Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Yok mu cinsiyeti belli olan
Benim 12.hafta gittiğim devlet doktoru kız görüyorum tabi yanılma olabilir demişti. Bugün 13+0 özele başladım paket alıp. Muayenenin başında cinsiyeti de merak ediyoruz geçen hafta kız dediler demiştim ultasonda ona da baksın diye. Bu haftalarda erken tabi ama bakarız yine de falan dedi. Ultrason esnasında da evet benim de görüşüm kız dedi. Kemik yapısından mı diye sordum evet ama bacak arası da öyle duruyor dedi. Yanılma olur mu bilemedim 2 farklı doktor sonuçta. Ama işte haftam erken. Böyle 12 13te net bi şekilde kesin konuşarak cinsiyeti kız diyen oluyor mu acaba

Kızlar ben gündüz okuldayım akşam da yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum 30-40 dk çok gelmez demi?
Okulda çok mu aktifsin canım? Yani sürekli ayakta veya sürekli oturuyor mu olacaksın? İlk başta 20-30 dk diye başla bence. Daha doğrusu yorulmaya başlayınca dön eve. Yavaş yavaş arttır. Doktoruna da danış

Doktorum bi saat demişti ama ben korkuyorum
Okulda henüz çok aktif değilim oturuyoruz genelde haftaya aktifleşir

Doktorum bi saat demişti ama ben korkuyorum
Okulda henüz çok aktif değilim oturuyoruz genelde haftaya aktifleşir
O zaman sen dengeliceksin canım. Ben öyle yapıyorum. Oturarak çalışıyorum ama çok kendimi yorgun hissettiğimde bir tur atıp geliyorum, baktım iyiyim turu uzatıyorum

Yaa ilk 3 ayda böyleyse sonra napicaksin falan diyorlar
Ya günlük 1 kilo koyuyor sanki tartı anlamadım ben de çok üzülüyorum. En son doktor da çok kızdı bana. Oysa ki ben hep kustum çok kötü geçirdim. Ama yediğim zaman da hep hamurişi yiyebildim. Galiba ödem+kilo fırlattı. yani yarın tartılsam toplam 7 kilo almış olurum öyle bir yükseliş

Ya ben de sigarasızlık vs aldım valla yedim yattım

Benimde ikinci gebelik. 12+0 oluyorum. Durum cok fena eski 5 ayligim ile ayni..foto ekledim.fenaaaa ki ne fenaa.kilomda degismedi ama karnim aldi basini gidiyor hergun daha sisiyorum.

Eklentiler

• IMG_20250901_205347.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…