Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Bende oğluma göstermek için sabırsızlanıyorum.. ama daha önce bir kaybım olmuştu cok üzülmüştu .sabırsızlıkla bekliyorum tepkisini merak ediyorum.cok istiyor kardeş
Evet benim de aralıkta kaybım var. O zaman erken öğrendiler. Ama unutmuyorlar sürekli bizim bebek kardeşimiz ne zaman gelcek diye soruyorlardı. Şimdi sorular şekil degistirdi. Bebek kardesim nasil doğacak karnından

Evet benim de aralıkta kaybım var. O zaman erken öğrendiler. Ama unutmuyorlar sürekli bizim bebek kardeşimiz ne zaman gelcek diye soruyorlardı. Şimdi sorular şekil degistirdi. Bebek kardesim nasil doğacak karnından
Cok tatlılar ve cok istiyorlar kardeş. İlk olarak 16.haftada hhareketleniyor ya elini karnıma koydurarak bil bakalim ne oluyor içeride diyerek öğrenmesini hayalini kuruyorum 9 yaşında başkalarının kardeslerini gördü mü gözleri parlıyor sevmek için.

Rüyamda çok sevimli bi baykuş gördüm hamile arkadaşımın evindeydik. İçime kurt düştü. Normalde rüyalara inanmam zaten bilinçaltı ama işte annelik.

Bizimkilere de aslında biraz daha geç söylemek istiyordum ama kızımdan bir şey kaçmıyor. Hastanelere gittikçe bebek kardeşim mi olcak diye sorup durdu. Bir de çok hareketliler azıcık uzansam ikisi de üstüme çıkıyor. Yine erken söylemek zorunda kaldık. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bu sefer. Hareketlendiginde hissetmeleri çok güzel. Rabbim o günleri de göstersin

Güzel tatli anlar biriktirelm insallah

Ya eğer ultrason normal çıkarsa yaptırmayacağım. 15 bin sonuçta bi ihtiyacını alırız bebişin. zaten birkaç haftaya belli olur. İçimi daraltmak istemiyorum bir şey çıkarsa.
Rüyalarımda gördüğüm erkek bebeğe rağmen bana tahmini olarak kız yazarmisinşansa artik bakalim ne çıkacak

Dişi ağrıyan arkadaşlar erkek bebekte diş ağrırmış üfff artık belli olsun çok heyecanlı
Kalçaya giren kramplar, bulantısız gebelik, yüz güzelliği ve şimdi de sizin diş ağrıması teorinizin hepsini galiba ben çürüttüm gibi duruyor
Gerçi daha erken kız gibi düşünüp sakın hazırlık yapma dedi doktorum ama 3 hafta sonra kesin görücez artık

Herkese selam tahmini doğum tarihim 1 nisan, erken gelirse belkide mart annesi olacağım inşallah..
Bişey soracaktım sizlere sizin haftanız ilerde diye.
8+2 yiz, bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Başım dönüyor ayağa kalkınca Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.

Rüyamda çok sevimli bi baykuş gördüm hamile arkadaşımın evindeydik. İçime kurt düştü. Normalde rüyalara inanmam zaten bilinçaltı ama işte annelik.
Öğretmen hanım benide çizelgeye ekleyebilirmisin
Yaş. 27
1. Çocuk
Sat. 22.06.2025
Kese. 6+0
Kalp atışı. 7+4
Tahmini cinsiyet. Kız
Tahmini doğum tarihi. 01.04.2026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…