- 27 Eylül 2018
- 5.620
- 11.394
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.661
Gerçekten çok saçma kızımda doktorumun uyandırma çabalarını hatırlıyorum. Burada özelde yaşadığım saçma tecrübede doktor öfledi pöfledi resmen söylendi göremiyorum diye iyi ki de böyle hoş bir haberi onun ağzından duymadım. Devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar cinsiyeti gördü ve doktor hanım telefonunla çekebilirsin dedi telefonumu doktorun masasına bırakmışım. Sorun değil kalkmadan güzel bir poz yakalar dondururum çekersin dedi ve bebek pozisyon değişip bacaklarını kapatmıştı ona rağmen uğraştı birdaha gördük yakalayıp nebileyim devlette bu çabayı ilk defa gördümKesinlikle durumu tam da böyle. Biz maalesef görev gereği güneydoğu'dayız ve bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var bir tanesi bebek çetesi ile adı anılmış onu zaten eledik sonra ilçe dışında bir hastaneye gittim daha önceden tanıdığım bir doktordu evet tatlı dilli çok çok ilgili falan ama daha ilk muayenede Bir önceki doğumumu bile sormadı ssvd iistiyoruem çok fazla istiyorum hem de umarım bu sefer normal doğum nasip olur da hep bir alelacelelik Yani ben bebeğimin ense kalınlığının ölçüsünü bilmiyorum daha önce de bir sıkıntı yok dedi ölçü falan söylemedi cinsiyet için ikinciye gittik teyit etmeye o gün bebek çok hareketliydi ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama hareketli bebeği görmek uyuyan bebeği görmeye göre daha kolay olmaz mı istediği kadar özel olsun Bir önceki kayıt açtırmaya gittiğimde devletteki doktor çok daha ilgilenmişti şu anda kıyaslama yapıyorum fark büyük burada devlete sırf çok beklememek adına gitmek istemiyorum kapıda kadınların dedikoduları bir bir buçuk saat beklemeler Bu yüzden özel istiyorum yoksa devlet özel ayrımı yapmıyorum ki kaldı ki devlet daha güvenilir hepimizde biliyoruz. Devlette randevuma gittikten sonra evime yakın olan özel hastanede iyi bir doktor buldum ssvd yaptırıyor umarım onunla yoluma güzel ilerlerim o da hoşuma gitmezse devlete geçeceğim baska secenek yok burda resmen
Ay ordan anlıyordum sıkıntı olmadığını belirti gidince insan endişeleniyor teşekkür ederimBenm de gögus uclarım 8dea gecmıstık 3 hafta sonra tekrar başladılar suan cok kahverengi yuvarlak kısım ve dokunamıyorum
. Zamanla plasenta görevi tamamen alıyor ve vücut uyum sağlıyor HCG de cok azalıyor zamanla.. 17 haftada böyle olması normal. Kişiden kişiye de değişir .Bir kac haftaya yeniden büyüyecek hassaslasacak meme üretimine devam içinkızımda bi ara dalgalanmıstı somra 20den sonra epey arttı büyüme gelişme süt için
Ya ne güzel işte. Benm midem hala kötüydü. Prilama baslad 5 gundur 2 doz. ,Ay ordan anlıyordum sıkıntı olmadığını belirti gidince insan endişeleniyor teşekkür ederim
Amin inşallah
Ya neden önermedi. Ben çok dra sordum. Instagram dahil Seyfettin özvural var hatta. Kesi dikeyze yapablrsnz dedi.benm 7 yıl geçti ve masallah 1 kez bile sızlamadı. Biz +1 annelerin normal doguma cok ihtiyacı varGerçekten çok saçma kızımda doktorumun uyandırma çabalarını hatırlıyorum. Burada özelde yaşadığım saçma tecrübede doktor öfledi pöfledi resmen söylendi göremiyorum diye iyi ki de böyle hoş bir haberi onun ağzından duymadım. Devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar cinsiyeti gördü ve doktor hanım telefonunla çekebilirsin dedi telefonumu doktorun masasına bırakmışım. Sorun değil kalkmadan güzel bir poz yakalar dondururum çekersin dedi ve bebek pozisyon değişip bacaklarını kapatmıştı ona rağmen uğraştı birdaha gördük yakalayıp nebileyim devlette bu çabayı ilk defa gördümaçıkçası randevu düşürürsem aynı doktora tekrar gideceğim.. Bu arada ssvd önermedi bende istiyordum ama bilemedim hemen ayaklanmak istiyorum aslında
Yani hiç bunu sormak aklıma gelmedi. Burdaki doktora takipli olmaya başlarken doğum fiyatı nedir dediğimde şu an 40 bin demişlerdi sadece. Sezeryan ve normal doğum ücreti aynı dediler hatta. Ocakta da değişecek demişlerdiSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu ücrete doktor fiyatı da dahil mi yalnızca hastanenin alacağı ücret mi acaba?
