Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Benim vücudum aşırı kuru olduğu için kullanıyordum zaten ama yağı ekstra ekledim artık gerginlikten teşekkür ederim içim rahatladı biraz, bi stres yapmıştım

Cok merak ediyorum Turkiyede galiba standart paket ve standart test dimi? Mesela o testin kendisinin de (niptin) 11 variosyani var. Onun hangisini yapildigi soyleniliyor mu Turkiyede?
Benim seçtiğim standart paketti ama detaylı bakıyorlar bebeğin kan grubu dahil baktılar paketler yazıyor verilen broşürde. Bu firma Amerika’da yapıyor testi.

Kızlar bide bu bikaç gündür sanki adet olacakmışım gibi yada üşütmüşüm gibi kasık ağrım var yaşayan varmı bu durumu?

Kızlar bide bu bikaç gündür sanki adet olacakmışım gibi yada üşütmüşüm gibi kasık ağrım var yaşayan varmı bu durumu?
11. . haftalar gibi bende olmuştu. Hatta yazmıştım sanırım buraya da. Bir iki gün sürdü geçti. Raahim büyüdüğü için ağrıların olması normal diyorlar

Benim karnımda hafif çıktı çok hoşuma gidiyorgerginliği bende hissediyorum bi sertlik dolgunluk var sanki
Durup durup bakasın geliyor demi 1-2 gündür çok belirgin gerginliğim benimde, normalmiş ama bakalım
Benim görseniz 4.ayda gibi ama 12+4. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor
Benim daha bugün 12 oldu iyi bari sadece benim çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…