- 19 Ocak 2022
- 553
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.101
Merhaba, dün verdiğim kan sonuçları çıkmış. 5 Temmuz'da 581'di beta, dün 7198 çıkmış. Şu an tam 5 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın kaç haftalık betanız kaçtıSelam kızlar
Bugün randevum vardı. Kesemizi gördük, 9 mm imiş haftasıyla uyumluymuş
21 temmuzda kalp atışı için tekrar geleceğim![]()
Teşekkür ederimGözünüz aydın kaç haftalık betanız kaçtı
Sağlıkkla gelsinnnTeşekkür ederim
5 haftalık. 5+2. Beta 1 kere baktırdım cuma günü 2416 idi![]()
5 mm yani 0 o yokMerhaba kızlar bende dün gittim betam çok iyi yükselmiş çok şükür. Doktor bu degerde kese görülebilir dedi baktı.0,5 milim dedi.10 gün sonra da kalp atışını duyarız dedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kavuşuruz
![]()
garanti olsun dedik çarşamba günü göreceğizzNormal görünür bence sizindeminiminnacık ama buradayım diyordu
![]()
En güzeli, belki kalp atışını da duyarsınızgaranti olsun dedik çarşamba günü göreceğizz![]()
Kötüyü çağırma, sagsalim kucagina alacaksin insallah hepimiz alacagizkredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptıminşallah sağlıkla gelir
![]()
Allah'ın izniyle kendi bebeğin giyecek inşallahkredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptıminşallah sağlıkla gelir
![]()
İğne vermiş ya, ondan dolayı erken çağırmıştır, etkisine falan bakacaktır. Kötü düşünmeyinMerhaba kızlar. Geçen hafta kesem görünmüştü bu hafta kalp atışlarını duymak için gittik fakat normal ultrason ile duyulmadı ve vajinal ultrason yaptı, orda duyuldu fakat çok yavaş olduğunu söyledi doktorum 6+4 olduğunu söyledi. Progestan iğne verdi çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. Çok erken çağırmadı mı bi hafta geçseydi en azından![]()
Benim de ayni, cok yemesem de böyle. Cok rahatsiz edici bir his, insallah zaman ilerledikce düzelirBenimde aynı ya şişkinlik cok fazla o kadar sisecek kadar bisey yemiyorum ama göbek firtliyo ve huzursuz bir his veriyo o siskinlik![]()
benim de 16 temmuz canımHerkesin 16 17 temmuz randevusu var anlaşılanben de kalp atışı için 17 temmuza aldım.
![]()
Kasık ağrıların ve siskinlik devam ediyor mu ? Benim yine bu ara bir hafifleme varbenim de 16 temmuz canım
kalp atışını duymuştuk ama net duymak için bu tarihe randevu verdi , hadi hepimiz için güzel haberler gelelim![]()