- 7 Temmuz 2025
- 252
- 371
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.701
Hangi medipole gidiyorsunuzBen sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıca
İlk kızımda ben de yaptırmadım covidden sonra asilara guvenmedigim için bunda da kararsızımKızlar günaydınnnndün sata göre 17+2 de doktora gittik. Oğluşum 18 hafta çıktı demir hapına başladık. Multivitamine devam. Bir de bacaklarıma geceleri kramp girmeye başlamıştı, magnezyum verdi. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim bir de tetanoz aşısını sordum, gerek yok, bebekte ateş yapabiliyor dedi. Ben de doktoruma çok güveniyorum açıkcası. Sizin doktorlarınız ne diyor?
Bahçelievler evime yakın olan o mega Medipol tarafı bir tık daha pahalıHangi medipole gidiyorsunuz
Ben de Bahçelievler Medipol Asiye Uzun a gidiyorum, oğlumun doğumunu da Asiye hanım yaptırmıştıBahçelievler evime yakın olan o mega Medipol tarafı bir tık daha pahalı
Aa bende medipoldeyim hangisindesinizBen sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıca
Pardon cevaplamışsınız hızlı davrandımBahçelievler evime yakın olan o mega Medipol tarafı bir tık daha pahalı
Ben birtane diye düşünmüştüm başta sağlıklı olmak üzere kız ıstıyordum, kaderde ikiz varmışAy canım çok sevindim senin adına. Gerçi sen iki erkek mi istiyordun onu bilmiyorum ama 1 kız 1 erkek ikiz süper bence maşallah sağlıkla gelsinler
E öyleyse harika o zamanBen sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıca
Galen lab var Şişli de ikiz muayene ayrıntılı 8 bin tl yapıyorlar perinatoloji doktoruAa bende medipoldeyim hangisindesiniz
Bence bebekten sonra stok yap, ben bebek bezi ilkinde prima almıştım beğenmedim sleepy kullandım sonra. Sleepy de trendyoldan alıyordum her ay biKizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
Günaydın ☀Kızlar günaydınnnndün sata göre 17+2 de doktora gittik. Oğluşum 18 hafta çıktı demir hapına başladık. Multivitamine devam. Bir de bacaklarıma geceleri kramp girmeye başlamıştı, magnezyum verdi. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim bir de tetanoz aşısını sordum, gerek yok, bebekte ateş yapabiliyor dedi. Ben de doktoruma çok güveniyorum açıkcası. Sizin doktorlarınız ne diyor?
Bende de öyle arada pıtpıt sonra geçiyor doktor normal dedi daha kasları güçleri çok yokmuşBen de 19+4deyim ama hareket henüz hissetmedim. Sadece bu hafta günde bir veya iki defa pıt pıt bişey atıyor gibiydi
İlk çocuk muBen daha keseyken almaya başlamışım ne heves ya
Normal canım hormonlardan bende de öyle oluyor sonra yine gelecek o dolgunluk ve göğüs ucu ağrısıYine aklıma takıldı kızlar.Göğüs dolgunluğu vardı aşırı,bir haftadır yok. Uçları acıyordu o da bitti gibi normal demii
Evet bebiş kıyafetlerine dayanamıyorumİlk çocuk mu
Maşşallah ya kaç haftalık şuanSelam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolundaymış
290 gr 18 cm olmuş oğluşumdemire yeni başlattı beni. Detaylı ultrason içinde 22.haftayı söyledi. Hafta içi randevu alacağım bakalım
İlkte öyle olması normal doya doya hevesini heyecanını yaşa sonra diğer gebeliklerde öyle heyecan daha kalmıyor yani kendi adıma konuşuyorum ilkindeki gibi alışveriş canavarı değilim bide bi çok şey de kaldığı için malum çoğu bebek eşyası varEvet bebiş kıyafetlerine dayanamıyorum
Benim 19 haftalık şuan halen mide yanması mide bulantısı devam ediyorKızlar bu soru benim için çok önemli ben 2-3 hafta kadar prilam dr Bir tane içiyordum gece. son zamanlarda Sabah kusmalarım tekrar başlamıştı ilacın yetersiz geldiğini anlıyordum doktora ilacı reçete ettrmeyi unutmuşum geçen hafta ve 2 gün boyunca ilaç içemedim. Aynı gün cumartesi omega 3 başladım ve gecesi balık yedim çok fena oldum gazdan mide kramplarından pazartesi günü tekrar reçete ettirdim ilacı o gece 2 tane almaya başladım ve aniden hamile değilmişim gibi acıkmalarım başladı 5 gündür ilacı içiyorum gece 2 olmak üzere çok güzel yemek yiyebiliyorum yeniden kilo almaya başladım.O hafta sonu omega3 içtiğim için böyle olduğunu düşündüm ama doktor mide ilacım yok diye bu sıkıntıları yaşadığımı söyledi şimdi psikolojikman omega 3 elimin altında ve başlamaya korkuyorum aynı şekilde Demir de korkuyorum yine aynı sıkıntıları olacak diye. Kızım da hiç böyle bulantılar yaşamadım 11 haftada rahatlamıştım ama şimdi bir tık uzun sürecek gibi sizin ne zaman geçti yani ilaç kullananlar ne zaman bıraktı ya da kullanmayanların ne zaman geçti. Şuan 14+1 haftayız
Ben multivitamin elenatal2/Kızlar hangi demir ilaçlarını kullanıyorsunuz?
Feramat vermiş bana doktor.
Yerim ya çok tatlııııİlk aile cizimimizi oğlum yapmış bulunmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?