Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Anladım cnm, benim de kilom yok ama doktordan doktora değişiyor herhalde.Ayrıca burda Almanya'da bebeğim cinsiyetini erken öğrenmen yasak, NIPT te cinsiyet te bakılacak, o yüzden belki 15. haftaya kadar bekletiyor doktor.
Türkiyede de nipt testlerinde cinsiyeti raporlamak yasak, sözlü söyleniyor yalnızca

Anladım cnm, benim de kilom yok ama doktordan doktora değişiyor herhalde.Ayrıca burda Almanya'da bebeğim cinsiyetini erken öğrenmen yasak, NIPT te cinsiyet te bakılacak, o yüzden belki 15. haftaya kadar bekletiyor doktor.
Bence cinsiyyet yüzünden değil de, Fetal fraksiyon yüzünden önlem alıyorlar. Ne fark eder 11. haftada öğrensen cinsiyyeti ya da 15:) (Doktor için yani sözüm)

Cok sükür her sey yolundaymis. Bunu duyunca tabi hic bisey gelmez insanin gözüne. Yapilmasini dayatmamislar size kendi karariniz olmus ne guzel

Arkadaşlar ikili tarama 14. Haftanin içinde de yapiliyor mu bilgisi olan var mı? Yoksa 14. Haftaya girdiğimiz anda yaptirma şansımız yok mu?

Kusan arkadaşlar nasılsınız
Kusmalarınız ne durumda
Ben zofer e bağışıklık kazandım sanırım artık oda kesmiyor
Toplam 9kg verdim
Çok yorgunum nolur dua edin belki birinizin duası kabul olur
Bende 10 kilo verdüm 6 gün yarıl yapıldı gecen hafta cıktım hastaneden perşembe günü salıya kadar aötım karnım doymak bilmiyordu özlemilim açlık hissini ama malesef salı yeniden başladı kusmakar mide bulantısı ağızda eriyen bi tablet var ama ağırmış cok cok zorda kalırsan kullan drdi dr bugun dün kullandım anında kesti ve uyuya bildim bakalım ne yapıcam. 12+4 günlük benm bebiş bu arada

Kızlar konulardan cok bağımsız ve erken biliyorum ama bi yerde gördüm 5li zıbınlar pamuklu 300tl miş düz beyaz mart ayında uzun mu kısa kollu mu olur benmki mart ortası gibi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…