Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar bilir misiniz bilmem ama baba tarafım Rusya göçmeni ve orda doğum yapmadan 1,2 hafta önce kadınların göğüs ucuna hakiki tahin yağı ve zeytinyağı sürermişler göğüs ucu yumuşasın acısı olmasın diye eğer göğüs ucunun çok yara olacağını düşünenler varsa doğum öncesi deneyip yumuşatabilir. Acı cekme zorunda kalınmaz Hakiki olması gerekiyormuş

Kizlar bugün çok halsizdim sancı da vardı biraz yeni yeni kendime geldim bir yokuzluk mesafe çıkıp gelsem pertim çıkıyor sizde boylemisiniz ikiz bekleyenler de var mı sizce de böyle seyler
Kızımı okula götürüp getiriyorum bende de yokuş çıkınca bir tık yorgunluk oluyor. Ama çok güzel yürüyüşte oluyor. Eve gelince açılıyorum akşama bir halsizlik var bende İkiz benimde

Genelde o yöntemle çabucak toparlanıyorlar, çok geçmiş olsun

Kiloyla ilgili benim de endişelerim var ama doktorum kendi hamileliğinde yaklaşık 30 kilo almış kızlar şu an gayet fit, beni de rahatlattı açıkçası tabi her şeyin fazlası zarar ama bünyemiz kilo almaya yatkınsa da sonra veririz bir şekilde diye düşünüyorum Hatta çoğunluk zaten erkek anası burada peşlerinde koşturmaktan ister istemez vereceğiz bence

Kızımı okula götürüp getiriyorum bende de yokuş çıkınca bir tık yorgunluk oluyor. Ama çok güzel yürüyüşte oluyor. Eve gelince açılıyorum akşama bir halsizlik var bende İkiz benimde
Aynıyım aynı kızım da arabada gdoturuyorum o arabayı sürmek yokuşa karşı yoruyor beni hiç cikasim gelmiyor bu yüzden yoruluncada bulantı artiyormus ya sağlıcakla gelsin inşallah ikizleriniz

İyi yaptın canım sağlığın nasıl bebiş nasıl detaylı ultrason randevusu aldın mı?
Ben iyiyim çok şükür. Arada çocukları okula almaya gidiyorum biraz mesafe var. Bana da yürüyüş oluyor. Dönüşte eşimle arabayla geliyoruz. Tek sıkıntı ben 14 15 te daha çok bebişi hissediyordumm. Bu ara pozisyon mu degistirdi bilmiyorum. Net hissetmiyorum. Bir de hep sol tarafımda duruyor içim rahat etmedi yarın bir doktora görünucem.
Detaylı için daha randevu almadım. Devlet hastanelerinde yok zaten. Özelden alıcam. 21 de yaptırmak istiyorum. Yarın bir doktora gideyim sonra randevumu da ayarlicam nasipse.
Çocukların okula başlaması beni epey yoruyor. Eskiden rahat rahatmışım Allah tan ilk 3 aylık döneme denk gelmedi okul işi

Merhaba sizin betalarınızın artışı nasıldı acaba
Beta arttışım normaldi. Ama beklenen adet tarihinde test yaptirsaydim 0 görünürdü. Ben yumurtlama günümü bildiğim için o gün test yapmadım. Yaklaşık 4 5 gün sonrasında yaptrdim. Son adet tarihimide 6 gün ileri attı doktorum. 25 mayıstı. 2 haziran oldu

Yavaş arttı demişsiniz de , benim de öyle merak ettim o yüzden

Yavaş arttı demişsiniz de , benim de öyle merak ettim o yüzden
He şunu kastetmiştim. Mesela bazilarin 3 kat falan artıyor fazla fazla. Benim hep sınırda 50 ise en fazla 110 falan oluyor. Bu demek istemiştim şöyle soyleyim. Perşembe verdiğim kan 54 tü. Pazartesi kanım 303 tü.

Benimde bir tık azalmıştı hareket canım su iki gündür eskisinden de çok. Sennyine doktora git tabi ama bende de oldu bizimkilerin vakitleri çok yakın ya oluyor demekki Okul işi öyle oluyor hem çok güzel rahat hem git gel yoruyor

Aynıyım aynı kızım da arabada gdoturuyorum o arabayı sürmek yokuşa karşı yoruyor beni hiç cikasim gelmiyor bu yüzden yoruluncada bulantı artiyormus ya sağlıcakla gelsin inşallah ikizleriniz
Senin kızın kaç yaşında araba sürmek ve yokuş tabiki ekstra yorar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…