Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36

benimde tahmini 3 nisan

Ben tam 12. haftada yaptırmıştım 12,56 gelmiş fetal fraksiyon değeri. Genellikle 11. haftayı beklemek öneriliyor diye biliyorum düşük olma ihtimaline karşın
Yaa teşekkür ederim bilgi için. 10 hafta baya erken oluyor o zaman. Risk almaya gerek yok gibi. Ama işte insan merak ediyor

Maşallah beni de eklemiş miydin listeye? Gerçi bugün doktor 2 Nisan dedi tahmini doğum için ama belli de olmaz çok sınırda. :) daha 10.haftanın içindeyim
Bilgileri doldurursan yazayım
Son adet tarihi
Kese görme haftası
Kalp atışı duyma haftası
Tahmini cinsiyet
Kesin cinsiyet
Tahmini doğum tarihi

Doktora gittiniz mi son durum nedir sorun yoktur inş?
Günaydınn suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum ben diye ağlayarak gittiğim muayeneden fitili vücudumun atma çabasından dolayı sulu akıntım olduğunu ve iki bebeğimin de cinsiyetini öğrenerek çıktım çok şükür hamilelik biraz da delilikmiş sanırım sanki beynimin tamamını kullanmıyor gibi hissettim dün

Ay dün bayılmışım resmen ne yemek yapabildim ne bişey bi de 2de bitiyor okul akşamda 9 da uyuyakalmışım
Aa hayırr o hamilelikten değil. Görümcem öğretmen, dün okuldan çıkar çıkmaz eve gidip uyumuş. Ders de yoktu halbuki diyor. İlk gün öğretmenler hep öyle yorgun oluyor galiba, kural gibi bir şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…