Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    26
Az once haftalarima baktim.ilk fotoda onceki hamilelikteki karnim(2023)ikinci foto suanki halim. ikisi ayni hafta 12+0.onceki asagida idi haftalar sonra yukari cikmisti.bu direk yukarda ve yuvarlak kg lar ayni ikiside 58

Eklentiler

• IMG_20231025_105935.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20250901_205347.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 73
Dünden beri 6 kez falan anlık batma yaşadım. Aniden giriyor ama sancılı hemen geçiyor. Sizlerde oluyor mu ? Bugün biraz yorulmuştum. Lekelenme olmuş. İnşallah bir sıkıntı yoktur

Kizlar hepinize gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederimm .
Bugun artik bebegimin plesentasinin tamamen gelistigini artik bebegin ordan beslendigini soyledi doktor yediklerimizden plesentaya geçiyormuş o gazla 2 ay sonra ilk defa et yedim biraz ama anca kola icerek yiyebildim

Kızlar kızı olacaklar ya da olsaydı isim olarak şunu koyardım dediğiniz isimler ya da beğendiğiniz isimler var mı, isim bakıyorum da fikir olsun bu arada Türkçe isimler istiyorum, Lina milena alina melinda vs vs gibi isimler istemiyorum. Bunu da not düşeyim

Ben Ece koymayı düşünüyorum direk Türkçe
İki isim koyacağım kız olursa

Bilge,Duru,Melis bunlar da hoşuma gidiyor

Ben de İpek düşünüyorum eğer kızım olursa

Geçmiş olsun canım,kahverengi lekelenme mi? Belki rahim büyüyordur o kanama yapmıştır
Açık kahve gibi. Bugün çok su içemedim. Dün ve bugün ağır kaldırmak zorunda kaldım hoş çocukları da arada ister istemez kucağıma alıyorum. Ama eve geldiğimden beri yatıyorum. Öyle sürekli ağrım da yok ama bakalım.

Geçmiş olsun kaç haftalıklısınız 11+12 haftalarda da kahve kanama olan cok oldu galiba grupta

Geçmiş olsun kaç haftalıklısınız 11+12 haftalarda da kahve kanama olan cok oldu galiba grupta
13+4 oldum. Yani çok değil benim ki ama. bugün sıvı alımı az oldu. Çayı da kaçırdım. Arada açık lekelenme oluyordu. Acaba bugün mü böyle oldu diye düşünüyorum. Bariz kahverengi değil çünkü. Açık kahve gibi.
Bence dediğim gibidir dikkat et yine de
Batmalar da olunca bir korku giriyor ister istemez ama her şey olacağına varır. Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi. Moral bozmuyorum. Daha 8 gün oldu doktora gideli herşey yolundaydı. İyi düşüneyim

Ben Ece koymayı düşünüyorum direk Türkçe
İki isim koyacağım kız olursa

Bilge,Duru,Melis bunlar da hoşuma gidiyor
Ben tek isimciyim ilk kızıma da tek isim koydum, ben de sınıf öğretmeniyim bu arada ve sınıf listesinde tek ismi olan 2-3 kişi onun dışında full iki isim yani ne bileyim ya güzel gelmiyor. Bir insanın onu tanımlayan tek ismi olmalı diye düşünüyorum ama tabii tercih bu arada Ece çok güzel anlamı da kraliçe ohh daha ne olsun ailede olmasaydı ben de düşünebilirdim

Haklısınız ben de iki isimliyim belki o yüzden hoşlanıyorum

İnci , gülce , duru bir de nazlı benim kız cocuklarında favorim. Kendim dini isim koyucam nasipse . Bu isimlere de bayılıyorum. Hoş bu ara bu isimlere de rağbet arttı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…