Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Evettt 5 Nisan ama doktorum sezeryan yapacak (ben iğne oluyorum göbekten bebeği çok bekletmeden alacagım dedi) o yüzden Mart annesi olacagım muhtemelen evet bu gruptaki insanlar da daha cana yakın burayı çok seviyorum ne derdimi yazsam sağolsunlar hep 3-5 kişi cevaplıyor

@supriz_yumurta nasıl oldun daha iyi misin ? merak ediyorum
Dün hastaneden çıktım
Yine kendi isteğimle çıktım, kızım 16 yaşında okula gidip gelebilsin diye komşularımda kalıyordu huzursuz oldum daha fazla kalamadım, (tatilde benimle hastanede kalıyordu)
bulantım devam ediyor eve gelir gelmez yine kustum
Dr çocuklarım için kalmadığımı biliyor hafta sonları gel serum takviyesi al, bu bir ayı da böyle tolere edelim bir aya geçer diye umuyorum dedi
Geçmesi için artık zikirler çekiyorum

Canım yaa kaygı anneliğin en baskım duygularından gözün aydın aldığın güzel haber için
Hep iyi olalım artık yaa prenses moduna geçelim artık pilisssss

Canım yaa kaygı anneliğin en baskım duygularından gözün aydın aldığın güzel haber için
Hep iyi olalım artık yaa prenses moduna geçelim artık pilisssss
prenses modumuz açılsın artık evet umarım bundan sonra hem fiziksel hem psikolojik çok keyifli geçirip tadını çıkarırız

Sen de benim gibi marta kaymışsın anlaşılan sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil. İlk çocuğum mecburen acil sezaryenle alındı. Haftalarca ağladım kahroldum, şu an o kadar boş geliyor ki o üzüntülerim evlat nefesiyle gelsin, o yetiyormuş anneye.
Evet bana da çok tatlış geldi bu grup tek sorun grubun komple oğlunun olması

Kızlar selam bir kaç sorum olacak size ikili tarama testi yaptı doktor ultrasonda ense kalınlığı vs. Normal çıktı kan verdim bir hafta sonra çıktı sonuçlarım ama e nabızda yada hastanenin uygulamasında göremedim aramadılar da hastaneden gerildim biraz. Süreç nasıl işliyor bilmiyorum doktor 1 ekime vermişti randevuyu beklemeli miyim? Birde 14+4 oldum bugün dünden beri sağ iç bacağıma kasığıma ince sızı gibi bir ağrı oluyor normal mi?

Allah yardimcin olsun canim benim

Selam canım. Benimde kan sonucum hastanede veya e nabızda gözükmüyor. Ultrasonda her şey normaldi. Yarın gideceğim görüşmek için sonuçları bakalım.
Benim bacak ağrım 2 hafta önce falan vardı, bi süre devam etti. Geçti hafta geçtikçe

Günaydın hamişler
Nasılsınız? Umarım herkesler iyidir.
Ben hala aşırı terliyorum ki normalde hiç terlemeyen bir insandım. Akşamları artık serin olmasına rağmen bana fenalık geliyor çoğu zaman. Sizde durumlar nasıl?

Merhaba kızlar, 11. iş günün sonunda nipt testim sonucu Allah'a çok şükür temiz çıktı, hemen sizlerle paylaşmak istedim. Dün akşam mailime geldi sonuç sonra hemen benden kan alan hemşireyi aradım evet dedi sıkıntı yok. Cinsiyeti doktorunuzdan öğrenebilirsiniz dedi. Bugün bebişe baktı dr her şey yolunda çok şükür Allahın izniyle oğlumuz oluyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…