Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Yaaa anlam yüklediyseniz daha güzel hem de uyumlu olması çok hoş ben hiç uyum olmalı diye düşünmedim hepimizin ismi birbiriyle alakasız ne sonu ne ilk harfi

Aynen bir kız bir erkekle de Simay la Kutay'ı da ben eklesem bile daha bir sürü var Nilay Miray Çağatay Umay Tamay hahaha sayayım mi daha Google a değil bana sor
Tabi daha tecrübelisin bu konuda. Ben seni yormamak adına bakıverdim

Masal, Mihre , Derin, Ceylin

Yaaa anlam yüklediyseniz daha güzel hem de uyumlu olması çok hoş ben hiç uyum olmalı diye düşünmedim hepimizin ismi birbiriyle alakasız ne sonu ne ilk harfi
Kulağa hoş geliyorsa farklı da olur tabi ben biraz fazla özeniyorum galiba bazıları Ebubekir Sıddık felan koyuyor ya garip geliyor mesela inşallah burda yoktur öyle biri de tuhaf yani

Kulağa hoş geliyorsa farklı da olur tabi ben biraz fazla özeniyorum galiba bazıları Ebubekir Sıddık felan koyuyor ya garip geliyor mesela inşallah burda yoktur öyle biri de tuhaf yani
Niye öyle dedin şimdi ben dini isim koyucam bebeğime. İkizlerimin ismi de dini isimler. Herkes kendine hoş geleni koyuyor. Yani var öyle birisi grupta

Niye öyle dedin şimdi ben dini isim koyucam bebeğime. İkizlerimin ismi de dini isimler. Herkes kendine hoş geleni koyuyor. Yani var öyle birisi grupta
Yok dini açıdan demek istemiyorum canım yanlış anlama sakın dini açıdan asla öyle birşey demem tabi herkes kendine hoş geleni koyuyor benim demek istediğim uyum açısından yani ufacık bebeğe Ebubekir Sıddık diye hem uzun hem büyük adam ismiyle seslenmek bana tuhaf geldiği için öyle dedim yoksa anlamı güzel olsun diye hepimiz zaten araştiriyoruz anlamı güzel olsun diye bebeğe uyma olayı benim dediğim kaldı ki benim eşimin ismide dediğim gibi Taha o da dini

Zaten arkadaşa dediğime de bak kulağa hoş geliyorsa diye başlamisim Ebubekir sıddik diye çocuğa seslenmekle alakalı benim dediğim anlamiyla alakalı değil ölen anne babaların ya da dedelerin ismini koyan bir sürü insan var çocuguna senin dediğin açıdan bakarsa herkes alınır dediğime ama ben anlam olarak demedim ben bana göre olanı söyluyorum mesela ben çocuğuma Remzi diye seslenmek istemem ya da Kazım Niyazi diye seslenmek istemem Ebubekir Sıddığı geç yani bu dediklerimin anlamını bile bilmiyorum söylerken bebek için kaba geliyo bana kız bebeğe Muazzez Lütfiye Şehrinaz felan demek gibi işte uzun anlattım biraz ama yanlış anlaşılmak istemem dini açıdan ya da anlam açısından düşünerek söylediğim bişey değil işitsel benimki

Kız olursa Efla Ece erkek olursa Egemen düşünüyoruz şimdilik erkek daha zor ya.

Yani herkesin tercihi artık muhakkak vardır burada da ben Türkçe ve güncel isim seviyorum daha çok bir de anlama önem veriyorum iyi niyet ve temennilerle o ismi koyuyorum. Bir de kesinlikle akraba isimlerini koymayı sevmiyorum, zaten ailede var bir de ben neden koyayım diyorum bir de ölmüş birinin adını yaşatma niyetiyle ismini çocuğa vermeyi de doğru bulmuyorum ama herkese saygı duyuyorum tabii

Sağlık ocaklarında toksoplazma bakılmıyor maalesef.. Bu sebeple devletteki doktor almıştır toksoplazmayı

Benim kızım olursa ismini İnci Koymayı düşünüyoruz :) çok naif kibar geliyo bana :)

Gülce koyacaktım kız olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…