- 19 Ocak 2016
- 2.352
- 1.825
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #6.761
Ah ya dün erdemde asuman hocaya gittim. Vefa hoca çıkacakmış dediler mesai saati dolmuş keşke dün öğrenseydim. Neyse vardır bunda da bir hayır.Camlica erdem hastanesi, vefa yilmazer, 50 k paket
Degistiremiyormisinuz ki? Asuman hn nasildi? Paket mi aldiniz siz?Ah ya dün erdemde asuman hocaya gittim. Vefa hoca çıkacakmış dediler mesai saati dolmuş keşke dün öğrenseydim. Neyse vardır bunda da bir hayır.
Bende 2 gün önce fetal DNA testi yaptırdım. Bursa’da yaşıyorum İntergen (Ankara) firmasından kadın hemşire iş yerime gelip kan aldı 350 dolar 14.000 ödeme yaptıkKizlar merhaba. Bugün ben ilk defa özelde doktora gittim. 11+1 günlük oldum. Doktor DNA testi önerdi.ense kalınlığı filan normaldi. Ben DNA testi düşünmüyordum. Ama şu an aklım karıştı. Siz hanggi firmaya kaç liraya yaptırdınız acaba
Yaştan dolayı riskli çıkmış olabilir içinizi ferah tutunKızlar doktorum bana önce ikili test yaptı. Sonuçlar çıktı şimdide de risk var dna yapalım diyor. Aynı durumu yaşayan var mı çok stres yaptım yaş 36
Keyfimi kaçırdılar olumsuz konuşmadı ama düşük riskin olabilir böyle diyince ben onu kafamda evirir çeviririm sürekli yaniBenim 2 tane 2-3 cm civarı miyomum var genelde adet döneminde fazla kanamaya yol açar boyutu çok büyük değilse hamileliğe de bebeğe de sıkıntı olmuyor.ilk hamileliğimde keseye yakın da değildi doktor problem olmaz dedi miyomum için gebelikte de hormonlara bağlı büyüme olabiliyor takip edilmesi gerekiyor benim büyüme olmamıştı.Bence içinin rahat etmesi açısından kendi doktoruna da git bana da devlette acile ilk gittiğimde düşer vs demişti asistanlar insanın morali bozuluyor.
Bence kız tahminleri erkeğe dönebiliyor ama erkek tahminleri doğru çıkıyor gibi. Benim de erkeğe benzetti, büyük ihtimal doğru çıkacak. Siz kız mı bekliyordunuz?Kızlar selam doğum şubat annesi gözüküyor ama mart annesi olurum diye tahmin ediyorum hayırlısı ile size bi konuda danışmak istiyorum doktora gittim %99 erkek dedi ama yinede kimseye deme dedi pipisini gösterdi cinsiyet den anlayan bi arkadaş var mı yada tahmin yapabilecek eşime dahi söylemedim ndoktor %99 erkek dedi ama sevinemedim değişme ihtimali olur mu sizce ?
İkili testte yaştan dolayı risk çıkıyor, aynı gün dna testi verdim ben.Kızlar doktorum bana önce ikili test yaptı. Sonuçlar çıktı şimdide de risk var dna yapalım diyor. Aynı durumu yaşayan var mı çok stres yaptım yaş 36
Yok canım paket almadım değiştiririm tabi de yarın yine asuman hanıma gidicem kontrol oşacağı için. Hekimlik konusunda iyi biraz değişik bir kadın sadece daha önceden tanıyorum tüm hekimler çıkmıştı o tek kalmıştı ondan mecburiyetten girdim açıkcası. Doğumun devlette yapmak istiyorum ikiz olduğu için özelde sürece çok güvenemiyorum. Aralıklarla özelde muayene oluyorum. Fikir alıp kafama takılanları soruyorum canımDegistiremiyormisinuz ki? Asuman hn nasildi? Paket mi aldiniz siz?
Bende de çok büyük bir miyom var. Doktor sıkıntı olmaz sadece ağrı yapar dedi. Bebeğe zararı olmaz dediKadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Dna testini ne kadara yaptınız öğrenebilir miyimİkili testte yaştan dolayı risk çıkıyor, aynı gün dna testi verdim ben.
Canım, arkadaşım yumruk büyüklüğünde miyomla doğurdu bence kendini strese sokma doktor sadece seçenek dile getirmiş kendini yorma önemli olan oKadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin %1000 erkek, doktor Mehmet boz short videolarını izle ben orda göre göre neye nasıl bakıldığını görürsünKızlar selam doğum şubat annesi gözüküyor ama mart annesi olurum diye tahmin ediyorum hayırlısı ile size bi konuda danışmak istiyorum doktora gittim %99 erkek dedi ama yinede kimseye deme dedi pipisini gösterdi cinsiyet den anlayan bi arkadaş var mı yada tahmin yapabilecek eşime dahi söylemedim ndoktor %99 erkek dedi ama sevinemedim değişme ihtimali olur mu sizce ?
Kahverengi icin doktorlar cok endise yaratmiyor.pembe yada kirmiziya donerse , yada devamliligi yada siddetli agri eslik ederse mutlaka gorunmelisiniz.ihmal etmeyin.Kızlar 10. Haftadayım kahverengi akıntım oldu normal mi yaşayan var mı
Benim de miyomum var başta 3 cmdi. Doktor takipte kalalım büyürse sıkıntı, patlarsa düşük riski tarzı bana da konuşmuştu maalesef. Sonraki gidişimde de 5 cm olmuştu. Haftaya tekrar randevum var bakalım ne olmuş son durum. Yapabileceğimiz bir şey yok ama patlamaması için dikkat etmen gereken en önemli şey cinsel ilişkiye girmemek demişti bana. Ve ağır kaldırma kendine dikkat et tarzı da konuştu. Şimdiye kadar bi ağrı sızı kanama vs olmadı. Bir iki avuç büyüklüğünde miyomla doğuranlar da olduğunu duyunca biraz olsun rahatladım. Umarım sorunsuz geçiririzKadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Benim 8. Haftadan beri kahverengi lekelenmeler oluyor. Progestan da kullanıyorum. Doktor kahverengi olunca çok onemsemedi. Ama yine de sen bir git doktora istersen.Kızlar 10. Haftadayım kahverengi akıntım oldu normal mi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?