- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.721
Benim oglumdada bulantım olmadi o yuzden onu cok belirtiden saymiyorum ben cinsiyetle alakasi yok bence. Ve evet totom baya buyudu belim kalinlasti gören senin bebegin kız diyor. yaa popom buyumus dimi diyorum guluyorlarŞey sorması ayıp toton büyüdü mukız bebekte büyür diyorlar ya. Ben de cumartesi gidicem. 12+1 içimden kız geçiyor. Seninle benzer belirtiler yasamışız bulantı hariç. Bakalım ne diyecek
Benim popo zaten büyük nasıl anlayacağım shshsBenim oglumdada bulantım olmadi o yuzden onu cok belirtiden saymiyorum ben cinsiyetle alakasi yok bence. Ve evet totom baya buyudu belim kalinlasti gören senin bebegin kız diyor. yaa popom buyumus dimi diyorum guluyorlar
Gerçekten herkesin gebeliği farklı. Sağlık olsun da. Bu zamanlar da geçecekBenim oglumdada bulantım olmadi o yuzden onu cok belirtiden saymiyorum ben cinsiyetle alakasi yok bence. Ve evet totom baya buyudu belim kalinlasti gören senin bebegin kız diyor. yaa popom buyumus dimi diyorum guluyorlar
Ay o zaman zor işinBenim popo zaten büyük nasıl anlayacağım shshs
Benim sanki karın kısmım genişledi halbuki kiloyu basenden alırım hep
Bulantıya galeta öneririm hemen kesiyor benimkini
Tersine çıkarmış rüyalarGerçekten herkesin gebeliği farklı. Sağlık olsun da. Bu zamanlar da geçecekbenimde kilo vermeme rağmen totom büyük. O yüzden de kız gibi geçiyor içimden. Ama hep erkek çocuk rüyaları görüyorum
Galeta deneyim o zamanBenim popo zaten büyük nasıl anlayacağım shshs
Benim sanki karın kısmım genişledi halbuki kiloyu basenden alırım hep
Bulantıya galeta öneririm hemen kesiyor benimkini
Çevremde çoğu kişinin tersi çıktıTersine çıkarmış rüyalar
Galeta bana o kadar iyi geliyor kii dene derimGaleta deneyim o zamankız bebeler de pop buyur karın da yayvan olur derler. Erkekte te karın sivri şekilde büyür diyorlar. Bakalım tutacak mı
Benim de kız bebeğim olduğunu görmüşlerdi ismine kadar. Ben hiç görmediö.Tersine çıkarmış rüyalar
Şişkinlikte olunca belli oluyor olabilir. Benim alt karnımda sertleşme var ama kilolu olduğum için daha kimse anlamazGaleta bana o kadar iyi geliyor kii dene derimben incelemedim öyle ama herkes karnın belli diyor şimdiden belli olması erken demi
Ay olabilirBenim de kız bebeğim olduğunu görmüşlerdi ismine kadar. Ben hiç görmediö.
Erkek demek ki.
Ben normalde kiloyu basen ve yüzden alırdımŞişkinlikte olunca belli oluyor olabilir. Benim alt karnımda sertleşme var ama kilolu olduğum için daha kimse anlamazbir de bol giyiniyorum tabi. İkizlerde 28. Haftada otobüste yer vermemislerdi
Bir de benim sivilcelenmelerim de devam ediyorAy olabilir
Benim sivilce yok ama cildim berbat oldu yaBir de benim sivilcelenmelerim de devam ediyorzaten kurtalamadim ergenlegimden beri ama gebelikte kayboluyordu. Şuan hala devam ediyor
Yaa kesin kız seninBir de benim sivilcelenmelerim de devam ediyorzaten kurtalamadim ergenlegimden beri ama gebelikte kayboluyordu. Şuan hala devam ediyor
Olabilir. Belki senin yavru erkektirBen normalde kiloyu basen ve yüzden alırdım
Şimdi karın ve göğüs nasıll büyüdü 5 kg oraya almışım resmen
Genelde uymuyor diyorlar ama göreceğizOlabilir. Belki senin yavru erkektirbelirtilerle cinsiyet az çok uyuşuyor mu gerçekten merak ediyorum
Kız güzelliği alır diyorlar demek ki o doğruBenim sivilce yok ama cildim berbat oldu ya
Arkadaşımın sivilceleri devam etmiş kızı olacak nasipse. Diğer arkadaşımın aşırı aşırı bulantıları vardı erkek çocuğu olacak. Bakalım ya nasipYaa kesin kız seninbenim erkek bence benim de cildim güzelleşti
Ya oncelikle hayırlı evlat versin rabbim sonrada gonlunuzdekiniKız güzelliği alır diyorlar demek ki o doğrubenimde öyle
Arkadaşımın sivilceleri devam etmiş kızı olacak nasipse. Diğer arkadaşımın aşırı aşırı bulantıları vardı erkek çocuğu olacak. Bakalım ya nasipilk gebeliğimde ve boş gebelikte sivilcelerim kaybolmuştu.
Ben kız hissediyorum canımm. Etrafımdaki herkes kız diyor ama eşim erkek hissediyormuş. Hamile olduğumu da hissetmiştiKızlar hadii cinsiyet tahminini dolduralım
Var mı hissettiğiniz? Zaten yakında netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?