• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Merhaba kızlar bende dün gittim betam çok iyi yükselmiş çok şükür. Doktor bu degerde kese görülebilir dedi baktı.0,5 milim dedi. 🥲 10 gün sonra da kalp atışını duyarız dedi. İnşallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kavuşuruz 💕
5 mm yani 0 o yok 🫣

Kizlar yasadigim ulkede ozel klinikler 7. Haftadan once ultrason randevusu vermiyor zaten devlet hastanesi 12. Haftada ilk ultrason randevusunu veriyor oncesinde asla gidemiyorsunuz😅 ama neyse kiii haftaya tr gelecegim 21 ine randevu aldim doktorum kalp atisi icin erken ama keseyi görebiliriz dedi ❤️

Benimki de artık netleşti diye düşünüyorum ya sata göre 5+2 henüz kan tahlili yaptırmadım eşim geldiğinde randevu alıp doktora gidicem direk. Ben de emziriyodum oğlum 11 aylık daha emzirmeyi düşünüyodum ama bu gidişle erken kesicez mecbur nasıl olucak bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7514.webp
    IMG_7514.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
kredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptım 😅inşallah sağlıkla gelir🥰
Kötüyü çağırma, sagsalim kucagina alacaksin insallah hepimiz alacagiz 🤲🏻♥️

Merhaba kızlar. Geçen hafta kesem görünmüştü bu hafta kalp atışlarını duymak için gittik fakat normal ultrason ile duyulmadı ve vajinal ultrason yaptı, orda duyuldu fakat çok yavaş olduğunu söyledi doktorum 6+4 olduğunu söyledi. Progestan iğne verdi çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. Çok erken çağırmadı mı bi hafta geçseydi en azından :(

kredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptım 😅inşallah sağlıkla gelir🥰
Allah'ın izniyle kendi bebeğin giyecek inşallah🧿 Güle güle giysin 🌸💛

Merhaba kızlar. Geçen hafta kesem görünmüştü bu hafta kalp atışlarını duymak için gittik fakat normal ultrason ile duyulmadı ve vajinal ultrason yaptı, orda duyuldu fakat çok yavaş olduğunu söyledi doktorum 6+4 olduğunu söyledi. Progestan iğne verdi çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. Çok erken çağırmadı mı bi hafta geçseydi en azından :(
İğne vermiş ya, ondan dolayı erken çağırmıştır, etkisine falan bakacaktır. Kötü düşünmeyin 🙏🏻🌸

benim de 16 temmuz canım :KK48:
kalp atışını duymuştuk ama net duymak için bu tarihe randevu verdi , hadi hepimiz için güzel haberler gelelim :KK200:
Kasık ağrıların ve siskinlik devam ediyor mu ? Benim yine bu ara bir hafifleme var 😐🙈

Back
X