Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
kızlar merhabaaaa bugunnn 9+1 haftalık oldum sat 19 hazıran ınsallah bebbısımı mart sonu 26sı gıbı kucagıma alacagım cınsıyetını en erken ne zaman ogrenebılırımmm
Devlet hastaneleri 16. Haftadan önce söylemiyorlar. Özeller görürse 12 den sonra söylüyorlar. Ya da tahminde bulunuyorlar. Ben de dayanamadım yarın tam 12 oluyorum. Randevumu aldım. Cumartesi ya da pazartesi giderim diyordum ama az önce randevumu alırken bir heyecan bastı yarın gidicem nasipse

Yaa çok heyecanlı hadi tahmin et

ayyyy ben cok heyecanlıyım doktor tahmınde bulundu %70 erkek gıbı duruyor dedı ama bılemıyorum zaman hızlı bı sekılde gecsın ıstıyoruummm sız ne hıssedıyosunuz bebısınızın cınsıyetınııı ben erkek gıbı hıssedıyorum babisi kız dıyor

Sevgili Kızkardeşlerim,

Hem Şubat hemde Mart grubundayım sizinle de paylaşmak istedim

Bugün fetal dna sonucum geldi hemen doktora yazdım mesaisi bitmişti tabi ama baktı sağolsun benim için

Çok şükür rabbime sağlıklı sonuçlar hiç bir sıkıntı yok demiş

Cinsiyetimiz
kızımız oluyoooooor şükürler olsun
Sağlıkla gelsin de Buda işin merak ettiğimiz tarafı tabiki

Darısı sonuç bekleyenlerin başına, heyecandan uyuyamadım kaç gündür

aayyyy cokk sevindiiimmm saglikli olmasina saglikla gelsin minik kizcemiz

Ay maşallah
Ne hissediyordunuz belirtileriniz var mıydı?

Merhaba 2 3 güne çıkar sonucum bekliyorum. Doktor telefonla arayıp cinsiyeti söylüyor tabikide sen istersen. eğer sürpriz vs planın varsa ona göre doktorunla konuşursun kağıda yazar.Amin hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Merhabalar kızlardün kontrolüm vardı tam 12 haftalık oldu Bebişim.doktorum baktı cinsiyet aşağı yukarı belli dedi ama ben öğrenmedimAy çok heyecanlıyım, nipt testimin sonucunu bekliyorum. Vakit geçmiyor Sürpriz bi şekilde öğrenmek istiyorum

Allah hakkınızda, hakkımızda hayırlı sağlıklı olanı versin ben kız hissediyorum nasip bakalım. Eşim de kız hisediyor. Nasip bakalım
Ayy sağlıkla gelsin Bursada olsam gelirdim Doruk dibim
Ahhaa sen burda olsan hafta da bir doruğa gidersin. Senin yüzünden kampanyayı bitirirler

Dün apandisit şüphesi olan arkadaşımız kimdi ? İnşallah o da iyidir

kizlar benim tiroit değerlerim 3 küsür cıkmıstı 8 agustosta dün tekrar kan aldı doktor ama ilaca baslamamıstım kendi kendine 0.65 e düşmüş tekrardan yükselme ihtimali varmı acaba? doktor 2 hafta bekleyip ona göre ilaca baslatacagım demisti ama sanırım kullanmama gerek kalmayacak

Uc hafta önce dolgulu dişim kırıldı
Diş doktoruna git canım ben geçen hafta gittim diş temizliği yaptırdım gebelik boyunca sıkıntı olmasın diye minik bir çürük gördü ilk trimester bitince gel az bir anestezi ile temizler dolgu yaparım dedi. İkinci trimester’da diş tedavisi olabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…