Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Şey sorması ayıp toton büyüdü mu kız bebekte büyür diyorlar ya. Ben de cumartesi gidicem. 12+1 içimden kız geçiyor. Seninle benzer belirtiler yasamışız bulantı hariç. Bakalım ne diyecek
Benim oglumdada bulantım olmadi o yuzden onu cok belirtiden saymiyorum ben cinsiyetle alakasi yok bence. Ve evet totom baya buyudu belim kalinlasti gören senin bebegin kız diyor. yaa popom buyumus dimi diyorum guluyorlar

Benim oglumdada bulantım olmadi o yuzden onu cok belirtiden saymiyorum ben cinsiyetle alakasi yok bence. Ve evet totom baya buyudu belim kalinlasti gören senin bebegin kız diyor. yaa popom buyumus dimi diyorum guluyorlar
Benim popo zaten büyük nasıl anlayacağım shshs

Benim sanki karın kısmım genişledi halbuki kiloyu basenden alırım hep

Bulantıya galeta öneririm hemen kesiyor benimkini

Gerçekten herkesin gebeliği farklı. Sağlık olsun da. Bu zamanlar da geçecek benimde kilo vermeme rağmen totom büyük. O yüzden de kız gibi geçiyor içimden. Ama hep erkek çocuk rüyaları görüyorum

Benim popo zaten büyük nasıl anlayacağım shshs

Benim sanki karın kısmım genişledi halbuki kiloyu basenden alırım hep

Bulantıya galeta öneririm hemen kesiyor benimkini
Galeta deneyim o zaman kız bebeler de pop buyur karın da yayvan olur derler. Erkekte te karın sivri şekilde büyür diyorlar. Bakalım tutacak mı

Galeta bana o kadar iyi geliyor kii dene derim ben incelemedim öyle ama herkes karnın belli diyor şimdiden belli olması erken demi
Şişkinlikte olunca belli oluyor olabilir. Benim alt karnımda sertleşme var ama kilolu olduğum için daha kimse anlamaz bir de bol giyiniyorum tabi. İkizlerde 28. Haftada otobüste yer vermemislerdi

Şişkinlikte olunca belli oluyor olabilir. Benim alt karnımda sertleşme var ama kilolu olduğum için daha kimse anlamaz bir de bol giyiniyorum tabi. İkizlerde 28. Haftada otobüste yer vermemislerdi
Ben normalde kiloyu basen ve yüzden alırdım
Şimdi karın ve göğüs nasıll büyüdü 5 kg oraya almışım resmen

Benim sivilce yok ama cildim berbat oldu ya
Kız güzelliği alır diyorlar demek ki o doğru benimde öyle

Yaa kesin kız senin benim erkek bence benim de cildim güzelleşti
Arkadaşımın sivilceleri devam etmiş kızı olacak nasipse. Diğer arkadaşımın aşırı aşırı bulantıları vardı erkek çocuğu olacak. Bakalım ya nasip ilk gebeliğimde ve boş gebelikte sivilcelerim kaybolmuştu.

Ya oncelikle hayırlı evlat versin rabbim sonrada gonlunuzdekini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…