- 25 Eylül 2024
- 1.943
- 1.068
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.341
Geçmiş olsun canım benim, testi yaptırdığı hst ile görüştünüz mü biz öyle almıştık sonucuKızlar annem yakında ameliyat olacak smear testi daha önce başka hastanede yaptırmıştı şu an lazım oldu. E nabızda bulamadım nasıl bulurum
Nasıl yanı siz 39 kilo ile mi hamile kaldınozBen 14. Haftada 5 kilo aldım 2 farklı doktora gidiyorum ikisinde öyle bişey demedi gerçi ben çok zayıftım şuan 44 kiloyum ama böyle giderse bende 20 kilo alırım en az hiç tok değilim hep açım ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Bunlar farklı laboratuvar olduğu için görülmez E nabız da hastaneden rica edebilirsiniz telefonla ulaşıp belkiKızlar annem yakında ameliyat olacak smear testi daha önce başka hastanede yaptırmıştı şu an lazım oldu. E nabızda bulamadım nasıl bulurum
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar annemi haftaya perşembe ameliyata alacaklar vajinadan rahim ve miyomlar alınacak mesane toparlanacak inşallah hemen toparlar yanıma çağırdım burda ol diye dua edintoparlanması kısa sürer inşallah tedirginim biraz gurbetteyim
Kızımı okula götürüp getiriyorum bende de yokuş çıkınca bir tık yorgunluk oluyor. Ama çok güzel yürüyüşte oluyor. Eve gelince açılıyorum akşama bir halsizlik var bendeKizlar bugün çok halsizdim sancı da vardı biraz yeni yeni kendime geldim bir yokuzluk mesafe çıkıp gelsem pertim çıkıyor sizde boylemisiniz ikiz bekleyenler de var mı sizce de böyle seyler
İyi yaptın canım sağlığın nasıl bebiş nasıl detaylı ultrason randevusu aldın mı?
Kızlar grubu eskisi gibi takip edemiyorum. İnşallah herkes iyidirbu paylaşımı görünce kk ye girip atayım dedim
Genelde o yöntemle çabucak toparlanıyorlar, çok geçmiş olsunKızlar annemi haftaya perşembe ameliyata alacaklar vajinadan rahim ve miyomlar alınacak mesane toparlanacak inşallah hemen toparlar yanıma çağırdım burda ol diye dua edintoparlanması kısa sürer inşallah tedirginim biraz gurbetteyim
Aynıyım aynı kızım da arabada gdoturuyorum o arabayı sürmek yokuşa karşı yoruyor beniKızımı okula götürüp getiriyorum bende de yokuş çıkınca bir tık yorgunluk oluyor. Ama çok güzel yürüyüşte oluyor. Eve gelince açılıyorum akşama bir halsizlik var bendeİkiz benimde
Merhaba sizin betalarınızın artışı nasıldı acabaÖnemli olan düzenli artması. Bakalım pazartesi kaç çıkacak. Bazı insanların betalari yavaş artıyor. Benim öyle mesela. Bir de geç döllenme olayı var tabi. Belki seninde öyledir bilemeyiz
Ben iyiyim çok şükür. Arada çocukları okula almaya gidiyorum biraz mesafe var. Bana da yürüyüş oluyor. Dönüşte eşimle arabayla geliyoruz. Tek sıkıntı ben 14 15 te daha çok bebişi hissediyordumm. Bu ara pozisyon mu degistirdi bilmiyorum. Net hissetmiyorum. Bir de hep sol tarafımda duruyorİyi yaptın canım sağlığın nasıl bebiş nasıl detaylı ultrason randevusu aldın mı?
Beta arttışım normaldi. Ama beklenen adet tarihinde test yaptirsaydim 0 görünürdü. Ben yumurtlama günümü bildiğim için o gün test yapmadım. Yaklaşık 4 5 gün sonrasında yaptrdim. Son adet tarihimide 6 gün ileri attı doktorum. 25 mayıstı. 2 haziran olduMerhaba sizin betalarınızın artışı nasıldı acaba
Yavaş arttı demişsiniz de , benim de öyle merak ettim o yüzdenBeta arttışım normaldi. Ama beklenen adet tarihinde test yaptirsaydim 0 görünürdü. Ben yumurtlama günümü bildiğim için o gün test yapmadım. Yaklaşık 4 5 gün sonrasında yaptrdim. Son adet tarihimide 6 gün ileri attı doktorum. 25 mayıstı. 2 haziran oldu
Benim de 23 Ekim, sabırsızlıkla bekliyorumSelam kizlar, bu ara pek bakamiyorum herkes iyidir insallah. 20 ekimde detayli usg randevum var. Ilk detayli bende mi yoksaSaka maka yolu yarilamisim neredeyse. 20. haftaya girdim su an itibariyle
He şunu kastetmiştim. Mesela bazilarin 3 kat falan artıyor fazla fazla. Benim hep sınırda 50 ise en fazla 110 falan oluyor. Bu demek istemiştimYavaş arttı demişsiniz de , benim de öyle merak ettim o yüzden
Benimde bir tık azalmıştı hareket canım su iki gündür eskisinden de çok. Sennyine doktora git tabi ama bende de oldu bizimkilerin vakitleri çok yakın ya oluyor demekkiBen iyiyim çok şükür. Arada çocukları okula almaya gidiyorum biraz mesafe var. Bana da yürüyüş oluyor. Dönüşte eşimle arabayla geliyoruz. Tek sıkıntı ben 14 15 te daha çok bebişi hissediyordumm. Bu ara pozisyon mu degistirdi bilmiyorum. Net hissetmiyorum. Bir de hep sol tarafımda duruyoriçim rahat etmedi yarın bir doktora görünucem.
Detaylı için daha randevu almadım. Devlet hastanelerinde yok zaten. Özelden alıcam. 21 de yaptırmak istiyorum. Yarın bir doktora gideyim sonra randevumu da ayarlicam nasipse.
Çocukların okula başlaması beni epey yoruyor.Eskiden rahat rahatmışım Allah tan ilk 3 aylık döneme denk gelmedi okul işi
Senin kızın kaç yaşında araba sürmek ve yokuş tabiki ekstra yorar canımAynıyım aynı kızım da arabada gdoturuyorum o arabayı sürmek yokuşa karşı yoruyor benihiç cikasim gelmiyor bu yüzden yoruluncada bulantı artiyormus ya sağlıcakla gelsin inşallah ikizleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?