Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Bebişlere kıyafet almaya başladınız mı cinsiyet belli oldugu gibi artık dayanamadım ben hastane çıkışlarından başladım, o kadar güzel şeyler var ki insanın alırken bile içi içine sığmıyor sanki

Kötü bir şey olsa atarlardı diye düşünüyorum çok kararsız kaldım

Devlette mi vermiştiniz ikili testi

Kızlar benim akıntım devam ediyor az az plesanta aşağıda olduğu için demişti dün ne zaman yukarı çıkar bilginiz var mı acaba

Benim belli olmadığı için çorap ve beyaz zıbın aldım hep
Ama o kadar çok şey kaydettim ki, unisex bişeyde alamadım kız olursa çiçekli böcekli şeyler çok tatlı diye

WhatsApptan bildirmiyorlar mi

Sağlıkla.dogsun

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canım bu grup 2026 Mart kaynanaları grubu

Benim de yaşım 36 bana da orta yüksek risk dediler kandaki sonuca. Bide doktor dediki genelde yaştan dolayı yüksek çıkıyor dedi. Fetal dna da yaptıramayacagim. Rabbime bıraktım inşallah sağlıklıdir.

Benim de yaşım 36 bana da orta yüksek risk dediler kandaki sonuca. Bide doktor dediki genelde yaştan dolayı yüksek çıkıyor dedi. Fetal dna da yaptıramayacagim. Rabbime bıraktım inşallah sağlıklıdir.
İnşallah canım, sağlıkla gelsinler evet risk yaştan dolayı otomatik veri olarak geliyor.

Gercekten inanilacak gibi degil her kesin oglu oluyor( bu arada yanlis anlamayin ltf benim de oglusum olacak gecen hafta nipt testim cikmisti)
Saglikli gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…