Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.
Merhaba nerede yaptırmaya karar verdiniz? Ben natera panoromaya yaptırıcam sanırım daha 3 haftam var ama araştırıyorum şimdiden

Merhaba bende natera panoromaya yaptırmayı düşünüyorum sizin sonucunuz çıktı mı? Birde cinsiyeti söyleyecekler mi size merak ettim ben daha bu konuyu konuşmadım. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba, ben dün nateraya kan verdim. Şu anda kargoda. Başta eurofins düşünmüştüm ödeme kolaylığı, taksit imkanı vardı. Fakat yabancı forumlarda hep natera yaptırmışlardı. Firmaların databaseleri ne kadar büyükse o kadar geniş bir tarama yapıldığını okumuştum. Bu nedenle son anda böyle bir seçim yaptım. Artık hayırlısı. Cinsiyeti erkek biliyoruz, bakalım erkek çıkacak mı?

Hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallah Sonucu 12 gün içinde çıkıyor dediler size de aynı bilgi verildi mi? Peki cinsiyeti söyleriz dediler mi size firma tarafından

Hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallah Sonucu 12 gün içinde çıkıyor dediler size de aynı bilgi verildi mi? Peki cinsiyeti söyleriz dediler mi size firma tarafından
İnşallah 10 gün dediler. Cinsiyeti ülkemizde direkt hastaya söyleyemiyorlar. Hekime iletiyorlar, onlar söylüyor.

Maşallah normal hamilelik mi oldu ikiz. 7 haftadan önce hamile olduğunu biliyormu idin. Yoksa ilk ultrasonda ikiz olduğunu öğrendin. İkizler geç öğreniliyormuş normalde öyle denildi
Benim tüp bebekle oldu. Çift yumurta ikizleri 4.-5. Haftada bile görünüyor . Ben bekledim tam 7. Haftada gittim şükür hem keseleri hem de kalp atışlarını duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…