- 20 Kasım 2019
- 4.229
- 5.583
- 158
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.741
Canim benimde ayni problem vardi diyetisyen hep bebege kilo aldiracak seyler yazmisti bebegim 3.200 dogdu hatirladiklarimi yaziyorum kizlar o donem Bunlar hep listemdeydiBende bazi gunler sifir istah ama bazen yiyecek kadar iyiyim.ama istahsizda olsam inanj yiyorum ite kaka. İlk gebeligimde kusma vs birde bebege yonelik beslenememe(bulantidan vs bol karbonhidrat az protein) bebegim 2700 dogdu sonra 2.500 e dustu.ilk ay sutum meme deliklerim kapandigi icin aslinda yetmemis bebik iyice kilo kaybetti falan derken ilk yilimiz kabus gibiydi.ozel recete mamalarla falan kilo aldirdik. Simdi o tramva yuzunden ite kaka giyorum.bu bebegi kilolu dogurmak istiyorum nasipsebutun gun int bakiyorum bebege ne kilo aldirir diye. Avokado muz falan abancam
Kaç haftalık sın canımben ikiz gebeyim canım benim kaçla biticeği hiç belli değil
Geceleri dişlerinizi fırçaladıktan sonra tuzlu su gargarası yapabilirsiniz çok iyi geliyor diş etineben de magnezyum + probiotic + ocean mommy kullanıyorum benim de diş etlerim kanamaya ve şişmeye başladı. Doktor çok çok hafif bir gargara verdi ama sanki yetmiyor. siz bir çözüm buldunuz mu? Folik asit bırakıp ocean mommye yeni başladım vitamin depolarım tamamlanınca bir süre sonra normale dönmeyi umuyorum.
ay evet doktor da c vitamini eksikliğindendir dedi. Bol bol limon yesem seviyorum da ama zaten 9/5 düşük tansiyonla geziyorum bayılacağım bir yerdeBen de hamile kalmadan once ve gebelikte ilk 2 ay vifolic içtim daha yeni ocean mummy kullanmaya başladım vifolic balıktan tiksindirdi doktor bunu önerdi bana. Tuzlu suyla gargara önerdiler diş eti için ama yapmadım henüz çünkü midemi bulandırıyorc vitamini eksikliği yüzünden diş eti sorunu yaşıyoruz bebek artık o vitamini de bitirmek üzere sanırım bizde
bugün 12+6 oldum canım, sen?Kaç haftalık sın canım
evet iş yerinden bir arkadaşım da söyledi bu gece deniyorum işe yararsa yazıyorum size dee :)Geceleri dişlerinizi fırçaladıktan sonra tuzlu su gargarası yapabilirsiniz çok iyi geliyor diş etine
inşallah hızlıca daha da alırsınız <3Ben 7 kilo verdim 2 kilo sunu geri almışım şu iki üç gündür biraz yiyebiliyorum
Benim de limon aklıma gelince ağzım sulandı bak şimdiay evet doktor da c vitamini eksikliğindendir dedi. Bol bol limon yesem seviyorum da ama zaten 9/5 düşük tansiyonla geziyorum bayılacağım bir yerde
Kadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkendenÖyle canım maalesef ben geçen gebelikte yanımdaki kadın düşük yapıyordu onu bile bağırmasına rağmen beklettiler orada sıra var deyip ben de kusma sebepli gitmiştim valla psikolojim bozuldu acilde zaten asistanlar oluyor devlette uzman doktordan daha acımasız ve egolu oluyor çoğu . kadın doğum acile özele gitmeyeceksem gitmem artık yani.
Bende de miyom varmış kaç cm bilmiyorum. Doğuma engel değil dedi bi dahakine soracağım boyutunu. Başka bi doktora görün mutlaka acildekiler çok ilgilenemiyorKadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Ben başlayalı 2 haftam dolucakKızlar takviye olarak d vit ve demir ilacı kullanmaya başladınız mı ? Benim bu hafta başlamam gerekiyordu hep unutuyorum demir içiyorsanız ne zaman içiyorsunuz
Bebeğe zarar vermesin de inşallah mutlakah gideyim daha detaylı ilgilenilsin o zamanBende de miyom varmış kaç cm bilmiyorum. Doğuma engel değil dedi bi dahakine soracağım boyutunu. Başka bi doktora görün mutlaka acildekiler çok ilgilenemiyor
Öyleymiş. Bende ocean mummy sadece vitamin olarak. Bakalım pazartesi gideceğim sorayım12de mi başlanıyor bu takviyelere ben vifolic içiyorum sadece
Benim doktorum 11.haftada verdi sata göre ama tabii ulturasona göre 12 hafta görünüyor belki o yüzden başlattı12de mi başlanıyor bu takviyelere ben vifolic içiyorum sadece
Benim 2 tane 2-3 cm civarı miyomum var genelde adet döneminde fazla kanamaya yol açar boyutu çok büyük değilse hamileliğe de bebeğe de sıkıntı olmuyor.ilk hamileliğimde keseye yakın da değildi doktor problem olmaz dedi miyomum için gebelikte de hormonlara bağlı büyüme olabiliyor takip edilmesi gerekiyor benim büyüme olmamıştı.Bence içinin rahat etmesi açısından kendi doktoruna da git bana da devlette acile ilk gittiğimde düşer vs demişti asistanlar insanın morali bozuluyor.Kadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Hangi hastane hangi doktor birde paket ne kadardı?Kizlar bugun sonunda erinmedim doktor kontrolune gittim.izinliydim dedim aradan ciksin.doktorlada enerjim cok uydu.cok tatli bir kadin..icim rahatladi.paket aldim memnun kalinca.umraniye tarafindakilere oreririm.ilkini normal dogurmussan oo ben bunu normal dogurturum, lkler hep en zorudur.bana kolay olani kalmis dediBenim bebek 1 hafta onden gidiyormus .11+3 cikti.sata gore ise 10+4. Fetal kan verdim bugun..haftaya nasipse cinsiyeti ogrenecegiz..haftaya cuma kontrole cagirdi.o zamana cikar ins testim.
Camlica erdem hastanesi, vefa yilmazer, 50 k paket.sizinle ozelde konusmustuk.bu doktoru dusundugumu soylemistim hastane hk sizden bilgi almistimHangi hastane hangi doktor birde paket ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?