Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Beni de ekler misiniz sonra regli tarihim 23.06.2025 ikiz bebeklere hamileyim. İlk gebeliğim. 26 yaşındayım. Keseleri ve kalp atışlarına 7 + 0 da duydum. Tahmini doğum tarihim 30.03.2026
Grubun başlığı kim olduğunu bilmediğim için onu etiketleyemedim

Sigarayi birakmakta zorlanan annelere Allen carr in sigarayi birakmak kitabini okumasini oneririm benim iki hamileligimde de etkisi cok buyuk oldu.sayesinde cok kolay biraktim.suan 5 gundur sigarasizim ve hic aramiyorum pdf lerinu ucretsiz bircok sitede bulup indirebilirsiniz...destek olur size bu surecte.

Arkadaşlar selam, yine kendimi tutamayıp yeni bir doktora gittim. Regl tarihine göre 7+4 olan bebişim net olarak 6+6 çıktı. Doktor her şey iyi dedi kalp atışı vs. Geç döllenme dedi. Kan akışına da bir bakalım dedi. O esnada ben 100 mg aspirin ve Oksapar 6000 iğne kullandığımı söyledim. Hımm evet bebeğe giden damarlar tıkanıklığa yatkın (?) tarzında bir şey dedi doktorum. Veya kan mı yavaş akıyor mu dedi orayı tam anlayamadım. O esnada ağladığım için tam hatırlayamıyorum da. Bu şekilde bebeğini kucağına alan çok kişi var dedi. Nasıl kısa boylu biri uzun olamazsa seninkinde de öyle bir değişim beklemek olur dedi. Yani sorun yok demeye getirdi ama tabiki endişelendim nasıl endişelenmiyim? Bu konuyla ilgili bilginiz, yorumunuz varsa lütfen destek olur musunuz? Böyle inen çıkan dalgalar vardı ekranda o kısıma bakarken. Neydi o acaba ismini dedi doktor ama hatırlayamıyorum...

Merhaba fikrim yok ancak sürekli farklı doktora gitmek kafanızı karıştırabilir ultrasonlar bile farklı çıkıyor bunu yazmak istedim içini ferah tut.

Beni de ekler misiniz sonra regli tarihim 23.06.2025 ikiz bebeklere hamileyim. İlk gebeliğim. 26 yaşındayım. Keseleri ve kalp atışlarına 7 + 0 da duydum. Tahmini doğum tarihim 30.03.2026
Maşallah normal hamilelik mi oldu ikiz. 7 haftadan önce hamile olduğunu biliyormu idin. Yoksa ilk ultrasonda ikiz olduğunu öğrendin. İkizler geç öğreniliyormuş normalde öyle denildi

merhaba ilk haftalarda ultrason her seferinde farklı cıkabilir bunlara takılıp kendinizi strese sokmayın demişti doktorum olumsuz birşey söylemediyse sakin olmakta fayda var inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Selam canım yapay zekaya attım yanıtı;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…