- 19 Ocak 2016
- 2.308
- 1.772
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.001
Ultrason görüntüsünden değilde içimden sanki senin bebiş kız gibi geçiyor.Kızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
2 3 haftaya netleşir bakalım hayırlısı ileBakalım ne çıkacak . Bugün hareketli görünce bende acaba mı dedim içimden
Kız kesin göstermemiş ahshahKızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
Hahahah.Bana da ajdalar falandı hem de okuldan öğretmenler nasıl şaşırıyorum hahah.kelepçe bilezik kolye falanmışgercegını bekliyorum dedım
oy yavrum maşallahKızlar ben doktordan geldim. 12+3 çıktı bebişim. Baya eller kollar hareketli sanki kaydıraktan kayıyor gibi hareketler yapıyorducinsiyet hakkında yorum yapmadı. Daha küçük dedi. İnşallah bir dahaki randevuya resim atayım ama pek bir şey belli değil.
Allah razı olsun canımYaaa maşallah maşallah ne güzel büyümüş annesi bir sonraki randevu da yüksek ihtimalle gösterir
Aa kıyamamgunaydınnn bugün midem cok bulaniyor hic bir sey yiyemedimben de ikiz erkek dogurdugumu görmüstüm gecen ama bakalim doktor ikinci kese falan demdsi
27 Ağustos periodontoloji bakacak canım 12+5 olacak ikizlerAllah razı olsun canıminsallah o günleri de görelim sen ne zaman gidiyosun ikizleri görmeye
Ben hep erkek çocuk ruyaları görsem de içimden kız geçiyor genel olarakUltrason görüntüsünden değilde içimden sanki senin bebiş kız gibi geçiyor.
Kemik yapısı gerçekten az çok belli ediyor. Senin kaç haftalık olmuştu bebişin ? Benimki oyun oynamaktan bana odaklanamadi2 3 haftaya netleşir bakalım hayırlısı ilebanada kız dedi ama cok fazla değişen oluyor kafamda acaba mi diyorum ama oglum bu haftada kafasi kocamandi bunun kucuk kizdir diyorum kendi kendime kemik yapisindan falan
Kız kesin göstermemiş ahshah
Ay inşallah hayırlısı. Ama ikizlerde ben oğlumu geç öğrenmiştim
Hahahah.Bana da ajdalar falandı hem de okuldan öğretmenler nasıl şaşırıyorum hahah.
USG biraz benim siskoluğumdan da düzgün çıkmıyoroy yavrum maşallah
Hareketlerinden ultrasonda düzgün çekememiş bile doktorçok sevindim her şeyin yolunda olmasına 12.hafta kontrolü idi değil mi ?
Yaa kaç kilosun duzgun göstermesin benim kadar yoksundur 97 kiloyum guncel gobegine bahane atma bebisin durmamis yaramazBen hep erkek çocuk ruyaları görsem de içimden kız geçiyor genel olarakbakalım zaman gosterecek
Kemik yapısı gerçekten az çok belli ediyor. Senin kaç haftalık olmuştu bebişin ? Benimki oyun oynamaktan bana odaklanamadihiç gostermedi.
