Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Evet aslında öyle ama önemli olan kulağa hoş gelmesi ve anlamı benim için
Kesinlikle. Önemli olan anlamı. Bazen zorlama isim koyuyorlar. Siz öğretmensiniz daha çok şeye şahit oluyorsunuzdur onlar kulağa hoş gelmiyor. Tabi yine herkesin kendi tercihi.

Kesinlikle. Önemli olan anlamı. Bazen zorlama isim koyuyorlar. Siz öğretmensiniz daha çok şeye şahit oluyorsunuzdur onlar kulağa hoş gelmiyor. Tabi yine herkesin kendi tercihi.
Evet, kesinlikle ben de zorlama isim sevmiyorum ama dediğiniz gibi herkesin kendi tercihi herkesin gönlüne göre olsun

Kızım olursa Simay koyarım adını bende 2 isim düşünmüyorum ama Defne de de aklım kaliyo Erkek olursa da Ediz , Tuna veya Kutay erkegi seçmek daha zor sanki erkek annelerine de fikir sunmuş olayım bir sürü anne adayiyiz burda

Dünden beri 6 kez falan anlık batma yaşadım. Aniden giriyor ama sancılı hemen geçiyor. Sizlerde oluyor mu ? Bugün biraz yorulmuştum. Lekelenme olmuş. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Ay dikkat edin yormamaya çalışın kendinizi iki cocukla zordur tabi ama bebiş de önemli geçmiş olsun bı sıkıntı olmaz inşallah

Ay dikkat edin yormamaya çalışın kendinizi iki cocukla zordur tabi ama bebiş de önemli geçmiş olsun bı sıkıntı olmaz inşallah
Çok sağolasın. Şimdiden nazlanamıyor bebeğim yapacak bir şey yok. Doğunca telafi edicez inşallah. Ben elimden geldiğince dinleniyorum. Ama bazen istenmeyen şeyler olabiliyor. Sıkıntı olmaz inşallah

Üstünden 2 hafta geçti baya çıktı ya bide mide bulantısı çok olmasına rağmen 12 haftadan sonra baya şişcem galiba ben

Eklentiler

• 1000004952.webp
    39 KB · Görüntüleme: 83
Defne daha mı güzel sanki ben de erkeklerde Tuna ismini beğeniyorum artı olarak Giray ismini de

Kızlar siz istemeden doktor toksoplazma testini yazdı mı size? Bana yazan olmamış, sağlık ocağından istesem yapıyorlar mı bilemedim?
İlk gittiğimde diğer kan testlerini yaptı tolsoplazmayı da sonraki hafta yaptı benim doktorum unuttu herhalde ilkinde

Defne daha mı güzel sanki ben de erkeklerde Tuna ismini beğeniyorum artı olarak Giray ismini de
Benim ismim Seray o yüzden belki lise cağlarimdan beri kızım olursa Simay koyarım bana da uyar diye hayalimdi Allah'tan eşim karismiyor isim işine (içinde r harfi olmasın yeter onun için ) Tunayı da eşime uydurdum Taha eşimin adı da ama kararsizim tabi Ediz de güzel geliyo zor işlermiş Girayda yegenimin ismi onu kaptırdık bizim sülalenin ismi ay ile bitiyo Seray Eray Giray Berkay Oktay Özbay Dilay Olcay ne ararsan var

Yalnız sülaledeki uyum nedense aşırı hoşuma gitti şimdi Googledan ay ile biten isimlere baktım. Epeyde varmış

İlk gittiğimde diğer kan testlerini yaptı tolsoplazmayı da sonraki hafta yaptı benim doktorum unuttu herhalde ilkinde
İlk gebeliğimde toksoplazma idrar tahlili hiç bakılmadı
bu gebeliğimde sağlık ocağındaki ilk kan tahlillerinde de bakılmadı. Özeldeki ve devletteki doktor baktı. Çok şükür bir sıkıntı yok bazen atlıyorlar bu tarz şeyleri sanırım ya da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…