Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kizlar , doktorlariniz cinsel iliski konusunda ne söylediler ?
Özeldeki doktorum direkt yasak dedi 3 ay, devletteki de sakınca yok dedi kalp atışı var haftasıyla uyumlu diye. Ama biz bir düşükten dolayı ve bunda da düşük tehdidim vardı başlarda kan geldi leke geldi vişne çürüğüne benzer de geldi falan diye hala uzak duruyoruz

Ben bugün bi kitap okuyordum özendirmek olmasın ama şöyle diyor:
Düzenli olarak her gün kahve içen , ama çay bağımlısı biriydim. Gebelikle birlikte çaydan uzaklaştım. Kendim çay yapıp içemiyorum. Başkasının yaptığı cayı da en fazla 2 bardak şeklinde. Acaba vücudum böyle bir tepki mi veriyor bizim sağlığımız için.
Rabbim ne güzel yaratmış bizleri ya. Hayran olmamak elde değil

Kesinlikle ya,tiksinme olmadı hiç ama kahveyi içerken bile kaç kere düşünüyorum

Ben bugün bi kitap okuyordum özendirmek olmasın ama şöyle diyor:
İşte bak buna inanıyorum ben de, bana da cok stres olmaktansa arada sigara iç daha iyi denmişti ki ben kahveyi sigarasız içebilen biri değilim o yüzden kahve aramam, çay sevmiyorum zaten içmem, asitli içecek cocuklugumdan beri içmiyorum. Tek alışkanlığım sigaraydı onu da uzun günler içmeden durabiliyorum ama stresli bir durum yaşadığımda bebeğime vereceği zararı düşünmek yerine sadece stresim geçsin diye içip günlerce içmeden duruyorum

Ayy kizlar her doktor farkli soyluyor insan ne yapacagini bilemiyor ya bana da kalp atisina kadar yasak demisti sonrasinda her sey yokunda diye serbest dedi ama tup bebek oldugu icin bizde kardesiz suan en azindan diyorum 12 dolsun 1. Trimester bitsin ya da 10 gune ultrasonum var ondan bir kac gun once olabilir yoksa icim icimi yer bebegi gorene kadar diye bekliyorum

Bana da doktorum stres olmaktansa 2-3 tane içebilirsin dedi,5 taneye kadar izin veren doktorlar var. Ben çok stres olmuştum ilk bırakırken cidden ağlamıştım. Doktorum duyunca stres daha zararlı dedi one olan sigaralardan al bir iki fırt çek at dedi. İnan stres kaygı da aynı etkiyi yapıyodur bence. Emin değilim ama. Bir paketten azaltarak yarıma düşürdüm çok stres olursam 1 içiyorum. Yediğimiz içtiğimiz şeylerde de bence vardır zararlı şeyler özellikle paketli yiyecekler

Evet hayatım her seyde illa etken bir madde var ki ben ilk gebeliğimde sigarayı direkt bırakmıştım 6 haftalıkken cok kötü kavga etmiştik ve tüm gece ağlamıştım, 2 hafta sonra da düşük yaptım. Her gittiğimde gelişimi 6+ larda kalmıştı. Ben sigaradan ziyade üzüntünün stresin daha etkili olduguna inanıyorum

Kızlar bende sigarayı bıraktım ama öğrenmeden önce de bırakmak için uğraşıyordum o yüzden beni aşırı zorlamadı yalnız size sorum farklı olacak bende panik atak ve kaygı bozukluğu var gebe kalmadan önce de antidepresan içiyordum aniden bırakmış oldum ilk haftalarımda iyiydim ama son günlerde aşırı atak geçiriyorum ve sürekli stresli kaygılıyım hamileyken ilaç içenlerde olmuş burada falan da okudum bu konuda ne düşünüyorsunuz bana lütfen akıl verin artık çok zorlanmaya başladım

Gebeliği boyunca doktor kontrolünde antidrpresana devam eden birçok tanıdığım var bence doktora sorarsan yardımcı olacaklardır çünkü anksiyete de zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…