Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canım benim Rabbim sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberini almayı bekliyorum canım inşallah allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin

İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz

canım kese için bi tarih verdi mi doktor? Ben izne çıktım o sebeple döndüğünde bakarız dedi 7 temmuzda kontrolüm var ama içim içimi yiyor izinde gidip baktırsam mı diyorum
Canım ben kadın doğuma gitmedim. persembe sağlık ocağına gittim. Pazartesi yine bir kan vereyim. Sıkıntı olmazsa 7 + larda randevu alcam. İlk gebeliğimde gidip geldim 7 + 4 te kalp atışını aldık.
2. Gebelikte direkt 7+3 te gittim. Boş gebelikmis onu öğrendim. O yüzden yine beklemeyi düşünüyorum. Kanama vs olmazsa.
Senin betan benden baya yüksek senin erken görünür büyük ihtimal. Ama kanama vs olmazsa 7 temmuzda git bence acele etme. Sürekli git gel insan yoruluyor

Gözlerim bu grubu arıyordu belki olurmu olur

Haklısın canım , ilk gebeliğim ve yaşım 37 aşırı heyecanlıyım o yüzden kan vermekten korksam bile sürekli gidip kan veresim var 7 temmuzda tam6+1 olucam Allah’ın izni ile o zamana kadar beklemek en güzeli

Ay benim 2 temmuzda regl olmam lazımdı ama tam 4 gün kalasıya bebişimin olacağını öğrendim kan 51,61 çıktı. Ama ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bugün 2 gün geçtiği için tekrar kan vercem peki sonra ne yapcam

Değerin günden güne artacak sonra 3binlere geldiğinde keseyim vs göreceksin hayırlı olsun camim bizim içinde dua et

Hayırlı olsun canım. Beta 3000 4000 olunca doktora randevu alırsın. Ben direkt 7+ da gitmeyi düşünüyorum. Bugün 2. Kanımı verdim

Hayırlı olsun canım. Beta 3000 4000 olunca doktora randevu alırsın. Ben direkt 7+ da gitmeyi düşünüyorum. Bugün 2. Kanımı verdim
Teşekkürler sana da hayırlı olsun Ben de ilk kanı verdikten sonra bugün 48 saat geçiyor tekrar vereyim diyorum ama doğru mu yapıyorum sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…