Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Bunu bilmiyodum söylediğiniz iyi oldu daha da bi aklıma yattı natera , güzel haberler alırsınız inşallah

Yaptırdım canım bugun ağrım olmasa iki hafta sonra gidecektim zaten. Ama agrı cok kotu birsey bugun ne yaşadığımı nir ben bir Allah bilir. Rabbim hiç bir gebenin başına vermesin

Ben 1 ay kullandım 0.25 mg benim de 3.6 ydı 1.9 a düşmüş senin çok düşmüş ama bana gebeliğin sonuna kadar kullan ne zaman tekrar yükseleceğini bilemeyiz 1 haftada bile tekrar yükselebilir dedi kadın doğum.Ben yine de dahiliyeye gidicem mide bulantım da var bir ilaç daha boş yere içmek istemiyorum aylık tahlillerle kontrol ederim.

Kizlar benim de TSH hormanu son iki olcumdur çok düştü. Hatta çok düşük 0.070 gibi birseydi. Doktor acilde gebelikte normal düşmesi dedi, dün başka doktor ise endokrine git dedi neden olabilir sizcce ?

Ben yaptırdım. Doktorum perinatoloji uzmanı olduğu için kendisi yaptı. Her organını inceledi neredeyse. Teknoloji bu kadar gelişmiş. İçim çok rahatladı.
Detayli ultrason nasıl oluyor yani normal ultrasonla baktığı gibi mi bakıyor ben biraz hastane müdahelelerinden korkuyorum da gitmeden bilgim olsa daha iyi olur :)

Kızlar iyi akşamlar sağdan sola yada soldan sağa dönerken kasıklarına kramp giren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…