Ben 19.haftama giriyorum hala gece 2 sabah 1 prilam içiyorum. Malesef bu şekilde dahi sabah kusmam kesin oluyor, gece de bulantı ile uyumaya çalışıyorumYa ne güzel işte. Benm midem hala kötüydü. Prilama baslad 5 gundur 2 doz. ,Demir ve omega3 denemeye korkuyorum enguzeli bsy yasamamak masallah sanslısn
Orada takipli olunca söyledikleri rakam hepsi birliktedir bence ya. Benim doktorum özel muayenehane ama anlaşması yok acaba anlaşması olmasa da gidip orada doğum yaptırabiliyor mu diye merak ediyprum açıkcaısYani hiç bunu sormak aklıma gelmedi. Burdaki doktora takipli olmaya başlarken doğum fiyatı nedir dediğimde şu an 40 bin demişlerdi sadece. Sezeryan ve normal doğum ücreti aynı dediler hatta. Ocakta da değişecek demişlerdi
Bana da prizen yazıldı ama ben kullanmamayi tercih ettim, 16. Haftayla bitti gibi bulantilarKızlar bu soru benim için çok önemli ben 2-3 hafta kadar prilam dr Bir tane içiyordum gece. son zamanlarda Sabah kusmalarım tekrar başlamıştı ilacın yetersiz geldiğini anlıyordum doktora ilacı reçete ettrmeyi unutmuşum geçen hafta ve 2 gün boyunca ilaç içemedim. Aynı gün cumartesi omega 3 başladım ve gecesi balık yedim çok fena oldum gazdan mide kramplarından pazartesi günü tekrar reçete ettirdim ilacı o gece 2 tane almaya başladım ve aniden hamile değilmişim gibi acıkmalarım başladı 5 gündür ilacı içiyorum gece 2 olmak üzere çok güzel yemek yiyebiliyorum yeniden kilo almaya başladım.O hafta sonu omega3 içtiğim için böyle olduğunu düşündüm ama doktor mide ilacım yok diye bu sıkıntıları yaşadığımı söyledi şimdi psikolojikman omega 3 elimin altında ve başlamaya korkuyorum aynı şekilde Demir de korkuyorum yine aynı sıkıntıları olacak diye. Kızım da hiç böyle bulantılar yaşamadım 11 haftada rahatlamıştım ama şimdi bir tık uzun sürecek gibi sizin ne zaman geçti yani ilaç kullananlar ne zaman bıraktı ya da kullanmayanların ne zaman geçti. Şuan 14+1 haftayız
Erkek hissettim benHerkese merhabadaha önce yazdım gruba ama cinsiyet henüz belli olmadığı için listeye adımı yazdırmadım daha. 16+3deyim. Ama hala görünmedi cinsiyet. 2 farklı doktora gidiyorum biri progestanı artık bırakmamı söylüyor ama diğeri devam et diyor. Bende ne olur ne olmaz diye devam edşyorum. Kafamda korkular hep dönsede hergün burayı okuyorum rahatlıyorum. Ve hepimizin bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almasını diliyorum sizden ricam birazdan atacağım ultrasona bakıp cinsiyet ile ilgili yorum yapmanız. O kadar merak ediyorum ki tahminler bile beni heyacanladıracak eminim burda ben mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum baya kafası ve bacakları belli sanki direkt önden çekilmiş gibi. Ama buna rağmen görünmedi cinsiyeti. Siz de bakar mısınız. Hepinize sevgiler
Ben de birlikte diye düşündüm çünkü çınarlı uygun bir hastane diğerlerine göre. Dışardan da doktorlar geliyor doğuma ama anlaşma olayını bilmiyorum hiçOrada takipli olunca söyledikleri rakam hepsi birliktedir bence ya. Benim doktorum özel muayenehane ama anlaşması yok acaba anlaşması olmasa da gidip orada doğum yaptırabiliyor mu diye merak ediyprum açıkcaıs
Bende 15. Haftada hisseden var mı diye sormaya gelmiştim17de hala bebeği hissetmeyen var mı bi tek ben mi hissetmiyorum
Kaç haftada 6 kilo aldınız acabaBugün doktor kontrolüne gittim kızlar. 6 kilo aldım aslında hiç almışım gibi durmuyor ama doktor fazla dedi tatlıyı azalt dedi. Aslında aşırı yemiyorum ama almaya müsaitim bu aralar sanırım. Bebek 300 gram dedi. Eğer almaya devam edersem balık yağını azaltacakmış. Şeker yüklemesini sordum ilkinde yaptırdım çıkmamıştı bunda belki yapmayabiliriz dedi. Onun dışında kan idrar vs istemedi bende sormayı unuttum. Ama gerekli değil demek ki.
