Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Gerçekten çok saçma kızımda doktorumun uyandırma çabalarını hatırlıyorum. Burada özelde yaşadığım saçma tecrübede doktor öfledi pöfledi resmen söylendi göremiyorum diye iyi ki de böyle hoş bir haberi onun ağzından duymadım. Devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar cinsiyeti gördü ve doktor hanım telefonunla çekebilirsin dedi telefonumu doktorun masasına bırakmışım. Sorun değil kalkmadan güzel bir poz yakalar dondururum çekersin dedi ve bebek pozisyon değişip bacaklarını kapatmıştı ona rağmen uğraştı birdaha gördük yakalayıp nebileyim devlette bu çabayı ilk defa gördüm açıkçası randevu düşürürsem aynı doktora tekrar gideceğim.. Bu arada ssvd önermedi bende istiyordum ama bilemedim hemen ayaklanmak istiyorum aslında

Ay ordan anlıyordum sıkıntı olmadığını belirti gidince insan endişeleniyor teşekkür ederim

Herkese merhabadaha önce yazdım gruba ama cinsiyet henüz belli olmadığı için listeye adımı yazdırmadım daha. 16+3deyim. Ama hala görünmedi cinsiyet. 2 farklı doktora gidiyorum biri progestanı artık bırakmamı söylüyor ama diğeri devam et diyor. Bende ne olur ne olmaz diye devam edşyorum. Kafamda korkular hep dönsede hergün burayı okuyorum rahatlıyorum. Ve hepimizin bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almasını diliyorumsizden ricam birazdan atacağım ultrasona bakıp cinsiyet ile ilgili yorum yapmanız. O kadar merak ediyorum ki tahminler bile beni heyacanladıracak eminim burda ben mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum baya kafası ve bacakları belli sanki direkt önden çekilmiş gibi. Ama buna rağmen görünmedi cinsiyeti. Siz de bakar mısınız. Hepinize sevgiler

Eklentiler

• 20251011_203858.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 23
Ya neden önermedi. Ben çok dra sordum. Instagram dahil Seyfettin özvural var hatta. Kesi dikeyze yapablrsnz dedi.benm 7 yıl geçti ve masallah 1 kez bile sızlamadı. Biz +1 annelerin normal doguma cok ihtiyacı var gerçekten dr.da bitiyor iş bu gdecegm özeldeki dger Dr. Da çok ilgileniyormuş. devlette cinsiyeti gorulmezse hemen ona gdecegm 1 hafta sonrası gorurse de 2 hafta sonrasına bırakacagmne guzel iyi dra denk gelmsssn. Ben sakaryalıyım kendi evim deorada inşallah bu yıl donecegz yazın tamamen. Orada gelmeden yazın araştırma hastanesinde Bir dr vardı ınanlmaz ılglydı suan doguda gördgm hastanelerden snra gözünü seveyim dyorum bizim oradakı devletn ama nasip olmayacak dogum yaza gelmeyecek malesef

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu ücrete doktor fiyatı da dahil mi yalnızca hastanenin alacağı ücret mi acaba?
Yani hiç bunu sormak aklıma gelmedi. Burdaki doktora takipli olmaya başlarken doğum fiyatı nedir dediğimde şu an 40 bin demişlerdi sadece. Sezeryan ve normal doğum ücreti aynı dediler hatta. Ocakta da değişecek demişlerdi

Ya ne güzel işte. Benm midem hala kötüydü. Prilama baslad 5 gundur 2 doz. , Demir ve omega3 denemeye korkuyorum enguzeli bsy yasamamak masallah sanslısn
Ben 19.haftama giriyorum hala gece 2 sabah 1 prilam içiyorum. Malesef bu şekilde dahi sabah kusmam kesin oluyor, gece de bulantı ile uyumaya çalışıyorum

Orada takipli olunca söyledikleri rakam hepsi birliktedir bence ya. Benim doktorum özel muayenehane ama anlaşması yok acaba anlaşması olmasa da gidip orada doğum yaptırabiliyor mu diye merak ediyprum açıkcaıs

Bana da prizen yazıldı ama ben kullanmamayi tercih ettim, 16. Haftayla bitti gibi bulantilar

Erkek hissettim ben

Orada takipli olunca söyledikleri rakam hepsi birliktedir bence ya. Benim doktorum özel muayenehane ama anlaşması yok acaba anlaşması olmasa da gidip orada doğum yaptırabiliyor mu diye merak ediyprum açıkcaıs
Ben de birlikte diye düşündüm çünkü çınarlı uygun bir hastane diğerlerine göre. Dışardan da doktorlar geliyor doğuma ama anlaşma olayını bilmiyorum hiç çınarlıdaki doktorum da çok tercih edilen bir doktordu araştırdığım kadarıyla. Ben de memnunum şu an

Kaç haftada 6 kilo aldınız acaba

sinir minir kalmadı ki artik gercekten afedersin artik kusarken altıma kacırma derecesine geliyorum kaçırdığımda oluyor her seferinde krize girmiş gibi ağlıyorum sonra bas dönmem oluyor bir kaç gündür anlayamadım mutasyon geciriyoruz bence

Canım senin safrada falan sorun var mıydı? Ben çok kötüydüm . Normal değil bu kadar bulantı kusma diyor doktorlar. Altta yatan başka bir neden vardır.

Benim bulantılarım 8. Haftada başladı tam anlamıyla ilacı 16. Haftada bıraktım bu süre boyunca her akşamüstü 2 prilam aldım arada bırakmayı denedim ama hemen kusmaya başlıyordum ilaçla beslenmem normale döndü 12. Haftadan demire başladım demiri sabah aç karnına alınca yine bulantım oluyodu onuda kahvaltıdan 2 saat sonra alarak düzene soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…