• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
evet hastanedeyim değerlerim düzgün geliyor ama günde 8-9 seferden fazla kustuğum ve serumda iyi gelmediği için sıvı vermeye devam ediyorlar
İnşallah bir an önce evine dönersin toparlanmış bir şekilde 😔
1 buçuk yaşında
O yaşlarda benimde kızım kucağımdan inmezdi hemde hiç hiç hiç. Allah kolaylık versin inşallah şuan durumu anlayacak yaşta da değil

Kızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
Benim oğlum da full kucakçı 10 küsür kilo ve yorucu oluyor ama insan almamazlık yapamıyor ki. Allah korusun karnımızdaki bebişleri🤲🏻😥

ben gynoferon kullanıyorum doktor bunu önerdi demir ilaçları genelde kabızlık sorunu yapıyormuş bu ilacın böyle bir yan etkisini ben görmedim
Bende Sidefer kullanıyorum haftada 3 gün demir ilacı olarak içinde vitamin B ve Vitamin C var bende de hiç bir kabızlık sorunu yapmadı çok şükür memnunum

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı folik asitin ne kadar kaldıysa kullanabilirsin dedi ek olarak hiçbir takviye vermedi aynı durumda olan var mı ? Demir için de erken dedi. Sat 12+4
Bende folik asit olarak hamile kalmadan öncede ocean mummy kullandım,halada ona devam ediyorum multivitamin olduğu için. 12.haftada doktorum bana ilave olarak ocean d3k2 verdi. Demir ilacına da 15.haftadan itibaren kullanmaya başladım onunda içinde vitaminler var yine ilave olarak.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
Ben ama benm nasiptrn mi bilemedim dahileye dr enfeksiyon var dedi ilaç vermedi ben baktım betten kan bile cıkmış 3 olması gerekn bnde 80 küsür filandı bende netten bakığp bol su ve en ufak hissetmede wc ye geötim temizlik ekstra su kullandım 😅 sağ kasıkta ağtı vardı enfeksiyondan mo bilmiyorum ama bu hafta yok

Back
X