- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.461
Aaa çok enteresanBana bir poşet ilaç verdi ya. Şu an ilaçlarla bakışıyorum hatta. Antibiyotik bile var
KBB ye gittim muayene etti ilerlemesini istemiyoruz bebeğe de zarar vermeyecek şekilde tedavi edelim dedi. Kadın doğum doktoruma da ilaçları gönderdim o da uygun ilaçlar kullanabilirsin dedi. Antibiyotiği içtim artık. İnşallah şifa olsun. İstirahat raporu da verdi şükür. Benim bronşit geçmişim de çok. Yoksa evde geçirmeye ben de devam ederdimAaa çok enteresanben de geçen haftadan beri burun tıkanıklığı hapşurma geniz akıntısı yaşıyorum ama doktora gitmedim nasıl olsa ilaç vermez diye. Bi hafta olacak hala geçmedi bir de ben evdeyim her fırsatta dinleniyorum.
Şaşırdım ben de baya kötüydüm ateş tıkanıklık halsizlik sadece parol serum taktılarKızlar ben çok hasta oldum bir kaç gündür. Bugün boğazım daha da kötü uyandım. Burnum dolu ve tıkalı, boğazım da öyle ve ağrısı var. İşe gidip geliyorum kırgınlık var ama hareket daha iyi olur diye direniyorum. KBB ye randevu bulamadım yakın tarihte, özele de gidesim yok gibi boşuna para verecekmişim gibi geliyor. Ne yapmalı siz naptınız doktora gittiniz mi evde kendiliğinden mi geçirdiniz
Ay sizinkileri okuyunca korkuyorum. Yani sadece şu an antibiyotiği kullandım ama acaba içmemeli miyimŞaşırdım ben de baya kötüydüm ateş tıkanıklık halsizlik sadece parol serum taktılar
Yine kötüyüm burnum falan tekrar o günleri yaşamak istemiyorum ilerlemez inşallah
Ben de bu hamilelik döneminde mesleğimden soğudum resmen, elimde olsa şimdiden izne ayrılalım var bırak 37ye kadar dayanmayı. Daha bugün maruz kaldım bu iş yükleme olayına ki daha 32ye bile çok var. Ailem,arkadaşlar bile baskı hissettiriyor nolacak çalışırsın sonrasında lazım,sen asıl bebek doğunca bu hallerine şükredeceksin modunda. Tabii binlerce şükür ama yine de bu tarz söylemler bile irrite ediyor artık beni :/ inşallah gerekli düzenlemeler bi an önce yapılır küçük bi umut da olsa.İnşallah doğum izni bize yetişir. O kadar rutin dışı işlerim oluyor ki bu aralar, hiç kimsenin hamile olduğumu düşünmemesi canımı çok sıkıyor. Resmi/gayriresmi her işe koşturur bir haldeyim. Bunun da mobbing olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bir de karnımın 6 aylık görünmediği zorbalaması var. Sürekli karnın nerde sorusuna maruz kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ve çok daralıyorum duyunca.
Maalesef yalnız değilmişiz. En yakınlarımız da anlamıyor orası daha üzücü. Hormonlarımız bu kadar değişkenken insan ölçüp tartar biraz laflarını ama düşünen kimBen de bu hamilelik döneminde mesleğimden soğudum resmen, elimde olsa şimdiden izne ayrılalım var bırak 37ye kadar dayanmayı. Daha bugün maruz kaldım bu iş yükleme olayına ki daha 32ye bile çok var. Ailem,arkadaşlar bile baskı hissettiriyor nolacak çalışırsın sonrasında lazım,sen asıl bebek doğunca bu hallerine şükredeceksin modunda. Tabii binlerce şükür ama yine de bu tarz söylemler bile irrite ediyor artık beni :/ inşallah gerekli düzenlemeler bi an önce yapılır küçük bi umut da olsa.
