Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Yerleşme kanamasıdır o zaman. sıkıntılı bir durum yoktur diye düşünüyorum. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Progestan verir her ihtimale karşı
Kahverengi gelmis yine gidecegim 1 saate doktor ne diyecek bakalim. Esimle bende kan uyusmazligi var , daha önce 2 düsük gecirdim acaba kan uyusmazligi etkiler mi ?

Kahverengi gelmis yine gidecegim 1 saate doktor ne diyecek bakalim. Esimle bende kan uyusmazligi var , daha önce 2 düsük gecirdim acaba kan uyusmazligi etkiler mi ?
Yerleşme kanaması genelde regl öncesi oluyor 3. Hafta gibi.ona da pembe leke şeklinde vs diyorlar ve gebelerin sadece yüzde 20 sinde görülüyormuş.Benim önceki gebeliğimde kanamalıydı doktor progestan yazıyor .

Benimde ilk hamileliğim olucak Allah nasip ederse yarın kan vereceğim cok şükür bu günleri gördük

Kan uyuşmazlığında hemen doktora gidip iğne yaptırmak gerekiyor. Benim de var bu arada. Kan uyuşmazlığı ile alakasi yok kahverengi akıntının. Olacağı vardır. Ben ikiz gebeliğim de dogurana kadar kanama lekelenme görmedim. Bos gebelikte de görmedim. Şuan da yok mesela.
İnşallah güzel haberlerle dönersin

Sizinle gebelik zamanimiz parallel. Doktora gittiniz mi kese göründü mü ?
Az önce bakti bisey gözükmüyor dedi .

Idrar istedi hamilelik testi icin bakalim bekliyorum.

Sizinle gebelik zamanimiz parallel. Doktora gittiniz mi kese göründü mü ?
Az önce bakti bisey gözükmüyor dedi .

Idrar istedi hamilelik testi icin bakalim bekliyorum.
Ben 2. Kanın sonucunu bekliyorum ama sağolsun sağlık ocağı sonucu düşürmedi e nabiza. Ben de gidemiyorum biraz uzak.
Kese vs görünmesi için daha çok erken. Betanın epey yükselmesi lazım. Ben 7. Haftamda gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem. İlk gebeliğimde 7+4 te kalp atışı aldım. Boş gebelikte de 7+3 te gittim ilk defa. Boş gebelik olduğunu öğrendim. Yine beklemeyi planlıyorum. Hastaneye sürekli git gel yapamam. Acil durum olursa giderim

Canım ara istersen varsa sağlık ocağının numarasını

Aradım. Bir numarayı açan olmadı. Diğer numara da kide 4 e kadar çıkmazsa yarın gel dedi
Aynısı bana olmuştu belki hatırlarsın bir gün sonra düştü e nabıza giriş yapmaktan nasıl yorulmuştum stres yapmıştım. Sen yapma elbet cıkar sonuçlar eminim çoook güzel yükselmiştir

Aynısı bana olmuştu belki hatırlarsın bir gün sonra düştü e nabıza giriş yapmaktan nasıl yorulmuştum stres yapmıştım. Sen yapma elbet cıkar sonuçlar eminim çoook güzel yükselmiştir
İnşallah güzel yükselmistir.
İlk verdiğim kan sabah 5 te düşmüştü bu da düşer demiştim ama hala yok eşim uğrayabilirse uğrayacak. Ugrayamazsa yarın bakcaz artık

Doktor gebelik var dedi ,Progesteron verdi fitil seklinde. Bide igne siparisi verdik, doktor hemen yapmamiz lazim dedi ama siparis aksama gelir dedi eczane , yarin sabah onu vuracak, kahverengi kanama da artti sanki .

Daha önce de böyle olmustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Hep yatmak mi gerek, ayaga kalkmamak mi gerek

Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını uzatıp bol bol yat. Tuvalet harici ayağa kalkma. Progestan a da hemen başla. Yarın da iğneni yaptırırsın durur Allah ın izniyle. Beta kaç geldi ?
Bazen daha hassas davranmak gerekiyor sanırım. Sen de daha dikkatli olmaya çalış. İnşallah düzelir

Malesef gidemedim de sağlık ocağına. E nabiza da düşmedi.
Sen ne yaptın kan verdin mi
Yok canım vermicem şimdi kan takip beni aşırı strese sokuyor. Sıkıntı yoksa gebeliğin 7.haftasında randevu alıcam. Hem kese hem bebek göreyim kalp atışı başlayınca iğnye başlıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…