Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
Bu arada benimde akıntım oluyor sarı, bazen daha koyu renk. Doktora söyledim kokulu mu diye sordu, kokmuyorsa sıkıntı yok olabilir gebelikte dedi aksi taktirde vajinal muayene yaparız dedi. Bilginize arkadaşlar

benim de aynı şekilde ilk baştan beri akıntım olmaya devaam ediyor tahlıl de verdim enfeksiyon çıkmadı normale göre daha yoğun akıntın olur demişti doktorumda

Hala umudun var yani kız olacağına. Nedense burdaki erkek haberlerinden sonra benim umudum tükendi erkek senesine denk geldik sanırım
Ayy boş ver kız sağlıklı olsunlar da hemen belli olsun ki ona göre bir şeyler alabilelim çocuklara kız olsa şunu yaparız beraber erkek olsa şunu yaparız hayaller bile belirsiz oluyor

Once cok az miktarda denemeni tavsiye ederim.mide sorunun varsa.ben zencefil çayı içtiğimde sancidan ağlıyorum mideme cok dokunuyor.zencefil yaliyorum bulanti için, o rahatsız etmiyor
taze zencefil mi toz mu kullanmalıyım sizce ya , deneme yanılma yapıp görücem gibi

Doktordan geliyorum cinsiyetini hala göstermiyor maalesef bide ben aslında tarama testi istemiyordum doktor illa yaptır 3 hafta sonra sonuçlarla gel dedi ben de kan verdim ama içim hiç rahat değil hayırlısı artık

Bu haftalarda rahim büyüdüğünden kasıklarda ince sızılar olabiliyormuş, arada bende de oluyor. Yine de gözlemleyin kendinizi dayanılmayacak gibi olursa dr danışın.

Bana da 11.haftada erken bir tahmin ama erkeğe benziyor dedi doktor. Eşimle kıza hevesleniyoruz. İkili test riskli çıkınca hafta sonu Fetal DNA verdim. Yakında cinsiyet netleşecek. Önemli olan sağlıklı olması Hepimiz kolaylıkla, sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah

Ben de kıza çok özeniyorum Allah biliyor
Hep sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu diledim

İnşallah canım, sağlıkla gelsinler evet risk yaştan dolayı otomatik veri olarak geliyor.
Tekrar gittim tahlil sonuçlarını göstermek için ve ayrıntılı ultrason sırası alamadım diye. Bu sefer başka bi doktor vardı testin yüksek değil sadece yaşa bağlı böyle gelmiş dedi. Hiç sıkıntı etme dedi. Bende hocam dün tam bakılmadi tekrar bakar mısınız dedim. O kadar iyi biriydi ki hadi gel bakalım dedi. Baktı gayet sağlıklı dedi kalp atımı da çok güzel dedi. Cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış

Yaa maşallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…