Haftamız aynı ve bende aynı durumdayımkızlar günaydın 23+5 haftalıgım düne kadar her gün sert tekmeleri hissediyorum dün çok azaldı hatta gece hissedeyim diye beklerken uyuyakalmısım. Neredeyse hissetmeye başladıktan sonra her akşam hissederdim cumartesi randevum var öne ceksem mi diye panıkledim. şeker yüklemesi yaptırıcaktım o yüzden cumartesiye aldım
Youtubeda gebelikte siyatik agrisi videolari var onlari kesin uygula canim benim 14-15 haftalarda col kotu bi agri olmustu ayni senin gibi. Magnezyuma basladim bir de magnimore plus kesinlikle cok tavsiye ederim. Egzersiz ve magnezyumla kendime geldim cok sukur gecti agrimHepinize teşekkür ederimm, bugün 4. Gün oldu, geçmezse akşam ya da yarın sabahtan hastaneye gidicemAllah düşmanımın başına vermesin yatamıyorum kalkamıyorum mahvoldum kaç gündür
Doktorlar önerdiyse bişey olmaz benceAy sizinkileri okuyunca korkuyorum. Yani sadece şu an antibiyotiği kullandım ama acaba içmemeli miyim
Akşam olunca tekrardan hareketlendi, dinlenmeye çalışın çok iyi geliyorHaftamız aynı ve bende aynı durumdayımçok az hissediyorum
Doktor bana da balgam olursa ateş olursa tekrar gel aşağıya inmeden antibiyotik vericem demiştiAy sizinkileri okuyunca korkuyorum. Yani sadece şu an antibiyotiği kullandım ama acaba içmemeli miyim
Benimde 20+1 de yapildi cyasadigim ulkede 20. Hafta icinde yapiliyorHayırlı geceler arkadaşlar yarın detaylı ultrasonum var. Randevu ben almıştım. Sağlık ocagu hep 1 gun ileri sayıyor beni ona göre 19+6 yım 20 hafta diyelim. SATA göre de uygulamalar 19+5 diyor. Bebiş de bir kaç gün ılerde çıkıyordu zaten. Benim gibi 20 haftalık yaptıran vardı sanırım burada dabiraz merak sardı 3 ayrı dr erkek demişti cinsiyet degsmez herlde artk
Kizlar benimde dusuk tansiyon sorunumKızlar benim tansiyon 13 7 çıkıyor. Sizlerin ne durumda ? Hastanede Perşembe günü 10 6 çıkmıştı. Nabzım hep 110 larda
Valla sanki her an ilerliyorum gibi. Uyudum uyandım daha beterim. İnşallah faydası olur antibiyotiğin normalde hiç kullanmam amaDoktor bana da balgam olursa ateş olursa tekrar gel aşağıya inmeden antibiyotik vericem demişti
Canım ben de sen gibiyim aç veya yok hep düşük hiç değişmiyor bu bir sorun mu gebelikteKizlar benimde dusuk tansiyon sorunum
Oldu ya zaten normalde de genetikte dusuk tansiyonluyuz 9-6 cikar hep bazen 8-5 ama hamilelikte bunu tolere edemiyor sanirim vucudum cok halsizlesiyorum bol tuzlu su ile anca kendime geliyorum kucugu 6 olmasi ozellikle 7 ye cikinca kendime geliyorum.
Bu arada doktor sabah kahve onerdi bana baya iyi geldi kahve icince 10 a 7 oldu tansiyonum kahve damarlari hizlica buzusturdugu icin tansiyonu yukseltirmis sizlerinde aklinda olsun iciyorsaniz eger .
Canim doktor bir sorun degil yuksek olmasi tehlikeli dusuk olmasi olagandir ama enerjin azalariz halsizlesirsin vs vs dedi Allah korusun tabiki bayilma vs gibi durumlarda hemen doktora basvurmaliyiz ama oyle bisey olacagini sanmiyorum ozellikle bizim haftalarimizda yayginmis bu ben limon yemeyi azalttim sabahlari ilik limonlu su icerdim bir de çok önemlisi vucut susuz kalmayacak dedi oda tansiyonu dusururmus .Canım ben de sen gibiyim aç veya yok hep düşük hiç değişmiyor bu bir sorun mu gebelikte
Sana da çok geçmiş olsun. Benim gebeliğimin ilk 3 ayı tansiyon düşüklüğü ile geçti. Normalde de tansiyonum fırlamaz ama bu ara yükselcem diye uğraşıyor sankiKizlar benimde dusuk tansiyon sorunum
Oldu ya zaten normalde de genetikte dusuk tansiyonluyuz 9-6 cikar hep bazen 8-5 ama hamilelikte bunu tolere edemiyor sanirim vucudum cok halsizlesiyorum bol tuzlu su ile anca kendime geliyorum kucugu 6 olmasi ozellikle 7 ye cikinca kendime geliyorum.
Bu arada doktor sabah kahve onerdi bana baya iyi geldi kahve icince 10 a 7 oldu tansiyonum kahve damarlari hizlica buzusturdugu icin tansiyonu yukseltirmis sizlerinde aklinda olsun iciyorsaniz eger .
Canim bence sen duzeltme cunku benim ilk gebeligimde hep onden gidiyordu kizim son aylarda gunuyle uyumlandi ve hatta 41 haftalik dogdu .kizlar kontrolüm vardı ultrasonda gelişimi 5 gün önden gidiyor 20+4 ken sata göre 21+2 cıktı uygulamadan düzeltmelimiyim sat ı sizce bu sekildemi devam edecek? tahmını dogum 3 nisandı hep simdi 28 marta cektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?