- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.561
Aman allahim ya ne halden anlamaz doktorlar vargece çam sakuranın kadın doğum aciline gittim ama o kadar itici bir doktorla karşı karşıya kaldım ki… alttan muayene etti yok kalp atışı var vs, hocam dedim ben ultrason için gelmedim ben yemek yiyemiyorum su içemiyorum içtiğim suyu kusuyorum baş dönmem var en son kan kustum falan açıklama yapıyorum. henüz diyo 8 kg kaybın var gayet normal prilam içmen lazım ama dedim içemiyorum geri çıkartıyorum amaa diyo içmen lazım hiç bir şey yapmadan beni geri gönderdi. ben sanki içmem gerektiğini bilmiyordum. nereye gidebilirim istanbul avrupa yakasında bana yardımcı olabilecek bir hastane bir doktor?
Prilamdan daha güçlü mide bulanti ilaci var şu an ismini hatırlamıyorumgece çam sakuranın kadın doğum aciline gittim ama o kadar itici bir doktorla karşı karşıya kaldım ki… alttan muayene etti yok kalp atışı var vs, hocam dedim ben ultrason için gelmedim ben yemek yiyemiyorum su içemiyorum içtiğim suyu kusuyorum baş dönmem var en son kan kustum falan açıklama yapıyorum. henüz diyo 8 kg kaybın var gayet normal prilam içmen lazım ama dedim içemiyorum geri çıkartıyorum amaa diyo içmen lazım hiç bir şey yapmadan beni geri gönderdi. ben sanki içmem gerektiğini bilmiyordum. nereye gidebilirim istanbul avrupa yakasında bana yardımcı olabilecek bir hastane bir doktor?
Benim eğer cok su içersem wc kalktıgı da uykum bölünüyor ve uyumakta zorlanıyorum 2-3kere kalktıgım oluyo. Eğer su içmeden yatarsam 6-7 saat aralıksız uyuyorumKızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Ay bende o kadar çok uyanıyorum ki anlatamam. Sürekli tuvalete kalkıyorum sonra uyuyamıyorum. Bir arkadaşıma söyledim oda yeni doğum yaptı. Ben ilk aylarda böyle bisey yasamadim, sen etken başlamışsın bi doktoruna sor istersen dedi ama ben önemsemedim. Yanlız olmadigima çok sevindimKızlar gece çok sık uyanmalar yaşayan var mı. Ya da uyanıp tekrar uyuyamayan? Bu durum beni çok etkiliyorhamilelikten mi oluyor merak ediyorum.
Benim de büyüdü hatta mutfakta iş falan yaparken çarpmaya başladimHamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
ben çooook zorda kalırsam okyanus suyu sıkıyorum çünkü bazen iki delik birden tıkalı oluyorGebe olmanı anlaman iyi bişeyama geceleri hiç çekilmiyor spreyde kullanamıyoruz.Demekki bu sorunu yaşayan bi ben değilmişim doktora gittiğimde sorucam bakalim belki bi alternatif sunar
Benim baya çıktı ya. Kiloda var tabi. Bugün eşime dedim sence bu hamile göbeği gibi mi kilolu göbeği mi. Hamile dediHamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
Benim de öyle ya, piercing vardı çıkardım artık bugün gerginliktenBenim de büyüdü hatta mutfakta iş falan yaparken çarpmaya başladim
Elbiselerden cıkıyor
Karnım da normalde böyle sert olmazdı
Hahaha bende bugün sordum biliyor musun sence bebek büyüdü mü bu kadar diyeBenim baya çıktı ya. Kiloda var tabi. Bugün eşime dedim sence bu hamile göbeği gibi mi kilolu göbeği mi. Hamile dedinormalde bol giyindigim için dışardan anlaşılmıyor
Benim pzt okul başlıyor herkes anlayacak büyük ihtimalle kilo aldım karnım çıktı yaz bitene kadar elbise sonra ne giyerim bilmem.Benim de öyle ya, piercing vardı çıkardım artık bugün gerginlikten
Ben birazcık bol giyindiğim için pek kıyafetten belli olmuyor henüz
Sonra bol kazaklar hahahBenim pzt okul başlıyor herkes anlayacak büyük ihtimalle kilo aldım karnım çıktı yaz bitene kadar elbise sonra ne giyerim bilmem.
Hamilelikle birlikte her tarafımız bir yerden büyüyorHahaha bende bugün sordum biliyor musun sence bebek büyüdü mü bu kadar diye
Bende bol giyiniyorum biraz henüz kıyafetten pek belli olmuyor
Ben kilolu değilim de, kalçalıyım amasanki onlar da daha da büyüdü
Ay evet yaa, belli işte yani hamile göbeği o ama ı ıh kocalar söylesin teyit etsin illeHamilelikle birlikte her tarafımız bir yerden büyüyorinsan kendi anlıyor aslında hamilelik göbeği olduğunu ama yine de bir teyit istiyor
Kalçalar genişledi hiç sevmem öyle pantolon giymeyi amaSonra bol kazaklar hahahelbiselerin üstüne hırkalar gerçi kazağın altına neyi nasıl oldururuz bilmiyorum ama
Kalçalar zaten genişti, hepten aldı başını gitti hiç sormaKalçalar genişledi hiç sevmem öyle pantolon giymeyi ama
Hahaha benim deKalçalar zaten genişti, hepten aldı başını gitti hiç sorma
Normal normal. Vücudumuz artık değişime ayak uydurmaya çalışıyor. Eğer çatlak olmasın diyorsanız krem veya yağ kullanıp nemlendirmek gerekiyo. Çatlama olmasın diye. Benim zaten ikizlerde bol bol olduğu için bu gebeliktede pek sallamıyorumAy evet yaa, belli işte yani hamile göbeği o ama ı ıh kocalar söylesin teyit etsin ille
Senin ilk gebeliğin değil ya ondan soruyorum, gerginlik normal değil mi ?
Cok merak ediyorum Turkiyede galiba standart paket ve standart test dimi? Mesela o testin kendisinin de (niptin) 11 variosyani var. Onun hangisini yapildigi soyleniliyor mu Turkiyede?Teşekkürler ben 450 dolar verdim.
Adet olacakmisim gibi gobegim var:)))Hamişlerim karnınız ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?