Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Merhaba mart anneleri . 12+3 günlük hamileyim. İkili test yaptırdım. Doktora daha gidemedim ama kan sonuçlarında referans aralığı yazmıyor anlayan var mı bu değerlerden

Merhaba mart anneleri . 12+3 günlük hamileyim. İkili test yaptırdım. Doktora daha gidemedim ama kan sonuçlarında referans aralığı yazmıyor anlayan var mı bu değerlerden
Merhaba
2li testte sadece kan sonuçları anlamlı bir cevap vermiyor kan değerleri bebeğin haftası ense kalınlığı sizin yaşınız kilonuz vs. hepsiyle total bir değerlendirme yapılıp sonuca varılıyor doktorunuzun yorumunu beklemek yada genel sonuç sayfanızı görmeniz gerekiyor

Teşekkür ederim. Sonuçlar çıktığına göre doktor da raporu verir sanırım. Yarın gideyim . Sağoln

O zaman ben de bir baktırayım değerlerime çok teşekkürler

Kızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
Ama zararlı olsa doktorlar takmazdı herhalde
Kuzum ben de ateşlendim serum taktılar antibiyotik verdi doktorum. Bebişe hiçbişey olmaz dedi ben çok ağladım acilde ama gerçekten bebek hiç etkilenmiyormuş bir kaç farklı doktordan öğrendim. Rahat olllll

Kızlar iki gündür çok ateşlendim iki kez parol serum takıldı daha iyiyim gibi ama bebiş için endişeleniyorum,iyi midir,serum veya ateş zarar vermiş midir vs diye.
Hiç korkma aynısı başıma geldi ateşlendiğim için değil yemekten zehirlendiğim için 2 serum parol ve bol su takmışlardı. Hatta doktor bana acıyarak sana anca parol takabilirim hani işe yararsa der gibiydi. Zaten ağrı kesici olarakta çok az şey kullanabiliyoruz malum bi parol o yüzden hiçbir şeycik olmaz
Çok geçmiş olsun

Kızlar selammm
Bugün doktor kontrolüm vardı burda daha önce konuşmuştuk su gibi akıntı ve bende aşırı kasık ağrısı oluyor kasılma şeklinde, suyuna baktı bebeğin güzel dedi kasılma da demir ilacından kaynaklı olabilirmiş çünkü kabız yapıyordu onu değiştirdi. Ben en çok akıntıdan korkmuştum. Sarı akıntımda vardı ama onu da önemsemedi . İdrarda bakteri çok türemediği için. Bazen fazla pimpirik oluyoruz sanırım
Birde renkli olarak gösterdi ilk defa çok duygusal bi an yarabbim ya neler yaratıyor gerçekten Şimdi bi ay daha inşallah sağlıkla bekleyelim .
sizlerde güzel haberler alın inşallah

Aaa canım çok geçmiş olsun zararlı olsaydı takmazlardı merak etme iyidir bebiş. Sen nasılsın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…