- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #7.101
Doğumdan sonra veririz ama ya diyetisyenle de gitsen strese girmeyelim. Yavaş yavaş düzene gireriz. okulda aktif olunca zaten o kadar hızlı alamayızAy ben de diyetisyenle anca dengelicem gibi
Kiz ben yoksa wafflelar dönerler neler nelerDoğumdan sonra veririz ama ya diyetisyenle de gitsen strese girmeyelim. Yavaş yavaş düzene gireriz. okulda aktif olunca zaten o kadar hızlı alamayız
Ben gün içinde bazen 6 aylık bazen 3 aylık bazen de göbeksiz görünüyorumBenimde ikinci gebelik. 12+0 oluyorum. Durum cok fenaeski 5 ayligim ile ayni..foto ekledim.fenaaaa ki ne fenaa.kilomda degismedi ama karnim aldi basini gidiyor hergun daha sisiyorum.
Benimde sabahlari iyi...aksamlari durum sekil 1_aBen gün içinde bazen 6 aylık bazen 3 aylık bazen de göbeksiz görünüyorum
Ben Ece koymayı düşünüyorum direk TürkçeKızlar kızı olacaklar ya da olsaydı isim olarak şunu koyardım dediğiniz isimler ya da beğendiğiniz isimler var mı, isim bakıyorum da fikir olsunbu arada Türkçe isimler istiyorum, Lina milena alina melinda vs vs gibi isimler istemiyorum. Bunu da not düşeyim
Geçmiş olsun canım,kahverengi lekelenme mi? Belki rahim büyüyordur o kanama yapmıştırDünden beri 6 kez falan anlık batma yaşadım. Aniden giriyor ama sancılı hemen geçiyor. Sizlerde oluyor mu ? Bugün biraz yorulmuştum. Lekelenme olmuş. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Ben de İpek düşünüyorum eğer kızım olursaKızlar kızı olacaklar ya da olsaydı isim olarak şunu koyardım dediğiniz isimler ya da beğendiğiniz isimler var mı, isim bakıyorum da fikir olsunbu arada Türkçe isimler istiyorum, Lina milena alina melinda vs vs gibi isimler istemiyorum. Bunu da not düşeyim
Açık kahve gibi. Bugün çok su içemedim. Dün ve bugün ağır kaldırmak zorunda kaldımGeçmiş olsun canım,kahverengi lekelenme mi? Belki rahim büyüyordur o kanama yapmıştır
Geçmiş olsun kaç haftalıklısınız 11+12 haftalarda da kahve kanama olan cok oldu galiba gruptaAçık kahve gibi. Bugün çok su içemedim. Dün ve bugün ağır kaldırmak zorunda kaldımhoş çocukları da arada ister istemez kucağıma alıyorum. Ama eve geldiğimden beri yatıyorum. Öyle sürekli ağrım da yok ama bakalım.
Bence dediğim gibidir dikkat et yine deAçık kahve gibi. Bugün çok su içemedim. Dün ve bugün ağır kaldırmak zorunda kaldımhoş çocukları da arada ister istemez kucağıma alıyorum. Ama eve geldiğimden beri yatıyorum. Öyle sürekli ağrım da yok ama bakalım.
İnciKızlar kızı olacaklar ya da olsaydı isim olarak şunu koyardım dediğiniz isimler ya da beğendiğiniz isimler var mı, isim bakıyorum da fikir olsunbu arada Türkçe isimler istiyorum, Lina milena alina melinda vs vs gibi isimler istemiyorum. Bunu da not düşeyim
13+4 oldum. Yani çok değil benim ki ama. bugün sıvı alımı az oldu. Çayı da kaçırdım. Arada açık lekelenme oluyordu. Acaba bugün mü böyle oldu diye düşünüyorum. Bariz kahverengi değil çünkü. Açık kahve gibi.Geçmiş olsun kaç haftalıklısınız 11+12 haftalarda da kahve kanama olan cok oldu galiba grupta
Batmalar da olunca bir korku giriyor ister istemez ama her şey olacağına varır. Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi.Bence dediğim gibidir dikkat et yine de
Ben tek isimciyim ilk kızıma da tek isim koydum, ben de sınıf öğretmeniyim bu arada ve sınıf listesinde tek ismi olan 2-3 kişi onun dışında full iki isim yani ne bileyim ya güzel gelmiyor. Bir insanın onu tanımlayan tek ismi olmalı diye düşünüyorum ama tabii tercihBen Ece koymayı düşünüyorum direk Türkçe
İki isim koyacağım kız olursa
Bilge,Duru,Melis bunlar da hoşuma gidiyor
Haklısınız ben de iki isimliyim belki o yüzden hoşlanıyorumBen tek isimciyim ilk kızıma da tek isim koydum, ben de sınıf öğretmeniyim bu arada ve sınıf listesinde tek ismi olan 2-3 kişi onun dışında full iki isim yani ne bileyim ya güzel gelmiyor. Bir insanın onu tanımlayan tek ismi olmalı diye düşünüyorum ama tabii tercihbu arada Ece çok güzel anlamı da kraliçe ohh daha ne olsun ailede olmasaydı ben de düşünebilirdim
İnci , gülce , duru bir de nazlı benim kız cocuklarında favorim. Kendim dini isim koyucam nasipse . Bu isimlere de bayılıyorum. Hoş bu ara bu isimlere de rağbet arttı sanırım.Ben tek isimciyim ilk kızıma da tek isim koydum, ben de sınıf öğretmeniyim bu arada ve sınıf listesinde tek ismi olan 2-3 kişi onun dışında full iki isim yani ne bileyim ya güzel gelmiyor. Bir insanın onu tanımlayan tek ismi olmalı diye düşünüyorum ama tabii tercihbu arada Ece çok güzel anlamı da kraliçe ohh daha ne olsun ailede olmasaydı ben de düşünebilirdim
İnci çok güzel bir isim ve güzel bir çağrışımı var, bunu da yazayım seçenek olsun çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?