Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
İlk kızımda ben de yaptırmadım covidden sonra asilara guvenmedigim için bunda da kararsızım doktorlara sorsan hemen yaptır diyorlar

Bahçelievler evime yakın olan o mega Medipol tarafı bir tık daha pahalı
Ben de Bahçelievler Medipol Asiye Uzun a gidiyorum, oğlumun doğumunu da Asiye hanım yaptırmıştı
Evime çok uzak diye yakın bir hastanede de sürekli takip yaptırıyorum
Şimdi evime yakın olan hastanede gittiğim Dr da çok ilgili doğuma hangisine gitsem çok kararsızım

Ay canım çok sevindim senin adına. Gerçi sen iki erkek mi istiyordun onu bilmiyorum ama 1 kız 1 erkek ikiz süper bence maşallah sağlıkla gelsinler
Ben birtane diye düşünmüştüm başta sağlıklı olmak üzere kız ıstıyordum, kaderde ikiz varmış hepimiz umarım sağ sağlim kucağımıza alırız

Ben sanırım gittiğim hastaneye yaptıracağım medipole ist dayım ikizler icin 9bin dedi perinatalog zaten muayene USG bi arada ya ekstra odemiyorsun yorumluyor ayrıca
E öyleyse harika o zaman Bende özelde yaptırmak istiyorum da bakalım hayırlısı tabi . Benimkine daha 1 ay var minimum. Kendi doktorum benden bakıcam zaten ama perinatoloğa da görün demişti önce kendisi bakıcak.
Teşekkür ederim canım

Kizlar ben bebek bezi stoklamak istiyorum ama cevremdekiler dogunca al belki alerji yapabilir bebekte diyor arada kaldim simdiden baslasam mi dogunca mi alsam
Bence bebekten sonra stok yap, ben bebek bezi ilkinde prima almıştım beğenmedim sleepy kullandım sonra. Sleepy de trendyoldan alıyordum her ay bi öyle de uyguna geliyordu bide elimin altında oluyordu.

Günaydın ☀
Benimki doktora gittiğimde 15+2 ydi ölçümler 3. Aydan sonra çok farklı olabiliyormuş. 17. Haftada falan gibi boyu cıkmıştı ama doktor haftasına uygun dedi. İlk 12 haftaya kadar bebeklerin boy ve kiloları haftaya daha uyumlu gidiyor.
Aşılar konusunda ben daha doktorumla konuşmadım ama aile hekimi hemşiresi yaparız dedi de bende kendi doktoruma güvendiğim için o ne derse onu yapmayı düşünüyorum.

Evet bebiş kıyafetlerine dayanamıyorum
İlkte öyle olması normal doya doya hevesini heyecanını yaşa sonra diğer gebeliklerde öyle heyecan daha kalmıyor yani kendi adıma konuşuyorum ilkindeki gibi alışveriş canavarı değilim bide bi çok şey de kaldığı için malum çoğu bebek eşyası var
Yine de dayanamadım 6 tane hastane çıkışı aldım ikiz olduğu için 3 birine 3 birine

Benim 19 haftalık şuan halen mide yanması mide bulantısı devam ediyor
Ama ne hikmetse ben aşırı kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…