Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Kızlar selam doğum şubat annesi gözüküyor ama mart annesi olurum diye tahmin ediyorum hayırlısı ile size bi konuda danışmak istiyorum doktora gittim %99 erkek dedi ama yinede kimseye deme dedi pipisini gösterdi cinsiyet den anlayan bi arkadaş var mı yada tahmin yapabilecek eşime dahi söylemedim ndoktor %99 erkek dedi ama sevinemedim değişme ihtimali olur mu sizce ?

Eklentiler

• IMG_4498.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
Bende 2 gün önce fetal DNA testi yaptırdım. Bursa’da yaşıyorum İntergen (Ankara) firmasından kadın hemşire iş yerime gelip kan aldı 350 dolar 14.000 ödeme yaptık

Kızlar doktorum bana önce ikili test yaptı. Sonuçlar çıktı şimdide de risk var dna yapalım diyor. Aynı durumu yaşayan var mı çok stres yaptım yaş 36

Keyfimi kaçırdılar olumsuz konuşmadı ama düşük riskin olabilir böyle diyince ben onu kafamda evirir çeviririm sürekli yani

Bence kız tahminleri erkeğe dönebiliyor ama erkek tahminleri doğru çıkıyor gibi. Benim de erkeğe benzetti, büyük ihtimal doğru çıkacak. Siz kız mı bekliyordunuz?

Degistiremiyormisinuz ki? Asuman hn nasildi? Paket mi aldiniz siz?
Yok canım paket almadım değiştiririm tabi de yarın yine asuman hanıma gidicem kontrol oşacağı için. Hekimlik konusunda iyi biraz değişik bir kadın sadece daha önceden tanıyorum tüm hekimler çıkmıştı o tek kalmıştı ondan mecburiyetten girdim açıkcası. Doğumun devlette yapmak istiyorum ikiz olduğu için özelde sürece çok güvenemiyorum. Aralıklarla özelde muayene oluyorum. Fikir alıp kafama takılanları soruyorum canım

Kadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Bende de çok büyük bir miyom var. Doktor sıkıntı olmaz sadece ağrı yapar dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi

Selam kızlar. Benim akşamüzeri kırmızı kanamam oldu. Acile gittim. Kan ve idrar bakıldı temiz çıktı..bebeğin kalp atışları vardı, doktor kordonu gördüm, kese yerinde ama bu hiç sorun yok demek değil dinleneceksin dedi. Çok korkuyorum. İyi enerjilerinizi, dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Kadın doğum acile geldim alttan baktı 5 cm miyom var düşük riski yapabilir dedi. Yaşayan oldu mu tedirgin olmalı mıyım doktor randevuma çok var gideyim mi erkenden
Canım, arkadaşım yumruk büyüklüğünde miyomla doğurdu bence kendini strese sokma doktor sadece seçenek dile getirmiş kendini yorma önemli olan o

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin %1000 erkek, doktor Mehmet boz short videolarını izle ben orda göre göre neye nasıl bakıldığını görürsün

Benim de miyomum var başta 3 cmdi. Doktor takipte kalalım büyürse sıkıntı, patlarsa düşük riski tarzı bana da konuşmuştu maalesef. Sonraki gidişimde de 5 cm olmuştu. Haftaya tekrar randevum var bakalım ne olmuş son durum. Yapabileceğimiz bir şey yok ama patlamaması için dikkat etmen gereken en önemli şey cinsel ilişkiye girmemek demişti bana. Ve ağır kaldırma kendine dikkat et tarzı da konuştu. Şimdiye kadar bi ağrı sızı kanama vs olmadı. Bir iki avuç büyüklüğünde miyomla doğuranlar da olduğunu duyunca biraz olsun rahatladım. Umarım sorunsuz geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…