Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Selam hamişler
Nasılsınız? Herkes çok iyidir umarım
Alışveriş yapmaya başladınız mı ya? Büyük, küçük fark etmez. Ben alamıyorum hiç bişey

Selam hamişler
Alışveriş yapmaya başladınız mı ya? Büyük, küçük fark etmez. Ben alamıyorum hiç bişey

Ben de almadım hiçbir şey daha yeni yeni adapte oluyorum çok şükür iyiyim sizlerde de oluyor mu bir sonraki randevu yaklaşınca endişeli haller cmt randevum var çok heyecanlıyım

Merhabalar, bende bugün doktora gittim. Sat 12 haziran. 11+3 çıktı bebişim. 4 boyutlu ultrasondan da baktık. Kolları bacakları belli ense kalınlığı 0.9 cm çıktı. 2.5 cm üstü risk dedi. Burun kemiği de var gayet iyi dedi. Kan verdim fetal için. Bu hafta sonuç çıkarmış

Ben de almadım hiçbir şey daha yeni yeni adapte oluyorum çok şükür iyiyim sizlerde de oluyor mu bir sonraki randevu yaklaşınca endişeli haller cmt randevum var çok heyecanlıyım
Ay evet yaaa, pazartesi benim de randevum bu hafta geçmek bilmiyor gerçekten 2li tarama yapacak sanırım doktor bide, hepten endişeli ve heyecanlıyım

ilk bebegim kiz.erkek olursa yine kismetine yeni birseyler alacagiz.ama buda kiz olursa vay bidigin haline
gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla
Benim yeğenlerim erkek, küçük olan 4-5 yaşlarındayken ben niye hep abimin eskilerini giyiyorum niye yeni bişeyim olmuyor benim diye ağlamıştı bi kere kıyamam

Selam hamişler
herkese merhabalar yarın ikili taramamız var her şey yolundadır umarım
alışveriş için heyecanlıyım ama bende hiç bir şeye karar veremiyorum sanırım cinsiyeti öğrenene kadar da almayacağım

herkese merhabalar yarın ikili taramamız var her şey yolundadır umarım
alışveriş için heyecanlıyım ama bende hiç bir şeye karar veremiyorum sanırım cinsiyeti öğrenene kadar da almayacağım
Hayırlı haberlerle gelin inşallah yalnızca ikili tarama mı yaptıracaksınız?
Bende sanırım cinsiyet belli değil diye alamıyorum bişey, işte çorap beyaz body falan alırsam alırım yine gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…