- 24 Ocak 2023
- 525
- 664
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.801
Hadi yaa, hiç bişey de yapamazsın kiKızlar dişim ağrıyor ne yapsam
Uc hafta önce dolgulu dişim kırıldıHadi yaa, hiç bişey de yapamazsın kiçürük mü vardı ?
Hay allahUc hafta önce dolgulu dişim kırıldı
Grubun başlığı kim olduğunu bilmediğim için onu etiketleyemedimBeni de ekler misinizsonra regli tarihim 23.06.2025 ikiz bebeklere hamileyim. İlk gebeliğim. 26 yaşındayım. Keseleri ve kalp atışlarına 7 + 0 da duydum. Tahmini doğum tarihim 30.03.2026
Sigarayi birakmakta zorlanan annelere Allen carr in sigarayi birakmak kitabini okumasini oneririmDemek ki hepimiz aynı dettteyiz. Bende tiksinirim diye düşündüm ama yok. Eşimde içiyor dikkat ediyor Allah var ama insan eski rutinini istiyor herseyden önce. Aynen bide kahve de önermedi benim doktorum. Be kahve ne sigara yesilayci gibi geziyorum ortalıkta
Senle aynıyız bende 10+1 bende kız hissediyorum10+1 deyim. Kız hissediyorum, rüyamda da kız görmüştümbakalım haftaya fetal dna yaptırıcam. Sağlıkla gelsin
Maalesef öyle. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunBenimde 3 kaybım var.cok yıpratıcı.
Merhaba fikrim yok ancak sürekli farklı doktora gitmek kafanızı karıştırabilir ultrasonlar bile farklı çıkıyor bunu yazmak istedim içini ferah tut.Arkadaşlar selam, yine kendimi tutamayıp yeni bir doktora gittim. Regl tarihine göre 7+4 olan bebişim net olarak 6+6 çıktı. Doktor her şey iyi dedi kalp atışı vs. Geç döllenme dedi. Kan akışına da bir bakalım dedi. O esnada ben 100 mg aspirin ve Oksapar 6000 iğne kullandığımı söyledim. Hımm evet bebeğe giden damarlar tıkanıklığa yatkın (?) tarzında bir şey dedi doktorum. Veya kan mı yavaş akıyor mu dedi orayı tam anlayamadım. O esnada ağladığım için tam hatırlayamıyorum da. Bu şekilde bebeğini kucağına alan çok kişi var dedi. Nasıl kısa boylu biri uzun olamazsa seninkinde de öyle bir değişim beklemek olur dedi. Yani sorun yok demeye getirdi ama tabiki endişelendim nasıl endişelenmiyim? Bu konuyla ilgili bilginiz, yorumunuz varsa lütfen destek olur musunuz? Böyle inen çıkan dalgalar vardı ekranda o kısıma bakarken. Neydi o acaba ismini dedi doktor ama hatırlayamıyorum...
Karanfil koy ağrıyan yereUc hafta önce dolgulu dişim kırıldı
Maşallah normal hamilelik mi oldu ikiz. 7 haftadan önce hamile olduğunu biliyormu idin. Yoksa ilk ultrasonda ikiz olduğunu öğrendin. İkizler geç öğreniliyormuş normalde öyle denildiBeni de ekler misinizsonra regli tarihim 23.06.2025 ikiz bebeklere hamileyim. İlk gebeliğim. 26 yaşındayım. Keseleri ve kalp atışlarına 7 + 0 da duydum. Tahmini doğum tarihim 30.03.2026
bu kan akışı olayı çok kafamı karıştırdıMerhaba fikrim yok ancak sürekli farklı doktora gitmek kafanızı karıştırabilir ultrasonlar bile farklı çıkıyor bunu yazmak istedim içini ferah tut.
merhaba ilk haftalarda ultrason her seferinde farklı cıkabilir bunlara takılıp kendinizi strese sokmayın demişti doktorum olumsuz birşey söylemediyse sakin olmakta fayda var inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızArkadaşlar selam, yine kendimi tutamayıp yeni bir doktora gittim. Regl tarihine göre 7+4 olan bebişim net olarak 6+6 çıktı. Doktor her şey iyi dedi kalp atışı vs. Geç döllenme dedi. Kan akışına da bir bakalım dedi. O esnada ben 100 mg aspirin ve Oksapar 6000 iğne kullandığımı söyledim. Hımm evet bebeğe giden damarlar tıkanıklığa yatkın (?) tarzında bir şey dedi doktorum. Veya kan mı yavaş akıyor mu dedi orayı tam anlayamadım. O esnada ağladığım için tam hatırlayamıyorum da. Bu şekilde bebeğini kucağına alan çok kişi var dedi. Nasıl kısa boylu biri uzun olamazsa seninkinde de öyle bir değişim beklemek olur dedi. Yani sorun yok demeye getirdi ama tabiki endişelendim nasıl endişelenmiyim? Bu konuyla ilgili bilginiz, yorumunuz varsa lütfen destek olur musunuz? Böyle inen çıkan dalgalar vardı ekranda o kısıma bakarken. Neydi o acaba ismini dedi doktor ama hatırlayamıyorum...
Tabiiki hatırlatırsan sorarım benimkine daha 2 hafta varbu kan akışı olayı çok kafamı karıştırdı( rica etsem bir sonraki kontrolünüzde doktorunuza sorabilir misiniz siz de?
Selam canım yapay zekaya attım yanıtı;Arkadaşlar selam, yine kendimi tutamayıp yeni bir doktora gittim. Regl tarihine göre 7+4 olan bebişim net olarak 6+6 çıktı. Doktor her şey iyi dedi kalp atışı vs. Geç döllenme dedi. Kan akışına da bir bakalım dedi. O esnada ben 100 mg aspirin ve Oksapar 6000 iğne kullandığımı söyledim. Hımm evet bebeğe giden damarlar tıkanıklığa yatkın (?) tarzında bir şey dedi doktorum. Veya kan mı yavaş akıyor mu dedi orayı tam anlayamadım. O esnada ağladığım için tam hatırlayamıyorum da. Bu şekilde bebeğini kucağına alan çok kişi var dedi. Nasıl kısa boylu biri uzun olamazsa seninkinde de öyle bir değişim beklemek olur dedi. Yani sorun yok demeye getirdi ama tabiki endişelendim nasıl endişelenmiyim? Bu konuyla ilgili bilginiz, yorumunuz varsa lütfen destek olur musunuz? Böyle inen çıkan dalgalar vardı ekranda o kısıma bakarken. Neydi o acaba ismini dedi doktor ama hatırlayamıyorum...
İzin verdi yaptırdım cok şükürHay allah
Benimde dolgum düştü gebeliği öğrendiğim hafta. 12.haftadan sonra bakarız demişti doktor. Bi danışın isterseniz, müsade edebilir işlem yapılmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?