Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ya maşallah Allah bağışlasın yavrularınızı
Benim de hayalim hep 2 kız 2 erkek. Bir kızım bir oğlum var. Nasip artık

Günaydın gözümü iki gündür bu tansiyon ile açıyorum
Dr yüksek tansiyon riskin var istersen bebeği alalım demişti ama kıyamadım bebeğime
İnşallah sağlıkla tamamlarız çok modum düştü

Cinsiyet tahmini yapabilden var mı aranızda bugün kalp atışı da duyduk bebişi de gördük 6 hafta 4

Kızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum
Selam ben de azalttım ama bırakamadım hala bekliyorum kendimi şartladım kalp atışı duyunca son sigaramı içeceğim diye de bilmiyorum

Bende dün ilk defa o şekilde ishal oldum ayıptır söylemesi çokta korkmuştum

İnşallah bırakırız ama benım zor gibi duruyor
bir hedef koymak lazım kalp atışı duyunca, ilk 3 ayı atlatınca vs gibi. gün koyunca daha kolay oluyormuş. çünkü sigara içmek değil içilen ortamda durmayı bile önermiyorlar. vicdan azabı duya duya içiyorum şuan ben rezalet bir şey gerçekten

İnşallah bırakırız ama benım zor gibi duruyor
Ben çok zorlanırım diye düşünüyordum ilk günler çok zorlandım eşim de çok içer. Ama şu an aramiyorum. Yavaş yavaş yapin. Bugün 3 yarin 2 sonra 1 sonra birakma gibi. Özel eğitim öğretmeniyim inanın o vicdan azabini yaşamak istemiyorum keşke bi anda birakabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…