Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Kızlar düzenli tansiyon nabız bakıyor musunuz? Benim tansiyonum iyi ama bu aralar nabzım dinlenirken 100ü görüyor benim sizde durumlar nasıl?
Ben yapıyorum. İlk başlarda baya düşüktü ki hamilelikte zaten düşük olması iyiymiş şimdi şimdi biraz daha yükseldi ama normal seviyede. Benim de aksi nabzım 60 küsürlerde oluyor düşük bence ama bence seninki de sıkıntılı değil belki hafta ilerledikçe nabız yükselmesi normal olabilir. Bazen yatarken kalbim ağzımdan çıkcak gibi atıyor benim. Normal diye biliyorum . Önemli olan bence yüksek tansiyonun olmaması.

O zaman yeni yeni hissedecegiz ikinci hamilelikte erken olabilir yazıyor her yerde ama ikiz de geç de olabilirmis

Maşallah sübhanallah Ne zamandır harekettleri hissediyorsunuz

Evet evet tansiyonum iyi doktorum nabzı da normal buldu gittikçe artmayacak diyor böyle yüksek seyreder ama artmaz devamlı dedi

Maşallah sübhanallah Ne zamandır harekettleri hissediyorsunuz
İlk 18+1de hissettim tam 3 gün çok güzeldi sonra hissetmemeye başlayıp panikledim meğer sırtıma doğru dönmüşler o yüzden hissetmemişim bu hafta yine başladım hissetmeye bebeklerin kafası göbek deliğimin biraz üstünde ama tekmeleri kasıklarımda hissediyorum siz de başladınız mı hissetmeyee

Oyy maşallah kuzulara
Amin inşallah canım
Ayy benimki tek, ama saat başı tuvaletteyim hele gece

kızlar ben bugun 15+5 im ve sanki yan yatınca karnımın alt kısmında kalp atışı gibi pıt pıt hissediyorum bir kaç kişi hıçkırıyor ya odur demiş

Kızlar tetanoz yaptıranınız oldu mu?
Benim 21+1de perinatolog randevum var canım, doktora soracağım ne dersiniz diye. Bazı riskli gördüklerine 30.haftalarda yaptır diyenler olmuş yoksa beni de sağlık ocağı 20.haftada çağırdı uygun değilim 1 hafta sonra gelebilirim dedim perinatolog tamam derse gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…