Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar günaydın nasılsınız bugün?
Ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm gören herkes oğlan diyor, bilinçaltıma işlemiş olabilir
gunaydınnn bugün midem cok bulaniyor hic bir sey yiyemedim ben de ikiz erkek dogurdugumu görmüstüm gecen ama bakalim doktor ikinci kese falan demdsi

Hangi Doruk ve hangi doktora gidiyorsunuz acabaaa ???
Yıldırım doruk hastanesi Elif Hizal. Aşırı tatlı çok iyi bir doktor. Yani ben özel hastanede çalışmış insanım ama onun kadar güler yüzlü doktor görmedim. İnsanı rahatlatıyor

Kızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyordu cinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-22-17-11-32-752_com.miui.gallery.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 114
Maşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyeti benimki yatiyodu tembel birtek ayagini topladi cekti geriye o kadar böyleydi benim yavru kurtta bir dönüm bostan yan gel yat osman

Eklentiler

• IMG_20250822_171659.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Maşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyeti benimki yatiyodu tembel birtek ayagini topladi cekti geriye o kadar böyleydi benim yavru kurtta bie dönüm bostan yan gel yat osman

Sanki erkek gibi
Benim minnoşta böyle çıktı haftaya cinsiyeti belli olcak inşallah

Eklentiler

• 1000010168.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 1000010169.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyeti benimki yatiyodu tembel birtek ayagini topladi cekti geriye o kadar böyleydi benim yavru kurtta bie dönüm bostan yan gel yat osman
Ahhaha ya çıkmadan küçük parça çikolata attım ağzıma ama bilmiyorum onun etkisi mi hareketliydi bana bir yaramaz daha gelecek gibi sen ne hissediyorsun cinsiyeti
Sanki erkek gibi
Ay bilmiyorum ki Allah tan gelene razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun. Ense kalınlığı falan da normal dedi. Tarama testlerini istemiyorum dedim fetal DNA yı falan da anlattı yine de. Diyemedim tabi kadınlar klübünde hep bunları konuşuyoruz biliyorum hepsini diye

Banada ense kalınlığı iyi dedi 2 li taramayı da konuştuk haftaya yaparız belki bilmiyorum bende

Yaa sen doping alip gitmissin vermissin enerjiyi ben senin erkek diye hissediyorum nedense ya

Yaaa maşallah maşallah ne güzel büyümüş annesi bir sonraki randevu da yüksek ihtimalle gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…