- 23 Eylül 2024
- 1.075
- 418
- 38
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.601
Randevum yokkiNe zaman randevu
5 eylülde gideceğim zor dayanıyorumRandevum yokki
Doktor dedi nipt testinin sonucu gelince hastanede resepsiyona soylersin onlar bana soylerler. Ben ama ciktiktan sonra gidecegim muayeneye) yani tahmini 12+2de giderim. Eger sonuc gec cikarsa 13+2 mecbur. Cunki doktorum gittigim yerde sadece persembeleri calisiyor
Sizin ne zaman randevunuz?
Daha varmiss 1 hafta:))))5 eylülde gideceğim zor dayanıyorum
11+6 olacak
Bana da öyle geliyor yaa belli olursa erkek olurDaha varmiss 1 hafta:))))
Cinsiyyetini soyleyecek mi o zaman? Yoksa erken mi oluracaba. Ama erkek olursa bence hemen belli olur:) kizlarda hepimizin bildigi gibi sonradan soyluyorlar
Ben hamile kotu aldim bileHamişlerim karnınız ne alemde?
Benim büyümeye başladı sanki artık ama aşırı gergin. Benzer durumda olan var mı ?
Kışın ne giyeceğim ya pantolon kiloluyken hiç sevmemBen hamile kotu aldim bilenormal pantolonlarin olmasi mümkün degil. Havalar burda serinledigi icin elbise de giyemiyorum artik. Gerginlik basta daha cok oluyodu su an daha normal sanki
Nasıl dayanacaksınızBu arada cinsiyeti en son ben ögrenicem galiba. Randevularim gelmis 16 eylülde var ama o ebe ile olacakmis usg yapilmaz muhtemelen. 20 ekimde detayli usg olacak o zaman ögrenicem insallahbi de grubun ilk dogurma adaylarindanim yahu 5 mart görünüyo dogum
Ben calisirken cok güzel hamile elbiseleri almistim külotlu corap elbise giyiniyodum genelde ilk bi de heves tavanKışın ne giyeceğim ya pantolon kiloluyken hiç sevmemtayt külotlu çorap tunik falan geliyor aklıma
Canim annemde aynisini dedi ama benim ilki kizdi ve gogsum anca emzirirken 6. Ayda falan buyuduHizli buyuyunce galiba kiz oluyor:)
Benim zaten cok buyuk. Ve arti hala buyuyor
Öyle yapacağım sanırımBen calisirken cok güzel hamile elbiseleri almistim külotlu corap elbise giyiniyodum genelde ilk bi de heves tavanBir kac da tayt tunik tarzi
Canim sende avrupa ulkesinde yasiyorsun sanirim ? Burda da oyle 20. Haftada soyleniyor ama ben 16. Haftada ozel scan merkezine gidicem onlarda en erken 16 da soyluyorBu arada cinsiyeti en son ben ögrenicem galiba. Randevularim gelmis 16 eylülde var ama o ebe ile olacakmis usg yapilmaz muhtemelen. 20 ekimde detayli usg olacak o zaman ögrenicem insallahbi de grubun ilk dogurma adaylarindanim yahu 5 mart görünüyo dogum
gercekten ya, rahat olayim falan diyorum ama sürekli alternatif planlar yapmaya calisirken buluyorum kendimiNasıl dayanacaksınız
Evet isvicredeyim. Aslinda öyle bir kural yok. Drum gercekten epey bakti hatta önce %96 erkek dedi. Sonra bir acidan bakimca tahminimi geri aliyorum yanlis yönlendirmiyim falan dedi tatli tatli. 16 da ebeden sonra belki dr da bakacaktir diye umudediyorum su anCanim sende avrupa ulkesinde yasiyorsun sanirim ? Burda da oyle 20. Haftada soyleniyor ama ben 16. Haftada ozel scan merkezine gidicem onlarda en erken 16 da soyluyor
Bendeki son durum:)Benim de büyüdü hatta mutfakta iş falan yaparken çarpmaya başladim
Elbiselerden cıkıyor
Karnım da normalde böyle sert olmazdı
Ay maşallahBendeki son durum:)
Bende taze 20 kg vermistim.ilk dogumun kilolarini verdim ooh eski kiyafetlerim dedim sonra 2. Bebik geldi.simdi elbiselerimle gene vedalasiyorumŞşt ağlamak yok, veririz yine böyle şeyleri dert etmek yok
Ama sen pantolon deneme yine de
Yaaağğ karnın çıkmış baya bana doktorum kızdı valla 3 kilo alıncaBendeki son durum:)
İlk gebelige gore daha cabuk buyuyormus sonraki gebeliklerde.rahim kasi hafizasi oluyormus.Ay maşallahbaya büyümüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?