Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Aman allahim ya ne halden anlamaz doktorlar var

Prilamdan daha güçlü mide bulanti ilaci var şu an ismini hatırlamıyorum
. Önceki gebeligimde 4 kg kaybedince doktor hemen bulanti hapimi degistirmisti.sizde farklı doktora gorunurseniz daha iyi olur

Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyor hamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Benim eğer cok su içersem wc kalktıgı da uykum bölünüyor ve uyumakta zorlanıyorum 2-3kere kalktıgım oluyo. Eğer su içmeden yatarsam 6-7 saat aralıksız uyuyorum

Kızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyor hamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Ay bende o kadar çok uyanıyorum ki anlatamam. Sürekli tuvalete kalkıyorum sonra uyuyamıyorum. Bir arkadaşıma söyledim oda yeni doğum yaptı. Ben ilk aylarda böyle bisey yasamadim, sen etken başlamışsın bi doktoruna sor istersen dedi ama ben önemsemedim. Yanlız olmadigima çok sevindim

Hamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
Benim baya çıktı ya. Kiloda var tabi. Bugün eşime dedim sence bu hamile göbeği gibi mi kilolu göbeği mi. Hamile dedi normalde bol giyindigim için dışardan anlaşılmıyor

Benim baya çıktı ya. Kiloda var tabi. Bugün eşime dedim sence bu hamile göbeği gibi mi kilolu göbeği mi. Hamile dedi normalde bol giyindigim için dışardan anlaşılmıyor
Hahaha bende bugün sordum biliyor musun sence bebek büyüdü mü bu kadar diye
Bende bol giyiniyorum biraz henüz kıyafetten pek belli olmuyor
Ben kilolu değilim de, kalçalıyım ama sanki onlar da daha da büyüdü

Hamilelikle birlikte her tarafımız bir yerden büyüyor insan kendi anlıyor aslında hamilelik göbeği olduğunu ama yine de bir teyit istiyor

Hamilelikle birlikte her tarafımız bir yerden büyüyor insan kendi anlıyor aslında hamilelik göbeği olduğunu ama yine de bir teyit istiyor
Ay evet yaa, belli işte yani hamile göbeği o ama ı ıh kocalar söylesin teyit etsin ille
Senin ilk gebeliğin değil ya ondan soruyorum, gerginlik normal değil mi ?

Ay evet yaa, belli işte yani hamile göbeği o ama ı ıh kocalar söylesin teyit etsin ille
Senin ilk gebeliğin değil ya ondan soruyorum, gerginlik normal değil mi ?
Normal normal. Vücudumuz artık değişime ayak uydurmaya çalışıyor. Eğer çatlak olmasın diyorsanız krem veya yağ kullanıp nemlendirmek gerekiyo. Çatlama olmasın diye. Benim zaten ikizlerde bol bol olduğu için bu gebeliktede pek sallamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…