Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Nub'a göre kız gibi ama zaten ilk 9-10 hafta her bebek kız görünümünde oluyor. bence haftaya belli olmaya başlar:) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Teşekkürler iki hafta sonra ayrıntılı ultrasonda belli olur sanırım daha öncede attım kimse tahmin yapmadı

Yaş 25 son adet tarihi 6.14.2025 hafta 9+6 tahmini dogum 21 mart 2026 benide ekleyin

Neye gore kiz gorunumunde oluyor?)
Genital çıkıntı? diyelim, o 180 derece gibi yataysa kız, daha dikse erkek diye okumuştum. Bana sizin görüntüde yatay gibi geldi :) isterseniz bir araştırın. bir de instagramda drmehmetboz diye bir hekim var. onun paylaşımlarına bakabilirsiniz anlaşılır şekilde cinsiyet yorumluyor.

Ben goruntu paylasmamisim ama

Kizlar bende bulantidan ziyade agizda zehir gibi bir tat ve tukuruk problemi var ya...bulanti ile soyle boyle bas edebiliyorum ama su agizdaki tat varya benim psikolojimi bozuyor ilk hamilelikte de boyleydi.14. hafta falan gecmisti.daha 4 hafta nasil dayancam diye kendime iskence etmeye basladim.tahammulum kalmadi yaa...

Bende de ağız kuruluğu var ne içsem olmuyor tat hiç olmadı sadece geçen limonataya koyun gibi kokuyor dedim

Dişi ağrıyan arkadaşlar erkek bebekte diş ağrırmış üfff artık belli olsun çok heyecanlı
Benimde agiriyo ama hamilelik öncesi zaten problem vardı ben zaten erkek hissediyorum daha erken ama ne bilim yediğim tüm tuzlu şeyleri istifra ediyorum tatlı yiyince bişey yok erkek herhalde

munzevimsi bugune randevun vardı gittin mi merak ettim cinsiyet tahmini yapacakmi diye
Bugün cuma namazı falan olunca saat 15.15 e aldım randevuyu daha gitmedim hazırlanicam eşim gelince gidicez. Çocukları da içeri alayım kardeşlerini görsünler istiyorum çok erken mi ya. Ama öğrendiler zaten. Kızım da aşırı merak ediyor

Kızlar ya sizce özel hastanelerde doğum paketine pazarlık yapılabilir mi böyle şeyler başına gelen oldu mu hiç hani 95 dediler mesela biz geçen gebelikte de buradaydık yapın bi güzellik falan

Yoo bence erken değil artık bebek formunda zaten gormeleri daha kolay olur mutlu olurlar bende birdahakine oğlumu götüreceğim ya cok nerak ediyor

Kızlar selamlar geçmeyen ishal ve böbrek ağrısıyla devam ediyorum ishal olan varmı aranızda doktora gıtcem bugün
Bende ishal atlattım ilk gün cok şiddetli idi hastanede serum takıldı.testler temiz çıktı.3 günde evde geçti ilacsiz

Senin İkizler kaç yaşında canım ikisi de kız mı

Kızlar ya sizce özel hastanelerde doğum paketine pazarlık yapılabilir mi böyle şeyler başına gelen oldu mu hiç hani 95 dediler mesela biz geçen gebelikte de buradaydık yapın bi güzellik falan
Tabi ki konuşun. Bazen indirim yapıyorlar.
Yoo bence erken değil artık bebek formunda zaten gormeleri daha kolay olur mutlu olurlar bende birdahakine oğlumu götüreceğim ya cok nerak ediyor
Ay çok heyecanlı ya. Video cektiricem eşime doktor izin verirse eğer

Bende oğluma göstermek için sabırsızlanıyorum.. ama daha önce bir kaybım olmuştu cok üzülmüştu .sabırsızlıkla bekliyorum tepkisini merak ediyorum.cok istiyor kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…