Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar ben de bugün oksapar başladım. Bulantım da 5 gündür sürekli. Prilam verdi doktorum. Kullansam mı bilemedim.

Kızlar ben de bugün oksapar başladım. Bulantım da 5 gündür sürekli. Prilam verdi doktorum. Kullansam mı bilemedim.
6. Haftamdan beri ara ara şiddetlenen bazen çok kısa kaybolan bulantılarim var. İdare ediyorum bir şekilde. Ama sizin daha fazlaysa ve sizi çok etkiliyorsa kullanın. Mesela benim son 3 4 gündür bulantılarım dahada arttı. O sıralarda hafif bir şeyler yiyorum. Sağlıksız ama bu ara gong çok iyi geliyor ama uç noktadayım bulantida. Bunun bir tık ilerisi kusmak. Hele bugün kızım yanımda kustu kendimi aşırı zor tuttum. Ve gebeliğimin ilk haftalarında kokular bu kadar rahatsız etmezken 3 4 gündür aşırı rahatsız etmeye başladı bende durumlar boyle.

Aşırı koku hassasiyetim de var. Gongun yada diğer abur cuburların adını duymaya tahammülüm yok. Kahvesiz yaşayamayan ben kahve,çay,ayran da asla içemiyorum. Yesem de bulantım devam ediyor ama açken ölüyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da katlanırız artık.

merhaba, önceki entrynizi de okudum bence prilam da başlamalısınız doktorun da önerdiği gibi. en kısa sürede geçer umarım hepsi

Bende aynı öyleyim şu anda 9+6 dayım ve sanki bu hafta hafiflediğini hissediyorum

Ay maşallah
Ne hissediyordunuz belirtileriniz var mıydı?
Teşekkürler canım benim
Canım biliyorsun 5. Haftadan beri bulantım hiç geçmedi şuan 12+4 deyim devam ediyor
Ara ara 10 ve 11 . Haftalar kusmalı geçti bu hafta öğütme olsa da kusma olmadı hala çok uykum geliyor bunlar belirtikerin

Cinsiyet belli oldu mu? Erkek gibi hissediyorum

Ben de insanlar öyle söylediği için ve rüyalarıma girdiği için erkek bebeğe alıştırdım kendimi galiba kızım olsun hayalindeydim hep
Ama rüyanda yine kız görmüşsün bak sağlıkla, gönlüne göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…