Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Kızlar 17+4 un geçen haftalarda sanki bı iki hareket hisseder gbi oluyordum ama şu an yok sizde durum nedir

Bana da prizen yazıldı ama ben kullanmamayi tercih ettim, 16. Haftayla bitti gibi bulantilar
Benm kullanmamam imkansızdı 45 kg'dan 43e düştüm aşama aşama . Omega3 e baslaynca da sındıremedı asla oyuzden 2 ile devam ediyorum. İnşallah benm de 16ya dek sürmez ya da biter.

Evet ben de takvilere baslaynca aynı gün ilac bitince kabus gbydı hemen 2ye çıkardım bide ben çok aşırı zayftm 39kg ay düşmştüm diyetle 45e cktım hazıranda. Yaklask 2 kg verdm hemen kısacık zmanda oyuzden içmek zorundaym içmesem 40 altına düşerim büyük tehlike 2 gun az yesem 1kg veriyorum haftaonu da yaşadım bunu

Şu an kaçıncı haftadasın acaba ?
Birde detaylı ultrason için devlet mi özele mi gidiceksin ?

Bende bu ilacı sabah 1 gece 1 kullandım bi 10 gün kadar. Bana çok iyi geldi. Yemek yemeye başladım çok şükür hiçbir şekilde yiyemiyordum çünkü. İlacı 15. Haftamda bıraktım. Doktor en başta bu ilacı yazmak istemedim çünkü iştah açıyor ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti. Şimdi alıyorum kilo almakta istiyorum yalan yok zayıflamıştım çünkü
İnşallah senin de bi haftaya kadar geçer ara ara ilacı bırakıp bi bak istersen yine de doktora sor tabii

Evet takviye ilaçlar başlamam lazm oncelikle bi anlyayım OMEGA 3 den mı CK kotu oldum hormondan mııı. Ben de 45 kg'dan 43 e dustümmm hele gecen haftasonu 3 günde 1kg vermstm salıdanberi almşm ble yine brz. Bne de almak istiyorum hamileyken 16,17 kg alsam sorun yok. İştah actgnı duydum ya bırakmasam da olur aldı ekstra yedırcekse yine mıde bulantısı gecınce hahhaah

Kızlar bu ayrıntılı ultrasonu özelde yaptıracak olan var mı ?
Muayene ücreti artı usg vs mi alıyorlar acaba ücret olarak ? Burda çok sıkıntı perinatolog doktoru özel için de İzmir’e gitmem gerekiyor devlette tek doktor var sıra bulamazsam mecbur gidicem de bakalım bi fiyat araştırması da yapmak istiyorum tabi zaten malum masraflı bi süreç

Canım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.
yok hayır bi böbreklerimde taş var safrada falan problem yok. doktor direk hiperemezis tanısı koydu zaten birde ırsi olabilir ırsiyse yapacak bir şey yok dedi biz 3 kardeştik annem hepimizdede doguma gidene kadar kusmuş

Ben hem perinatolog hem devlet ile ilerliyorum. Muayene ücreti alıyor sadece. Ayrıntılı için ayriyeten talep etmiyor. Her yer aynı mı olur bilemiyorum

kizlar ikili test sonucum sadece böyle gözüküyor tam halini doktordanmı alacagim anlamadım hiç

Eklentiler

• IMG_4192.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 28
Ben de kaçırıyorum çünkü normal bir kusma değil öğle bir öğürtüyor ki kaçırmamak imkansız her yerimizi kastırıyor
20 de biter diyorlar, kızım da 24 de bitti ama 20 den sonra bariz bir fark vardı azalma yönünde diğer haftalara göre
Allah’ın izniyle sona doğru geldik

Canım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.
Hiperemezis başka bir neden yoktur
Hiperemezislerin de dereceleri oluyormuş bizdeki en inatçı hali maalesefki
Benim doktorumun bu sene tam 40. Yılı ve ilk kez senin gibi vaka görüyorum diyor
Özel olmasına rağmen bir süre sonra hastaneye yatırmamaya başladı ödediğim faturalara mı acıdı bilmiyorum devlete başladım ve orada Dr maalesef senin gibiler ya 6 ay ki en iyi ihtimal yada gebeliğin tamamını böyle geçiriyorlar dedi
Tamamen genetik bir durum
Kız kardeşim de hamile o da Nisan annesi olacak ve o halalarımıza çekmiş hamileliği asla benim gibi değil
Benim annem de benim gibi sürekli kusuyormuş
Sanırım tamamen şans

Yıllar önce yattığım kadın doğum hastanesinin baş hekimi Hiperemezis için hamileliğin en bela hali demişti
Hakikaten öyle, psikoloji bir yerden sonra tamamen çöküyor

Kızlar günaydınnnn dün sata göre 17+2 de doktora gittik. Oğluşum 18 hafta çıktı demir hapına başladık. Multivitamine devam. Bir de bacaklarıma geceleri kramp girmeye başlamıştı, magnezyum verdi. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim bir de tetanoz aşısını sordum, gerek yok, bebekte ateş yapabiliyor dedi. Ben de doktoruma çok güveniyorum açıkcası. Sizin doktorlarınız ne diyor?

Ben sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıca

kizlar ikili test sonucum sadece böyle gözüküyor tam halini doktordanmı alacagim anlamadım hiç
PDF halinde ayrıntı yoksa doktora bı Danış istersen bu arada memnunmusun gittigim doktordan bana da yakın orası ama doğuma asistanların girdiğini duyduğum için vazgeçtim sezeryande ameliyatlarda enfeksiyon kapan hasta oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…