sinir minir kalmadı ki artik gercekten afedersin artik kusarken altıma kacırma derecesine geliyorum kaçırdığımda oluyor her seferinde krize girmiş gibi ağlıyorum sonraZamanla geçecek canım ama önce kusmaların bitmesi gerekiyor
Vücut kendini onarıyor deşiğin gibi aşağıda olduğu için garagaranın pek bir etkisi olmayacaktır
Bir de bebek büyüdüğü için kusarken boğaz ağrısına karın ve kaşık ağrısı da ekleniyor
Allahım tez vakitte kurtarsın ikimizi
Kustuktan sonra panik atak gibi birşey başladı bende sinirlerim kaldırmıyor sanırım
18+2 oldum hissediyorum artık 16 dan itibarenBende 15. Haftada hisseden var mı diye sormaya gelmiştimbugün çok net bi şekilde hissettim o saatten beri kalbim gümbür gümbür yerimde duramıyorum
Çok güzel canımBende 15. Haftada hisseden var mı diye sormaya gelmiştimbugün çok net bi şekilde hissettim o saatten beri kalbim gümbür gümbür yerimde duramıyorum
Canım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.sinir minir kalmadı ki artik gercekten afedersin artik kusarken altıma kacırma derecesine geliyorum kaçırdığımda oluyor her seferinde krize girmiş gibi ağlıyorum sonrabas dönmem oluyor bir kaç gündür anlayamadım mutasyon geciriyoruz bence
Benim bulantılarım 8. Haftada başladı tam anlamıyla ilacı 16. Haftada bıraktım bu süre boyunca her akşamüstü 2 prilam aldım arada bırakmayı denedim ama hemen kusmaya başlıyordum ilaçla beslenmem normale döndü 12. Haftadan demire başladım demiri sabah aç karnına alınca yine bulantım oluyodu onuda kahvaltıdan 2 saat sonra alarak düzene soktumKızlar bu soru benim için çok önemli ben 2-3 hafta kadar prilam dr Bir tane içiyordum gece. son zamanlarda Sabah kusmalarım tekrar başlamıştı ilacın yetersiz geldiğini anlıyordum doktora ilacı reçete ettrmeyi unutmuşum geçen hafta ve 2 gün boyunca ilaç içemedim. Aynı gün cumartesi omega 3 başladım ve gecesi balık yedim çok fena oldum gazdan mide kramplarından pazartesi günü tekrar reçete ettirdim ilacı o gece 2 tane almaya başladım ve aniden hamile değilmişim gibi acıkmalarım başladı 5 gündür ilacı içiyorum gece 2 olmak üzere çok güzel yemek yiyebiliyorum yeniden kilo almaya başladım.O hafta sonu omega3 içtiğim için böyle olduğunu düşündüm ama doktor mide ilacım yok diye bu sıkıntıları yaşadığımı söyledi şimdi psikolojikman omega 3 elimin altında ve başlamaya korkuyorum aynı şekilde Demir de korkuyorum yine aynı sıkıntıları olacak diye. Kızım da hiç böyle bulantılar yaşamadım 11 haftada rahatlamıştım ama şimdi bir tık uzun sürecek gibi sizin ne zaman geçti yani ilaç kullananlar ne zaman bıraktı ya da kullanmayanların ne zaman geçti. Şuan 14+1 haftayız
19 hafta.Kaç haftada 6 kilo aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?