Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Ultrason görüntüsünden değilde içimden sanki senin bebiş kız gibi geçiyor.

Bakalım ne çıkacak . Bugün hareketli görünce bende acaba mı dedim içimden
2 3 haftaya netleşir bakalım hayırlısı ile banada kız dedi ama cok fazla değişen oluyor kafamda acaba mi diyorum ama oglum bu haftada kafasi kocamandi bunun kucuk kizdir diyorum kendi kendime kemik yapisindan falan

Kız kesin göstermemiş ahshah
kelepçe bilezik kolye falanmış gercegını bekliyorum dedım
Hahahah.Bana da ajdalar falandı hem de okuldan öğretmenler nasıl şaşırıyorum hahah.

oy yavrum maşallah
Hareketlerinden ultrasonda düzgün çekememiş bile doktor çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 12.hafta kontrolü idi değil mi ?

gunaydınnn bugün midem cok bulaniyor hic bir sey yiyemedim ben de ikiz erkek dogurdugumu görmüstüm gecen ama bakalim doktor ikinci kese falan demdsi
Aa kıyamam biraz daha iyi misin? İnşallah bugünlüktür sadece.
Bir de arkasında kalmıştır 2.kese ne dersin ikiz olmasın

Ultrason görüntüsünden değilde içimden sanki senin bebiş kız gibi geçiyor.
Ben hep erkek çocuk ruyaları görsem de içimden kız geçiyor genel olarak bakalım zaman gosterecek
2 3 haftaya netleşir bakalım hayırlısı ile banada kız dedi ama cok fazla değişen oluyor kafamda acaba mi diyorum ama oglum bu haftada kafasi kocamandi bunun kucuk kizdir diyorum kendi kendime kemik yapisindan falan
Kemik yapısı gerçekten az çok belli ediyor. Senin kaç haftalık olmuştu bebişin ? Benimki oyun oynamaktan bana odaklanamadi hiç gostermedi.
Kız kesin göstermemiş ahshah
Ay inşallah hayırlısı. Ama ikizlerde ben oğlumu geç öğrenmiştim
Hahahah.Bana da ajdalar falandı hem de okuldan öğretmenler nasıl şaşırıyorum hahah.

oy yavrum maşallah
Hareketlerinden ultrasonda düzgün çekememiş bile doktor çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 12.hafta kontrolü idi değil mi ?
USG biraz benim siskoluğumdan da düzgün çıkmıyor ama pozisyonu karşıya bakar seklindeydi. Yan pozisyonda olsa nub falan tahmin ederdi belki ama hareketliydi

Yaa kaç kilosun duzgun göstermesin benim kadar yoksundur 97 kiloyum guncel gobegine bahane atma bebisin durmamis yaramaz benimde gittigimde 12+1 dik ultrasonda 12+4 cikmisti

27 Ağustos periodontoloji bakacak canım 12+5 olacak ikizler En son devlette 18 pazartesi bes gun önce gördüm usg resmi vermedi ama ikiside aşırı hareketleydi
Maşallah devlet hastaneleri düzgün çekip vermiyor ya seninkiler erkek mi acaba ya. Sen ne hissediyorsun

Yaa kaç kilosun duzgun göstermesin benim kadar yoksundur 97 kiloyum guncel gobegine bahane atma bebisin durmamis yaramaz benimde gittigimde 12+1 dik ultrasonda 12+4 cikmisti
Ya ahaha ben 88 le hamile kaldım ama 84 e düştüm. Şuan 85 falanım. Benim de bugün 12+0 olması lazım 12+3 çıktı çok şükür. Ama yine de biraz siskoluk etkiliyor USG yı görüntü buğulu gibi çıkıyor. Bir de bastırmak zorunda kalıyorlar iyice

Ya ben hep iki hamileligimdede kusmayayim kilo almaya raziyim dedim dilek kapım acıkmış galiba sen zayiflamissin bile baksana maşallah ben simdiden 5 kg aldim iste biraz daha büyüyorlar ya canım bundan sonraki ultrasonlari daha güzel çıkar ben sok oldum gorunce en son gördüğümde mercimek kadardi rabbim ne büyüksün dedim ya

Yanlış dua etmişsin ben de bu hamileliğimde keşke sağlıklı bir şekilde kilo versem diyordum 4 kilo 4 kilodur. Ama bulantı iştahsızlıkla baya yoruldum sen yine de kilo alımına dikkat et bundan sonra. Çünkü asıl bundan sonra kilo alınıyor biliyosun ben kendimi tutabilirsem fazla almamaya çalışcam.
Rabbim çok büyük gerçekten. Gözle görülmüyorlardı şimdi heryeri belli eli kolu oynayan insancık haline gelmisler. Doktor ikizleri gördü diyor ki. Biri esmer bir sarı nasıl yaptın Allahın hikmeti işte.
Çocukları USG cekinirken gelin içeri diye seslendim. Oğlum içeri koşarak gelip. Ne oldu bebek.kardesimiz doğdu mu diye heyecanlanarak girdi

Yaa oğlun alem gerçekten erkek milleti işte ben istifra etmekten hiç hoşlanmam aglarim yani o derece biri kussa bende kusarim falan o yuzden kilo almaya raziydim hep ya napalim iradeli bir insanim dogumdan sonra veririm diyorum bebis sağlıkla dogsunda ,spor konusunu sordumda 16 .haftayi bekle dedi suan onay cikmadi biraz spora baslayabilirsem istah duzenlememde cok etkisi oluyor bende bakacağız aklıma geldi gecen gun benimde birden sanci geldi ayyy dedim o an oglum dediki anne kardesim çıkmaya mi çalışıyor

Ay hepsi alem. Küçüğü de büyüğü de
Haklısın kilo verilir illa ki. Önemli olan bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak. Rabbim nasip etsin ben de kusmaktan aşırı nefret ediyorum. Neyseki bulantı ile imtahanım benim de geçecek Allah ın izniyle. Çocuklar doğsun biraz toparlasın diyet topigi yaparız

Evet evet sen ne yaptın nasil ödemleri attın sutu azaltmadan nasil zayifladin soruları havalarda uçuşur

ben Nilüfer dorukdayım Adnan Orhan doktorum acaba aynı mı diye merak ettim :)))
Anladım canım. Nilüfer bana uzak kalıyor o yüzden doktoru da bulmuşken orda devam ederim gibi duruyor. Doğumu şehir Hastanesi'nde düşünüyorum ama nasipse
Nilüfer dorukta doğum ücreti ne kadar ögrenebildin mi ?

Evet evet sen ne yaptın nasil ödemleri attın sutu azaltmadan nasil zayifladin soruları havalarda uçuşur
İkizler erken doğduğu için ememediler. Bir süre sağıp verdim. Ama emzirmek içimde hep ukte kaldı. İnşallah emzirebilirim bende kiloları veririz ya. 3 tane çocukla veririm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…