- 13 Mart 2019
- 346
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.681
Benm kullanmamam imkansızdı 45 kg'dan 43e düştüm aşama aşamaBana da prizen yazıldı ama ben kullanmamayi tercih ettim, 16. Haftayla bitti gibi bulantilar
Yaaa epey uzunmuş. Rabbim şifa versin. İnşallah bıçak gibi kesilir.Ben 19.haftama giriyorum hala gece 2 sabah 1 prilam içiyorum. Malesef bu şekilde dahi sabah kusmam kesin oluyor, gece de bulantı ile uyumaya çalışıyorum
Evet ben de takvilere baslaynca aynı gün ilac bitince kabus gbydı hemen 2ye çıkardım bide ben çok aşırı zayftm 39kg ay düşmştüm diyetle 45e cktım hazıranda. Yaklask 2 kg verdm hemen kısacık zmanda oyuzden içmek zorundaym içmesem 40 altına düşerim büyük tehlike 2 gun az yesem 1kg veriyorum haftaonu da yaşadım bunuBenim bulantılarım 8. Haftada başladı tam anlamıyla ilacı 16. Haftada bıraktım bu süre boyunca her akşamüstü 2 prilam aldım arada bırakmayı denedim ama hemen kusmaya başlıyordum ilaçla beslenmem normale döndü 12. Haftadan demire başladım demiri sabah aç karnına alınca yine bulantım oluyodu onuda kahvaltıdan 2 saat sonra alarak düzene soktum
Şu an kaçıncı haftadasın acaba ?Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolundaymış
290 gr 18 cm olmuş oğluşumdemire yeni başlattı beni. Detaylı ultrason içinde 22.haftayı söyledi. Hafta içi randevu alacağım bakalım
Bende bu ilacı sabah 1 gece 1 kullandım bi 10 gün kadar. Bana çok iyi geldi. Yemek yemeye başladım çok şükür hiçbir şekilde yiyemiyordum çünkü. İlacı 15. Haftamda bıraktım. Doktor en başta bu ilacı yazmak istemedim çünkü iştah açıyor ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti. Şimdi alıyorum kilo almakta istiyorum yalan yok zayıflamıştım çünküKızlar bu soru benim için çok önemli ben 2-3 hafta kadar prilam dr Bir tane içiyordum gece. son zamanlarda Sabah kusmalarım tekrar başlamıştı ilacın yetersiz geldiğini anlıyordum doktora ilacı reçete ettrmeyi unutmuşum geçen hafta ve 2 gün boyunca ilaç içemedim. Aynı gün cumartesi omega 3 başladım ve gecesi balık yedim çok fena oldum gazdan mide kramplarından pazartesi günü tekrar reçete ettirdim ilacı o gece 2 tane almaya başladım ve aniden hamile değilmişim gibi acıkmalarım başladı 5 gündür ilacı içiyorum gece 2 olmak üzere çok güzel yemek yiyebiliyorum yeniden kilo almaya başladım.O hafta sonu omega3 içtiğim için böyle olduğunu düşündüm ama doktor mide ilacım yok diye bu sıkıntıları yaşadığımı söyledi şimdi psikolojikman omega 3 elimin altında ve başlamaya korkuyorum aynı şekilde Demir de korkuyorum yine aynı sıkıntıları olacak diye. Kızım da hiç böyle bulantılar yaşamadım 11 haftada rahatlamıştım ama şimdi bir tık uzun sürecek gibi sizin ne zaman geçti yani ilaç kullananlar ne zaman bıraktı ya da kullanmayanların ne zaman geçti. Şuan 14+1 haftayız
Evet takviye ilaçlar başlamam lazm oncelikle bi anlyayım OMEGA 3 den mı CK kotu oldum hormondan mııı. Ben de 45 kg'dan 43 e dustümmm hele gecen haftasonu 3 günde 1kg vermstm salıdanberi almşm ble yine brz. Bne de almak istiyorum hamileyken 16,17 kg alsam sorun yok. İştah actgnı duydum ya bırakmasam da olur aldı ekstra yedırcekse yine mıde bulantısı gecınce hahhaahBende bu ilacı sabah 1 gece 1 kullandım bi 10 gün kadar. Bana çok iyi geldi. Yemek yemeye başladım çok şükür hiçbir şekilde yiyemiyordum çünkü. İlacı 15. Haftamda bıraktım. Doktor en başta bu ilacı yazmak istemedim çünkü iştah açıyor ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti. Şimdi alıyorum kilo almakta istiyorum yalan yok zayıflamıştım çünkü
İnşallah senin de bi haftaya kadar geçer ara ara ilacı bırakıp bi bak istersen yine de doktora sor tabii
yok hayır bi böbreklerimde taş var safrada falan problem yok. doktor direk hiperemezis tanısı koydu zaten birde ırsi olabilir ırsiyse yapacak bir şey yok dedi biz 3 kardeştik annem hepimizdede doguma gidene kadar kusmuşCanım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.
Kızlar bu ayrıntılı ultrasonu özelde yaptıracak olan var mı ?
Muayene ücreti artı usg vs mi alıyorlar acaba ücret olarak ? Burda çok sıkıntı perinatolog doktoru özel için de İzmir’e gitmem gerekiyor devlette tek doktor var sıra bulamazsam mecbur gidicem de bakalım bi fiyat araştırması da yapmak istiyorum tabi zaten malum masraflı bi süreç
Bende öyle tahmin ediyorum ama yine de merak ettim arayıp hastaneleri de sorcam mecbur tabi de ..Ben hem perinatolog hem devlet ile ilerliyorum. Muayene ücreti alıyor sadece. Ayrıntılı için ayriyeten talep etmiyor. Her yer aynı mı olur bilemiyorum
Bilmiyorum ki canim öyle yapman gerek sanirimkizlar ikili test sonucum sadece böyle gözüküyor tam halini doktordanmı alacagim anlamadım hiç
Ben de kaçırıyorum çünkü normal bir kusma değil öğle bir öğürtüyor ki kaçırmamak imkansız her yerimizi kastırıyorsinir minir kalmadı ki artik gercekten afedersin artik kusarken altıma kacırma derecesine geliyorum kaçırdığımda oluyor her seferinde krize girmiş gibi ağlıyorum sonrabas dönmem oluyor bir kaç gündür anlayamadım mutasyon geciriyoruz bence
Hiperemezis başka bir neden yokturCanım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.
Amiiin inşallah biter bir an önce de artık keyif alırızYaaa epey uzunmuş. Rabbim şifa versin. İnşallah bıçak gibi kesilir.
Bende 15+4 oldum gece resmen hissettim rüya gibiydiBende 15. Haftada hisseden var mı diye sormaya gelmiştimbugün çok net bi şekilde hissettim o saatten beri kalbim gümbür gümbür yerimde duramıyorum
Ben sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıcaKızlar bu ayrıntılı ultrasonu özelde yaptıracak olan var mı ?
Muayene ücreti artı usg vs mi alıyorlar acaba ücret olarak ? Burda çok sıkıntı perinatolog doktoru özel için de İzmir’e gitmem gerekiyor devlette tek doktor var sıra bulamazsam mecbur gidicem de bakalım bi fiyat araştırması da yapmak istiyorum tabi zaten malum masraflı bi süreç
PDF halinde ayrıntı yoksa doktora bı Danış istersen bu arada memnunmusun gittigim doktordan bana da yakın orası ama doğuma asistanların girdiğini duyduğum için vazgeçtim sezeryande ameliyatlarda enfeksiyon kapan hasta oluyormuşkizlar ikili test sonucum sadece böyle gözüküyor tam halini doktordanmı alacagim anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?