Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Ne zaman randevu
Randevum yokki
Doktor dedi nipt testinin sonucu gelince hastanede resepsiyona soylersin onlar bana soylerler. Ben ama ciktiktan sonra gidecegim muayeneye) yani tahmini 12+2de giderim. Eger sonuc gec cikarsa 13+2 mecbur. Cunki doktorum gittigim yerde sadece persembeleri calisiyor
Sizin ne zaman randevunuz?

5 eylülde gideceğim zor dayanıyorum
11+6 olacak

Hamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
Ben hamile kotu aldim bile normal pantolonlarin olmasi mümkün degil. Havalar burda serinledigi icin elbise de giyemiyorum artik. Gerginlik basta daha cok oluyodu su an daha normal sanki

Bu arada cinsiyeti en son ben ögrenicem galiba. Randevularim gelmis 16 eylülde var ama o ebe ile olacakmis usg yapilmaz muhtemelen. 20 ekimde detayli usg olacak o zaman ögrenicem insallah bi de grubun ilk dogurma adaylarindanim yahu 5 mart görünüyo dogum

Canim sende avrupa ulkesinde yasiyorsun sanirim ? Burda da oyle 20. Haftada soyleniyor ama ben 16. Haftada ozel scan merkezine gidicem onlarda en erken 16 da soyluyor

Canim sende avrupa ulkesinde yasiyorsun sanirim ? Burda da oyle 20. Haftada soyleniyor ama ben 16. Haftada ozel scan merkezine gidicem onlarda en erken 16 da soyluyor
Evet isvicredeyim. Aslinda öyle bir kural yok. Drum gercekten epey bakti hatta önce %96 erkek dedi. Sonra bir acidan bakimca tahminimi geri aliyorum yanlis yönlendirmiyim falan dedi tatli tatli. 16 da ebeden sonra belki dr da bakacaktir diye umudediyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…