Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kız olursa daha çok sevecek gibi kızın
Ama yine de ben onu kardeşin erkekte olabilir diyorum. Kendini şartlandırmasın diye kardeş aşırı istiyor. Oğlumun pek umrunda değil hayat erkek çocuğu problemi
Ahaha yerim ya tam abla bence o sen hiç şüphe etme baksana cimcimeye şimdiden baya meraklı
Çok meraklı bakalım. Ama cimcime lafı tam uyuyor zaten mini minicik. Ama lafları boyundan büyük

Bana da öyle geldi

Ay Allah'ım yeni bebislerimiz de olsun da o yaşlarını görelim inşallah

Ay Allah'ım yeni bebislerimiz de olsun da o yaşlarını görelim inşallah
Amiiin. Her dönemleri ayrı güzel ya. Ama ben ilk 2 senenin kıymetini bilemedim gibi geliyor. Fotoğraflarına falan bakınca hatırlıyorum o günleri ne kadar kucuklermis diyorum. Benim ilk 2 senem baya yorucu geçti. Silmişim kafamdan şimdi olsa daha çok sarılırdım daha çok öperdim o hallerini. Ama konuşmaya başladıklarında dertlerini anlattiklarinda çok güzel oluyor. İnan şuan benimkileri al yanına önlerine çayını koy muhabbet edersin sıkılmadan. Nereye gidersek gidelim çeneleriyle bütün ilgiyi üstlerine cekiyorlar.

Ayyy teşekkür ederim galiba oğlum olcak evlenirken de kucağıma erkek bebek almıştım bu hurafeye inanırsak zaten oğlum olacaktır

Kızlar selam , Bugün bir saat ya da fazlası detaylı bakıldı. Hersey yolunda cok sukur. Ne kadar hareketlıydı dr cinsiyeti nasıl tahmın ettiklerini gösterdi, ben hiç anlamıyorken artık anlıyorum ama basta o cıkıntı yukarı dogru görünüyodu %96 erkek dedi. Sonra baska acıdan bakınca ortada göründü ne asagı ne yukarı o yüzden tahmınımı geri alıyorum dedi yani cok sukur burun kemıgı ense kalınlıgı haftası vs yolundaydı ya cınsıyet varsın sonra öğrenelım. Herkese güzel haberler diliyorum

Ay nasıl guzellerdir Allah uzun ömür versin ilk başlarda zorlanmışsındır tabi 2 bebiş birden onlara nasıl bakicam derdine helak olmuşsundur biz şimdi bı taneye nasıl bakcaz diye düşünüyoruz tecrubesizlik var simdikinde doya doya tadını çıkartarak bakarsın inşallah

Merhaba kızlar idrar yolu enfeksiyonu şüphesi ile dün gece acile gittiğimde bebişimin kalp atımı duyuldu doğum yapacağım şehirde sezeryan olursam kaçıncı haftada yaparlar bilmiyorum ama 38 de olursa 27 mart'a denk gelecek arada sizleri de okuyorum buraya da yazayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…