıkıntı etmedim. Şuan senin durumun da olsam ordaki doktorumla devam ederim. Baktım olumsuz giden bir durum var ya da doktor bana iyi gelmiyor merkezdeki doktora da arada görünürdüm.

Evet devlet hastanesi canım yani evet dediğin doğru olabilir yıllardir merkezdeki hastanede görev yapan doktor içinde internette en fazla 50 yorum var ama etraftan iyi doktor olduğu hakkında duyum aldığım oldu ya da başka bir doktora ben gitmiştim zor sıra aliyoduk vs oda iyiydi merkezdekinde orda yıllarca çalıştığım için çevrem vardı bilgimde vardı burda hiç çevrem yok doğum yapmış yapacak duyum da alamiyorum burdaki doktora gide gele güven kazabilirim evet ama doğum konusunda çok korkuyorum zaten zor olduğunu söylüyorlar birde doktor kötü çıkarsa ve doğum daha zorlasirsa düşüncesi daha şimdiden beni mahfediyor bı yandan da merkezdekinden de o kadar emin olamam ki diyorum sürece mi biraksam herşeyi böyle stres yaptim boş yere sanki

Canım ben doğum açısından yazarken düşünmemiştim. Ama doğumu küçük hastanede yapmak istemem. İlk gebeliğimde doğum için memleketime geldim. Orda olsaydım merkezde doğum yapmak isterdim. Allah korusun ama küçük hastaneler de yenidoğan yoğun bakım falan olmuyor. Ya da 1.2. basamak oluyor. O yüzden tercih etmezdim ne olur ne olmaz diye.
Şöyle yapardım. Merkeze 2 3 ayda bir gider beğendiğim doktora görünürdüm. Orda kaydım olurdu. Rutinde ilçedeki doktorla devam ederdim. Merkezde isim oldukça randevumu ayarlar o doktora giderdim. Doğumu da orda yapardım. Allah kolaylık versin. Gerçekten maddi manevi yorucu işler.

Hanımlar merhaba 6+5 haftalik hamileyim bugün adet olmuş gibi kanamam oldu ve kan pihtilari geldi boyle toplu bir şekilde progesteron fitil de iğnede kullanıyorum acile gittim kese saglam duruyo çok şükür ama kanama çok korkutuyor sanki adet oluyorum böyle birsey yaşayan oldumu

Öyle valla aslında herşeyin çok güzel olacagi hiç bir olumsuzluk düşünmemek gereken bir zaman ama zaten gebelik icin uzun zamandır uğraşıyorduk çok şükür de oldu normal şartlarda her türlü altından kalkardik hatta ilk gebeligimde özele gidiyordum herşey son 2 ayda sarpa sardı ve tam 2 aylık hamileyim ister istemez maddiyati da düşünüyorum öyle olunca doğum konusunda benim korkum aslında aile hekimimle aramız çok iyi çok da iyi bir insan ona sorsam her konuda bilgi verir ya da ne yapmam gerektiği hakkında fikir verir yarın da annem için gidecektik žaten eğer senin dediğin gibi doğumu merkezde yap derse öyle yaparım oyle de yapan vardır zaten di mi bı ben olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…