- 28 Ağustos 2013
- 530
- 506
- 303
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Canım benim Rabbim sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim bat 4 Temmuz. Tüm belirtileri yaşıyorum ve gününü bekliyorum test için. Burdaki hamilelerden dua almaya geldim2 ay önce sağlıksız gebelik sonucu düşük yaptım. İnşallah bu ay güzel haberi alırım. Bana çok dua edin
Ay çizgi görünüyor valla , betan yükselmiştir kan ver canım mutlaka bizi de haberdar etBenimde bugun testim koyulaştı bende bu gruptayım büyük ihtimalhenüz kan vermedim
Kan bir kaç güne vereceğim canım mutlaka haberdar ederim benimde sat:30 mayıs ama ben biraz geç yumurtladımAy çizgi görünüyor valla , betan yükselmiştir kan ver canım mutlaka bizi de haberdar et
Hayırlı olsuuunBenimde bugun testim koyulaştı bende bu gruptayım büyük ihtimalhenüz kan vermedim
Amin minHoşbuldum canım sana da hayırlı olsunevet benimde o sebeple şubat mart gidip geleceğim sağlıkla alalım bebişlerimizi
İnşallah güzel haberlerle bekliyoruzBenim bat 4 Temmuz. Tüm belirtileri yaşıyorum ve gününü bekliyorum test için. Burdaki hamilelerden dua almaya geldim2 ay önce sağlıksız gebelik sonucu düşük yaptım. İnşallah bu ay güzel haberi alırım. Bana çok dua edin
Cok teşekkür ederim canım sizinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık birlikte bu gruptayız bu grubun ilk hamişleri biz olduk galibaHayırlı olsuuunhoşgeldin sıra kan vermekte.
Amin min
Evet çok şükürCok teşekkür ederim canım sizinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin artık birlikte bu gruptayız bu grubun ilk hamişleri biz olduk galiba
canım kese için bi tarih verdi mi doktor? Ben izne çıktım o sebeple döndüğünde bakarız dedi 7 temmuzda kontrolüm var ama içim içimi yiyor izinde gidip baktırsam mı diyorumEvet çok şükür
Canım ben kadın doğuma gitmedim. persembe sağlık ocağına gittim. Pazartesi yine bir kan vereyim. Sıkıntı olmazsa 7 + larda randevu alcam. İlk gebeliğimde gidip geldim 7 + 4 te kalp atışını aldık.canım kese için bi tarih verdi mi doktor? Ben izne çıktım o sebeple döndüğünde bakarız dedi 7 temmuzda kontrolüm var ama içim içimi yiyor izinde gidip baktırsam mı diyorum
Ayy hayırlısı olsun diyelim bence şimdiden, benimde böyleydi geçen yıl ve şimdi 6 aylıkBenimde bugun testim koyulaştı bende bu gruptayım büyük ihtimalhenüz kan vermedim
Gözlerim bu grubu arıyordu belki olurmu olurMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 08-03-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Çizgi bayağı Bell hadi hayırlı olsun diyelimAyyy sanırım ben bu grupta olacağım daha belli değil ama bugun testim silik cıktı bat son 4 gün
Haklısın canım , ilk gebeliğim ve yaşım 37 aşırı heyecanlıyımCanım ben kadın doğuma gitmedim. persembe sağlık ocağına gittim. Pazartesi yine bir kan vereyim. Sıkıntı olmazsa 7 + larda randevu alcam. İlk gebeliğimde gidip geldim 7 + 4 te kalp atışını aldık.
2. Gebelikte direkt 7+3 te gittim. Boş gebelikmis onu öğrendim. O yüzden yine beklemeyi düşünüyorum. Kanama vs olmazsa.
Senin betan benden baya yüksek senin erken görünür büyük ihtimal. Ama kanama vs olmazsa 7 temmuzda git bence acele etme. Sürekli git gel insan yoruluyor
Cok teşekkür ederim amin inşallahAyy hayırlısı olsun diyelim bence şimdiden, benimde böyleydi geçen yıl ve şimdi 6 aylıksizede sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Teşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsinÇizgi bayağı Bell hadi hayırlı olsun diyelim
Değerin günden güne artacak sonra 3binlere geldiğinde keseyim vs göreceksin hayırlı olsun camim bizim içinde dua etAy benim 2 temmuzda regl olmam lazımdı ama tam 4 gün kalasıya bebişimin olacağını öğrendim kan 51,61 çıktı.Ama ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bugün 2 gün geçtiği için tekrar kan vercem peki sonra ne yapcam
Hayırlı olsun canım. Beta 3000 4000 olunca doktora randevu alırsın. Ben direkt 7+ da gitmeyi düşünüyorum. Bugün 2. Kanımı verdimAy benim 2 temmuzda regl olmam lazımdı ama tam 4 gün kalasıya bebişimin olacağını öğrendim kan 51,61 çıktı.Ama ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bugün 2 gün geçtiği için tekrar kan vercem peki sonra ne yapcam
Teşekkürler sana da hayırlı olsunHayırlı olsun canım. Beta 3000 4000 olunca doktora randevu alırsın. Ben direkt 7+ da gitmeyi düşünüyorum. Bugün 2. Kanımı verdim
O zaman bekleyeyim mi hiçbir şey yokmuş gibiDeğerin günden güne artacak sonra 3binlere geldiğinde keseyim vs göreceksin hayırlı olsun camim bizim içinde dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?