Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Merhaba hanımlar. Benim bebiş sata göre ultrasonda bir hafta geride gidiyor devlette de özelde de hep öyle çıkmıştı. Geçen haftalarda geçmeyen ve ayağa kaldırmayan bir bacak ağrım olduğu için dayanamayıp acile gittim oradaki doktor pek ilgilenmedi ama ultrasonla bakıp kalp atısı var sorun yok dedi. İçime sinmeyince ağrım da geçmeyince ertesi gün polikliniğe gittim devlette,oradaki kalp atışları kuvvetli herhangi bir sorun yok diye konuştu. Ama asistanına söylerken 8+3 dedi. Ki sata göre 10 haftalık, geç döllenmeye göre de 9 haftalık olmam gerekiyordu. Acaba devlette olduğu için midir? ultrasondan ultrasona gün bu kadar fark edebilir mi? Kendi doktoruma randevum cuma günü ama aklıma takıldı size sormak istedim. Bir de ilk haftalarda bu denli bacak ağrısı yaşayanınız oldu mu? Bütün gün geçmeyen bir ağrıydı,2dk bile ayakta duramıyordum ağrıdan,kramp gibi değil yani.

Ayy kokusu burnuma geldi Allah kolaylık versin.bizim branşta oturarak ders anlatılmıyor malesef ayakta olmak zorundayız. Beni o tedirgin ediyor Sorunsuz bir dönem olsun insallah

Çok geçmiş olsun. Haftasına yorum yapamam, yanlış yönlendirmeyeyim ama benim yaklaşık 2 hafta kalça ağrım oldu bacağıma yayılan. Sekerek yürüyordum artık. Otursam dert kalksam dert şeklinde. 11. Hafta içerisinde geçti. Şu an hiç yok desem yeridir

Size de çok geçmiş olsun. Olabiliyor demek ki. Son haftalarda çok duymuştum ama ilk haftalarda hiç böyle duymamıştım o yüzden merak ettim. İnşallah gelişimi kaynaklı da bir sıkıntı yoktur

Ultrasondan ultrasona fark edebiliyor geç döllenme olabilir bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi

Ayy kokusu burnuma geldi Allah kolaylık versin.bizim branşta oturarak ders anlatılmıyor malesef ayakta olmak zorundayız. Beni o tedirgin ediyor Sorunsuz bir dönem olsun insallah
Ben de bugün başlayan öğretmen grubundanım:) inşallah sorunsuz atlatırız bugünleri Allah hepimize güç kuvvet versin.şu bulantılar bi azalsaydı iyiydi

Size de çok geçmiş olsun. Olabiliyor demek ki. Son haftalarda çok duymuştum ama ilk haftalarda hiç böyle duymamıştım o yüzden merak ettim. İnşallah gelişimi kaynaklı da bir sıkıntı yoktur
Rahim sürekli genişlediği için baskı yaptığı yerlerde sürekli değişiyor diye düşünüyorum. Bizden ilerideki haftalarda olan bir kaç kişi daha görmüştüm böyle olan. İyidir annesi merak etme, büyüyor

Evet malesef aktif olmamız gerekiyor. Beni de korkutuyor bu. ders saatiniz çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…