- 21 Ağustos 2025
- 16
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.981
gunaydınnn bugün midem cok bulaniyor hic bir sey yiyemedimKızlar günaydınnasılsınız bugün?
Ben rüyamda oğlum olduğunu gördümgören herkes oğlan diyor, bilinçaltıma işlemiş olabilir
annem de bana bir sürü altın taktığını görmüş kayınvalidem hatta göz devirmiş ona rüyasında benim ki hangi cinsiyet alameti acaba hahahahaha cok merak ettimYok hepsi kolye bilezikti hatta şaşırıyordum ne alaka diye
erkek gibi hissettimBana da cinsiyet tahmini yaparmısınız 10+1 haftalık
Merhabalar takip ediyordum ama aranıza yeni katılıyorumTabiki ekliyorum
Çeyrek falan mıymış bilezik kolye taç mıymışannem de bana bir sürü altın taktığını görmüş kayınvalidem hatta göz devirmiş ona rüyasında benim ki hangi cinsiyet alameti acaba hahahahaha cok merak ettim
Yıldırım doruk hastanesi Elif Hizal. Aşırı tatlı çok iyi bir doktor. Yani ben özel hastanede çalışmış insanım ama onun kadar güler yüzlü doktor görmedim. İnsanı rahatlatıyorHangi Doruk ve hangi doktora gidiyorsunuz acabaaa ???
Maşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyetiKızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
Sanki erkek gibiKızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
Maşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyetibenimki yatiyodu tembel birtek ayagini topladi cekti geriye o kadar böyleydi benim yavru kurtta bie dönüm bostan yan gel yat osman
Benim minnoşta böyle çıktı haftaya cinsiyeti belli olcak inşallahSanki erkek gibi
AhhahaMaşallah en azindan hersey yolunda senin minik durmamis yerinde ondanda gorememistir cinsiyetibenimki yatiyodu tembel birtek ayagini topladi cekti geriye o kadar böyleydi benim yavru kurtta bie dönüm bostan yan gel yat osman
Ay bilmiyorum kiSanki erkek gibi
Banada ense kalınlığı iyi dedi 2 li taramayı da konuştuk haftaya yaparız belki bilmiyorum bendeAhhahaya çıkmadan küçük parça çikolata attım ağzıma ama bilmiyorum onun etkisi mi hareketliydi bana bir yaramaz daha gelecek gibi sen ne hissediyorsun cinsiyeti
Ay bilmiyorum kiAllah tan gelene razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun. Ense kalınlığı falan da normal dedi. Tarama testlerini istemiyorum dedim fetal DNA yı falan da anlattı yine de. Diyemedim tabi kadınlar klübünde hep bunları konuşuyoruz biliyorum hepsini diye
Yaa sen doping alip gitmissin vermissin enerjiyiAhhahaya çıkmadan küçük parça çikolata attım ağzıma ama bilmiyorum onun etkisi mi hareketliydi bana bir yaramaz daha gelecek gibi sen ne hissediyorsun cinsiyeti
Ay bilmiyorum kiAllah tan gelene razıyız hayırlısı sağlıklısı olsun. Ense kalınlığı falan da normal dedi. Tarama testlerini istemiyorum dedim fetal DNA yı falan da anlattı yine de. Diyemedim tabi kadınlar klübünde hep bunları konuşuyoruz biliyorum hepsini diye
Hiçte anlamam boyle ultrasona bakıncaBenim minnoşta böyle çıktı haftaya cinsiyeti belli olcak inşallah
kelepçe bilezik kolye falanmışÇeyrek falan mıymış bilezik kolye taç mıymış
Aa grubun tek tatli yiyebileni olabilirsinBenimde agiriyo ama hamilelik öncesi zaten problem vardıben zaten erkek hissediyorum daha erken ama ne bilim yediğim tüm tuzlu şeyleri istifra ediyorum tatlı yiyince bişey yok erkek herhalde
Amin inşallah hepimizin bebeği sağlıklı gelsinHiçte anlamam boyle ultrasona bakıncasaglikla gelsin inşallah içimden biran kiz gecti ama tamamen his ultrasonla alakasi yok
Yaaa maşallah maşallah ne güzel büyümüş annesi bir sonraki randevu da yüksek ihtimalle gösterirKızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
Bakalım ne çıkacak . Bugün hareketli görünce bende acaba mı dedim içimdenYaa sen doping alip gitmissin vermissin enerjiyiben senin erkek diye hissediyorum nedense ya
Agzimdaki kuruluk cok artti bende deBende de ağız kuruluğu var ne içsem olmuyor tat hiç olmadı sadece geçen limonataya koyun gibi kokuyor dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?