Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Ben de kanama yaşamadım hiç. Aslında çok şaşırdım en son ilişki esnasında canım acıyor diye gitmiştim detaylı da bakılmıştı kimse bundan bahsetmemişti. Daha 8 9 ay olmuştu. Umarım sorunsuz atlatırız

Hamilelikte çoğu kişide vücut üretiyormuş zaten 2-3 cm kadar normal sonra kendi kendine geçiyor ama büyürse takip altında olması lazım demişti. Belki sizin de Hamilelikte oluşmuştur o zaman. Doktorların tavrından anladığım çok ciddi bir şey olmadığı ama dikkatli olmamızda fayda var tabi.

Benim ki 5cm baya büyük, perinatoloji bir görsün dedi acildeki doktor da. Artık takipli gideriz her şey yolunda ilerlesin yeter ki

Kızlar doktorum bana önce ikili test yaptı. Sonuçlar çıktı şimdide de risk var dna yapalım diyor. Aynı durumu yaşayan var mı çok stres yaptım yaş 36
Bir arkadaşıma da down sendromu dediler çok olumsuz konuştular fetal dna sonucu temiz geldi çok şükür umarım sizinde öyle olur.

Canım çok geçmiş olsun onun korkusunu tahmin ediyorum Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin.

Kahverengi icin doktorlar cok endise yaratmiyor.pembe yada kirmiziya donerse , yada devamliligi yada siddetli agri eslik ederse mutlaka gorunmelisiniz.ihmal etmeyin.
Pazartesi kontrolüm var da sarıyla kahverengi akıntım var çok çok da dikkat eden biriyim kendime enfeksiyon mu bir düşük yaşadım zaten öncesinde kırmızı olmadan da koşa koşa acile gitmek istemiyorum takıntılı hasta gibi davranıyorlar ama anneyiz biz çok endişeleniyoruz haliyle

Canım çok geçmiş olsun onun korkusunu tahmin ediyorum Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin.
Aminn canım. Sağolasın. Çok fena hem de... doktor ultrasonla bakıp kalp atışını görene kadar ömrüm eksildi. 12.haftadayım artık risk yok çok şükür diyordum tam da. Şimdi leke kahverengiye döndü

Canım en kısa zamanda kesilir inşallah dikkat et kendine en önemlisi stres yapmamaya çalış ki(rüyalarında bile stres yapan ben )
Annelik duygusu ama korkma ve bebeğimiz artık biraz daha büyük daha güçlü öyle düşün rahatlat canım kendini

Arkadaşlar Yeditepe üniversitesi hastanesi genetik bölümünde de fetal yapıyorlar. Fiyatı 9.900 , taksitte yapılıyor. Fetal yaptırmak isteyenler için fikir olsun. Ben bugün verdim örneği.

Soz konusu sen ve bebisse kimin ne dediginin ne soylediginin hakkimizda ne dusundugunun hic bir onemi yok.aklin kaliyorsa git:) icin rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…