- 24 Ocak 2023
- 582
- 731
- 33
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.581
Giyme aşkoHahaha benim depantolonlarımı asla giymedim hamilelikten beri
Benim vücudum aşırı kuru olduğu için kullanıyordum zaten ama yağı ekstra ekledim artık gerginliktenNormal normal. Vücudumuz artık değişime ayak uydurmaya çalışıyor. Eğer çatlak olmasın diyorsanız krem veya yağ kullanıp nemlendirmek gerekiyo. Çatlama olmasın diye. Benim zaten ikizlerde bol bol olduğu için bu gebeliktede pek sallamıyorum
Benimde öyleydi ama 1-2 gündür artık sabahları da belli oluyorAdet olacakmisim gibi gobegim var:)))
Aksamlari tabii daha buyuyor. Ama sabahlari 0 gibi)
1 hafta ondesiniz belki ondan ola bilirBenimde öyleydi ama 1-2 gündür artık sabahları da belli oluyor
12.haftaya girdim bugün çok şükür1 hafta ondesiniz belki ondan ola bilirtam 3 ayiniz olmus her halde
Teşekkür ederimSterimar marka bir burun spreyi var. Eczacı önermişti. Ben onu kullanıyorum bi nebze rahatlatıyor
Kesinliklee12.haftaya girdim bugün çok şükür
Olabilir ya, 1 hafta bile ne çok fark ediyormuş süreçte anladım
Hmm hiç araştırmadım ama bakıcam senin yazdığınadaBeim doktorumda nazalnem diye bi sprey önerdi ama henüz almadım.
Benim hergece aynı saatte 2 side tıkanıyorben çooook zorda kalırsam okyanus suyu sıkıyorum çünkü bazen iki delik birden tıkalı oluyor
Benim seçtiğim standart paketti ama detaylı bakıyorlar bebeğin kan grubu dahil baktılar paketler yazıyor verilen broşürde. Bu firma Amerika’da yapıyor testi.Cok merak ediyorum Turkiyede galiba standart paket ve standart test dimi? Mesela o testin kendisinin de (niptin) 11 variosyani var. Onun hangisini yapildigi soyleniliyor mu Turkiyede?
Ağlarım ya ben bu kilolaları zoe vermiştimGiyme aşkoben bi kere denedim, asla olmuyor hahaha boşver sen hiç deneme
Benim karnımda hafif çıktı çok hoşuma gidiyorHamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
11. . haftalar gibi bende olmuştu. Hatta yazmıştım sanırım buraya da. Bir iki gün sürdü geçti. Raahim büyüdüğü için ağrıların olması normal diyorlarKızlar bide bu bikaç gündür sanki adet olacakmışım gibi yada üşütmüşüm gibi kasık ağrım var yaşayan varmı bu durumu?
Şşt ağlamak yok, veririz yine böyle şeyleri dert etmek yokAğlarım ya ben bu kilolaları zoe vermiştimaynaya baktıkça ağlayasim geliyo
Benim görseniz 4.ayda gibi ama 12+4. Yemek yedikten sonra daha da büyüyorHamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
Durup durup bakasın geliyor demiBenim karnımda hafif çıktı çok hoşuma gidiyorgerginliği bende hissediyorum bi sertlik dolgunluk var sanki
Benim daha bugün 12 olduBenim görseniz 4.ayda gibi ama 12+4. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor
Bende de tam 1 hafta olduÇok merak ediyorum bebişi 10 gündür görmedim shdh
Ne zaman randevuBende de tam 1 hafta oldu
Ama bekleyecegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?