USG biraz benim siskoluğumdan da düzgün çıkmıyorama pozisyonu karşıya bakar seklindeydi. Yan pozisyonda olsa nub falan tahmin ederdi belki ama hareketliydi
Maşallah27 Ağustos periodontoloji bakacak canım 12+5 olacak ikizlerEn son devlette 18 pazartesi bes gun önce gördüm usg resmi vermedi ama ikiside aşırı hareketleydi
Ya ahahaYaa kaç kilosun duzgun göstermesin benim kadar yoksundur 97 kiloyum guncel gobegine bahane atma bebisin durmamis yaramazbenimde gittigimde 12+1 dik ultrasonda 12+4 cikmisti
Ya ben hep iki hamileligimdede kusmayayim kilo almaya raziyim dedim dilek kapım acıkmış galiba sen zayiflamissin bile baksana maşallah ben simdiden 5 kg aldim isteYa ahahaben 88 le hamile kaldım ama 84 e düştüm. Şuan 85 falanım. Benim de bugün 12+0 olması lazım 12+3 çıktı çok şükür. Ama yine de biraz siskoluk etkiliyor USG yı görüntü buğulu gibi çıkıyor. Bir de bastırmak zorunda kalıyorlar iyice
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinBenim tüp bebekle oldu. Çift yumurta ikizleri 4.-5. Haftada bile görünüyor . Ben bekledim tam 7. Haftada gittim şükür hem keseleri hem de kalp atışlarını duydum
ben Nilüfer dorukdayım Adnan Orhan doktorum acaba aynı mı diye merak ettim :)))Yıldırım doruk hastanesi Elif Hizal. Aşırı tatlı çok iyi bir doktor. Yani ben özel hastanede çalışmış insanım ama onun kadar güler yüzlü doktor görmedim. İnsanı rahatlatıyor
Yanlış dua etmişsinYa ben hep iki hamileligimdede kusmayayim kilo almaya raziyim dedim dilek kapım acıkmış galiba sen zayiflamissin bile baksana maşallah ben simdiden 5 kg aldim istebiraz daha büyüyorlar ya canım bundan sonraki ultrasonlari daha güzel çıkar ben sok oldum gorunce en son gördüğümde mercimek kadardi rabbim ne büyüksün dedim ya
Yaa oğlun alem gerçekten erkek milleti işteYanlış dua etmişsinben de bu hamileliğimde keşke sağlıklı bir şekilde kilo versem diyordum 4 kilo 4 kilodur. Ama bulantı iştahsızlıkla baya yoruldum sen yine de kilo alımına dikkat et bundan sonra. Çünkü asıl bundan sonra kilo alınıyor biliyosun ben kendimi tutabilirsem fazla almamaya çalışcam.
Rabbim çok büyük gerçekten. Gözle görülmüyorlardı şimdi heryeri belli eli kolu oynayan insancık haline gelmisler. Doktor ikizleri gördü diyor ki. Biri esmer bir sarı nasıl yaptınAllahın hikmeti işte.
Çocukları USG cekinirken gelin içeri diye seslendim. Oğlum içeri koşarak gelip. Ne oldu bebek.kardesimiz doğdu mu diye heyecanlanarak girdi
Ay hepsi alem. Küçüğü de büyüğü deYaa oğlun alem gerçekten erkek milleti işteben istifra etmekten hiç hoşlanmam aglarim yani o derece biri kussa bende kusarim falan o yuzden kilo almaya raziydim hep ya napalim iradeli bir insanim dogumdan sonra veririm diyor bebis sağlıkla dogsunda ,spor konusunu sordumda 16 .haftayi bekle dedi suan onay cikmadi biraz spora baslayabilirsen istah duzenlememde cok etkisi oluyor bende bakacağız aklıma geldi gecen gun benimde birden sanci geldi ayyy dedim o an oglum dediki anne kardesim çıkmaya mi çalışıyor
Evet evet sen ne yaptın nasil ödemleri attın sutu azaltmadan nasil zayifladin soruları havalarda uçuşurAy hepsi alem. Küçüğü de büyüğü de
Haklısın kilo verilir illa ki. Önemli olan bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak. Rabbim nasip etsinben de kusmaktan aşırı nefret ediyorum. Neyseki bulantı ile imtahanım benim de geçecek Allah ın izniyle. Çocuklar doğsun biraz toparlasın diyet topigi yaparız
Anladım canım. Nilüfer bana uzak kalıyor o yüzden doktoru da bulmuşken orda devam ederim gibi duruyor. Doğumu şehir Hastanesi'nde düşünüyorum ama nasipseben Nilüfer dorukdayım Adnan Orhan doktorum acaba aynı mı diye merak ettim :)))
İkizler erken doğduğu için ememediler. Bir süre sağıp verdim. Ama emzirmek içimde hep ukte kaldı. İnşallah emzirebilirim bendeEvet evet sen ne yaptın nasil ödemleri attın sutu azaltmadan nasil zayifladin soruları havalarda uçuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?