Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Ahaha kızmış meğer üstteki mesajı Yeni gördüm aynı Belirtileri oğlumda yaşamıştım

Kızlar günaydın nasılsınız bugün?
Ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm gören herkes oğlan diyor, bilinçaltıma işlemiş olabilir
bende hep erkek gördüm ama kız çıktı :) o sebeple ona da çok güvenme derim canım

Kızlar rüyada altın görmek erkek bebek miydi
Bir sürü bilezik kolye falan takılıyordu bana doğum için
Hamilelikten beri ilk kez rüya gördüm
bende geçen hafta altın taç taktım hatta yazdım buraya da erkek dediler ama kız oldu o sebeple sende güvenme canım hiç belli olmuyor

canım merhaba, gelişme oldu mu gaz sancılarında?
Kendimi sıcak tutarsam sıkıntı olmuyor. Bu ara bu taraflar soğuk. Bir de eskisi gibi su içemiyorum o yüzden sindirimim yavaşladı gibi
Doğrudur canım. Allah yardımcımız olsun gerçekten

Hahahah e kızmış işte bak
Fetal yaptırmayı düşünüyordun sanki, karar verdin mi?
Ya eğer ultrason normal çıkarsa yaptırmayacağım. 15 bin sonuçta bi ihtiyacını alırız bebişin. zaten birkaç haftaya belli olur. İçimi daraltmak istemiyorum bir şey çıkarsa.

Rüyamı yorumlayacak yok mu
Erkek çocuk derler altına , ama ne olacağı da belli olmuyor cinsiyetler açıklandıkca görüyoruz
Ben de ilk önce çok kötü bir rüya gördüm ailemle ilgili. Ağlayarak uyandım.
Sonra da bebek emziriyordum ama deli gibi sütüm geliyordu bebek ememiyordu cinsiyet hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…